mikio jest moj mali najstariji no njemu se gleda korekcijska dob, a to je sad 4 tjedna.
Lavice super za info za ovu bocicu, bas cu prouciti. Mog su isto sopali u bolnici i kako sam ga ja hranila mene forsirali da ga tako šopam. Par puta sam izlila mlijeko i rekla im da je popio jer je to bilo nehumano. Njima je bilo napisano da on mora pojest npr. 60 mL i s time su ga sopali svaki obrok. Doma se to izreguliralo i jos bolje napreduje.
Damnarexx patronažna će tu pogledati, bar je meni.. ja šavove uopće nisam dirala, samo tuš i octenisept nakon.. doduše ja sam imala samo 5 vanjskih pa sam ih mogla izbjeći kod brisanja
I ja isto imam 5 vanjskih.
Tusiram se redovno, ispirem poslije piskenja vodom i posusim..jedino ne spricam octaniseptom jer mi je i babica i patronazna rekla da bolje ne 🤷 al sam 3 puta naspricala😪
tnx Grizli, Lorena 😘
Omg 😭 savove... Imam ih nemam pojma koliko vanjskih... Samo znam da su mi desnu stranu sivali od prednje do straznje strane i bit ce znaci zanimljiv ostatak zivota s time. Kako ste me utjesile.
Nadam se da je Petra ok samo da se mozda ne moze prijaviti. Jel se ona bila bunila da ima problema s prijavom?!🤔
Damnarexx i meni rekla oatronazna ako da smao 1 ba dan kao octeniseptom al ja sam nakin svakog mokrenja jer bez spricanje je peklo satima.
Lavice tnx na info za bocicu. Nisam znala da tak nes postoji. Predobra info. Idem odmah guglat 👌
I hvala na ohrabrenju. Slj tj idem kad bude toplo na duze
Mikio to s mojim kad nece jest je meni nes najgore. On place ja placem. Onda ga mm nosi dok vristi a ja se izdajam ili jednom se desilo dok sam bila sama doma, onda je lezao u kinderbetu i vristao dok sam se ja izdajala. I kaj je najbolje bez problema pojede iz bocice. Ja si fakat nemrem objasnit zasto ga to ulovi. Jednom sam ja kriva jer smo dugo bili vani i pregladnio je,(ja se preracunala) a vani ye nije uopce probudio i onda doma pregladan. Ovo danas mi je totalno neobjasnjivo, noc prosla siper, ujutro se pola sata smijao vrtuljku iznad kindaca, jeo u 7 normalno i onda u 10 vriska i nece jest. Odjednom!
LoSa,e tocno to...Samo ja nisam mogla nikad baciti..mozes zamislit moje cudjenje jednom. Dodjem, a on zapiknutu sondu ima,ja gledam wtf sta se dogadja, on super jede,vuce,ma pojede odjel cijeli. Kaze bio je uspavan a pojeo je samo 30 i morali sno mu stavit sondu da pojede do 60...😳
Uh Grizli zvuci bolno...
Da Lavice to su redovno radili i kod mog. Normalno je da koji put svi pojedemo manje-vise a tamo je za svaki obrok morao pojest isto. Jednom je pojeo 40 od predvidenih 50 i sestra ga je doslovno šopala sa još 10 mL. Eto recimo moj jede sasa u prosijeku 110 mL po obroku a upravo sad ne zeli vise od 70 mL. Pa necu ga šopat... pojest ce 130 mL za drugi obrok.
Grizli, moja jedna frendica je rodila pred 7 godina bebu vaginslno koja je bila na zadak i ima oko 25 šavova. Bas je nedugo komentirala kako je to zaboravila i da nista ne osijeca (tema je bila da se porod zaboravi). Tako da je to individualno. U isto vrijeme su dvije frendice pricale da njih i godinama iza carskog boli mjesto uboda kod spinalne. Ja to uopce ne osjecam.
Cure jutro, nisam se dugo javljala izašli smo iz bolnice u utorak kući odmah gosti, privikavanje na bebu,dojenje i tako čitala sam vas ali nikako se nisam stigla javiti
Čestitam na bebacima vidim da smo sve dočekale bebice još Petra 🎇🎇🎇
Lala mog malenog nisi stavili 7.02
Što se tiče kupanja mi se kupamo svaki dan tako su nam rekli i u bolnici a i patronazna
Vidim još nekom bi beba samo dojila moj je baš takav pa planiram kupit izdajalicu da sebi nekako olaksam pa ako mi možete neko reći kakva je električna izdajalicu koliko ono vremenski treba da se izdoji i koju bi preporučili ?
Lavica superrr za malca što ide na bolje i da izađete iz bolnice iduće sedmice
Samojed ja imam aventovu el izdajalicu. Meni je super, a za se skroz izdojiti meni je nekih cca 10 min po cici. Ovisi mi koju izdajam i koliko je puna cica. Moja mala je lose dobivala kad je oar dana samo visila na cici i izmedju bila uznemirena nije spavala, pa mi je patronazna rekla da ona tako jako puno kalorija gubi kad ne spava a u cicama se ne stize stvarat ono hranjivije mlijeko. Pa smo skuzili da trazi cicu bezveze zapravo nije gladna nego ko utjehuni onda smo dali dudu. Skuzila sam da nije gladna jer AD je pljuvala. Mozda ti je zato gubila grame.
Losa nadam se da cu onda imati srece kao tvoja prijateljica. Mene mjesto od uboda za epi samo svrbi ništa me ne boli.
Zasto izdajanje? Izdajalica ne moze izvuci mlijeko iz svih mlijecnih zlijezda kao beba. Ne postoji takav mehanizam koji moze to izvuci kao bebina usta.. To je dokazano... Cesto ovdje citam rijec Izdajalica pa zato pišem ovo...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji