ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    15. Veljača 2020. 21:19

Mala.le 😭😭 ne valjda da cu cijeli zivot osjecat savove dole??? Ili od carskog je mislila ta zena? Omg preznojila sam se sad.
    Damnarexx meni nitko nije pregledavao te savove. Sad to izgleda ti ocajno, al vjeruj spasnut ce i prestat biti u svim mogucim tonovima plave i crvene boje. Samo hladi, stavljaj obloge i kad se tusiras stavi na ruku malo nekog intimo gel za pranje (ja sam koristila chilly antibacterico) napravis sapunicu i lagano sr operes dole. Nemoj spuzvom da ne zapetljas se u savove. Ja sam svaki dan od kad sam iz rodilista dosla. Meni to gin rekla koja me otpustila. I ja potpisujem Anna meni je kamtarionovo pomoglo kad su savovi stezali dok su se susili. 

MaRe
    15. Veljača 2020. 21:35

mala.le.90.

Ja sam pukla na porodu, ne puno, ali osjetim 2 mj nakon poroda taj neki sav, kao da ce puknuti…i govorim to starijoj zeni koja mi je neki dan dosla u posjetu, kaze ona meni a bolit ce te to dok si ziva, cetvero sam ih rodila, znam sta pricam…
    Ima smisla…

I meni je mama rekla da osjeti na promjenu vremena mjesto gdje je sivana.

DeeDee
    15. Veljača 2020. 21:37

Damnarexx patronažna će tu pogledati, bar je meni.. ja šavove uopće nisam dirala, samo tuš i octenisept nakon.. doduše ja sam imala samo 5 vanjskih pa sam ih mogla izbjeći kod brisanja

[/url

15. Veljača 2020. 21:41

Buy oxycontin online
    Buy oxycontin online now from rexonpharmacy.com without a prescription with your debit / credit card, bitcoins or paypal and get discreet the next day delivery.
    Order now

Uses
    This medication is used to help relieve severe ongoing pain (such as due to cancer). Oxycodone belongs to a class of drugs known as opioid (narcotic) analgesics. It works in the brain to change how your body feels and responds to pain.
    The higher strengths of this drug (more than 40 milligrams per tablet) should be used only if you have been regularly taking moderate to large amounts of opioid pain medication. These strengths may cause overdose (even death) if taken by a person who has not been taken opioids regularly.
    Do not use the extended-release form of oxycodone to relieve pain that is mild or that will go away in a few days. This medication is not for occasional (“as needed”) use.
    Buy oxycodone online
    buy oxycontin online pharmacy
    buy legal oxycontin online
    buy oxycontin online uk
    buy generic oxycontin online
    buy oxycontin online safe
    buy oxycontin
    buy oxycontin 30mg online
    Buy oxycontin online

15. Veljača 2020. 21:41

Buy oxycontin online
    Buy oxycontin online now from rexonpharmacy.com without a prescription with your debit / credit card, bitcoins or paypal and get discreet the next day delivery.
    Order now

Uses
    This medication is used to help relieve severe ongoing pain (such as due to cancer). Oxycodone belongs to a class of drugs known as opioid (narcotic) analgesics. It works in the brain to change how your body feels and responds to pain.
    The higher strengths of this drug (more than 40 milligrams per tablet) should be used only if you have been regularly taking moderate to large amounts of opioid pain medication. These strengths may cause overdose (even death) if taken by a person who has not been taken opioids regularly.
    Do not use the extended-release form of oxycodone to relieve pain that is mild or that will go away in a few days. This medication is not for occasional (“as needed”) use.
    Buy oxycodone online
    buy oxycontin online pharmacy
    buy oxycontin online uk
    buy generic oxycontin online
    buy oxycontin online safe
    buy oxycontin
    buy oxycontin 30mg online
    Buy oxycontin online

annika
    15. Veljača 2020. 21:44

potvrđujem da se rana od epiziotimije osjeti- vjerovatno zauvijek- kod promjene vremena, mene i kad dobijem mengu. nije to ništa strašno ali se osjeti. 

[iimg]

Lorena94
    15. Veljača 2020. 22:06

Da se nadovežem na vaša tipkanja o ranama, šavovima, moji ispali svi nakon 9 dana, ali onaj zadnji prema guzi osijetim, mislim gdje je bio šav. Damnarexx što više se tuširaj, pošpricaj octeniseptom i utapkaj nakon minute, tako meni rekla dr koja me je šivala. 

DeeDee
    15. Veljača 2020. 22:07

Hmm ja je ne osjetim uopće, nadam se da će tako i ostat 😮

[/url

Lavica27
    15. Veljača 2020. 22:26

LoSa i Mrgud mozda za ovo vec znate i otkrit cu vam toplu vodu ali ja sam s prvom dobila na poklon iz Slovenije (tad nije bilo kod nas sad ima) Yoomi bocicu. Ona ima malo veci ovaj gore nastavak gdje je silikonska duda i unutra je kao plastika koju doma u toploj vodi zagrijes,zadrzi toplinu u sebi  i kad ti beba zeli pojesti potrese se boca i aktivira se taj nastavak i dok mlijeko prolazi kroz to se zagrijava u tom trenutku. Glupo sam objasnila al pogledajte na netu, simpa stvar za izdojeno mlijeko. Za AD vjerojatno svi znaju termosica s toplom i boca s ohladjenom vodom i pripremljene mjerice. I savjet sto prije se opustite i krenete u setnje (sve smo nesposobne u startu bez brige) bit ce vam lakse. Veci problem si mi u glavi stvaramo. Sta je najgore? Mogu urlat,pa sta...djeca placu Boze moj,samo se nemojte preznojavat ko ja s prvom ko da nitko nije vidio dijete koje place🙄
    Mene od prvog poroda sav nikad poslije nije bolio a vi koje gledate dole pa di vam je pamet😂😂😂
    Ja muku mucim sa hemicima. Svaka faking stolica su bolni hemici. Srecom kantarion rijesi odmah...

Lavica27
    15. Veljača 2020. 22:31

Sad me vec brine di je Petra😕
    I hvala na porukama podrske...Thinkpink pitala si kako sam u glavi,iskreno odlicno otkad je on dobro al danas je muz dobio temp (sad navečer) a cijelo popodne smo bili kod njega i u panici sam sta ako mu je prenio nešto .. plus cinjenica da muz ima temp a on ce za koji dan van iz bolnice a i mala mi je na rubu da zakuri,luda sam danas skroz. Kad smo kod tezine,moj je rodjen sa 3310, u inkubator je usao sa 2980gr a danas ima 3600...to je ok? Btw ja i dalje izdajam ,30-40ml iz obje dojke, oni ga nadohranjuju (pije 60-70ml pp obroku,8 obroka), ali ja tvrdim da cemp mi to rjesiti kad doma dodjemo jer i kod njih kad ga dojim pa ga vazu popije 40ml i ne trazi odmah a oni mu guraju tih 20-30ml nadohrane pa bljucne. A doma mislim da ce biti na zahtjev pa ce mi se i stici napuniti i on ce si navuci. Voli cicati,srecom...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.