Inace, ja sam totalno mrtva ovih dana. Muz mi radi od jutra do sutra. U 10 zna doc doma. Bas su ga sad natrpali. I jos sad s ovim problemima kaj imamo s dizanjem zeluca kod malog i svim tim pa bas me satralo. Najgore mi je kad mi netko dodje u posjet pa moram bit i domacica i super mama koja ce smirit malog u tim njegovim bolovima Oboje odbrajavamo dane do vikenda ko u srednjoj:) sutra petak jeeej:)
Netko je bio spominjao super dudu koja imitira cicu i mora se napravit vakum kod dudanja. Koji je to model? Mislili smo uvest dudu pa gledamo kaj bi bilo najbolje, a to mi se cini super
Netko je bio spominjao super dudu koja imitira cicu i mora se napravit vakum kod dudanja. Koji je to model? Mislili smo uvest dudu pa gledamo kaj bi bilo najbolje, a to mi se cini super
Njje duda nego bočica - Medela Calma.
Lavice bravo za malca! 🤞🤞🤞🤞Da sve napokon krene kako treba i da idete doma.
Za brisanje kod mjenjanja pelena ja kombiniram vlazne violeta one water sensitiv recimo po noci ili tokom dana ako vidim da upada u san pa da budemo brze gotove, a inace blazinice i voda ostale pute. Tako da mislim da cemo kupanje ipak samo ponekad kad vidim da sve imate istu shemu 1-2 puta tjedno.
Zarica ma ne znam koga da imam u posjetama da mi je mm odsutan ne bi glumila domcicu. Nemoj se opterecivati posjetiteljima tebi je beba sad prioritet ako nemaju razumijevanja pa ocekuju da ih sluzis onda bolje reci da ne možeš primitnposjete sada. Satrat ces se zeno.
Cestitke Henky!! Joj Tockice nadam se da si bolje…
Cure mi se preporodili otkad smo na postintenzivnoj,mali je super prihvatio dojenje,jedva cekam da doma dodjemo. Skinuli su ga sa svih pomagala (kisik,inhalacije inostalo) i lijekova i motre ga sad par dana i rekli su ako ostane ovako ok idemo doma pocetkom tjedna🙏🥳🥳🥳
Mikionama su preporučali cijepljenje za rotu ako npr imas jos vrticko dijete doma,ovako nema gdje bas pokupiti rotu…
Divne vijesti Lavice 😊💙
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja sam si naručila mimijumi not so hungry bočicu pa javim isplati li se..
[/url
Mrva moja samo place, pa zaspe na 15 min pa opet… Bas je neutjesna… 😔😔 Nogice su naotekle i cim joj primimo bas jako place. Pokusavam ju nositi da ne diram nogice koliko mogu. Frescopad flastere ima, a neznam kako da joj jos pomognem. Stavila sam joj cepic paracetamola za bol da joj ublazi, tako mi je i pedijatrica rekla da moze i 5 min nakon toga se pokakala tako da nis od cepica 🤦🏼♀️
A bas mi se srce para kako je zalosna, bas joj vidim tugu u okicama, cak i prave suze idu, nikad mi jos nije bila takva. Samo mene hoce tako da ja nocas ne spavam, samo cickamo, grlimo se, ljubimo i tijesimo. Srce moje malo ❤️
Nadam se da ce sutra biti bolje.
☹️☹️☹️
🤞 da što prije prođe
[/url
Cure jel i ostalima bila rakva reakcija na injekciju kso kod mikio?
Mi se kupamo 2 puta tjedno. Nekad su bile preporuke svaki dan, ili kad je bebaveća. Svaka patronažna svoju prču ima :-D
LoSa meni s prvom nije bilo reakcije na prvo cjepivo a na drugo (s 4mjeseca) je i dobila temperaturu,al to ode do drigog dana. Sve skupa 24 sata ti simptomi traju.
Nasa pedica prvi put cijepi s 4 mjeseca. Ja bi ove sve nuspojave sluzbeno prijavljivala, a ne ono nes ti, a sunce malo ocito trpi znacajnu bol.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji