Atica cure imaju vise iskustva al ja sam primjetila kod mene ako napravim veci razmak izmedju dojenja iduce imam manje mlijeka u cici. Pa mozda da probas polako povecavat raznak izmedju izdajanja. Sretno u svakom slucaju i da ne dobis upalu.
Jutro cure!
Mi smo jucer bili puno bolje,sad idem do bolnice bas pa se nadam da smo jos bolje danas!
Petra kakvo je stanje?
Damnarexx cestitam ti❤ Anna citala sam da iako izbacuju plodnu vodu treba im nuditi cicu...(unicef brosure u bolnici).
Atica cestitke i tebi. Nisam nikad imala orevise mlijeka al izdajanje do kraja radi bas suprotno od onog sto tebi treba. Takodjer znam da se izdaja tek tolko da popusti napetost u dojkama, a i korisni su oblozi od kupusa.
Grizli ako onaj orvi zalogaj joj bude da se zagrcne onda imas brz(jak) otpust mlijeka pa znam da se neke mame prvo taj orvi mlaz rucno izdoje,,samo da se beba ne zagrcne pa ju pristekaju. Takodjer,ovonti govorim iz najbolje namjere, nemoj se opterecivati rutinom i slicno. Ja prvi put cujem da im treba 4 tjedna, rekla bi da je to individualno a i svaka beba svoju privu prica. Meni je s prvom trebalo bar dva mjeseca i nikad to nije islo po spagi. Npr ja sam mislila da djeca s godinu dana (,kad ja krenem radit) magicno pocnu spavat...e pa imam kcer od 2, god i skoro 10mj i ne sjecam se kad mi je u komadu noc prespavala...tako da... te knjiske procjene objesim macku o rep. Samo opušteno koliko mozes.
Hvala Lavice vidis nije mi palo napamet prvi mlaz izdojiti. Jer nekad cim ju stavim na cicu ona krene gutat ko luda. Mozda je zbilja taj prvi mlaz prejak. Bas cu probat, tnx. Tocno kazu da ucis svai sekund nesto kad imas bebu. A ovo za rutinu ja se uopce ne opterecujem, shvacam sto zelis reci jer znam i po necaku. Nego tako čitajući naletim na svakakve info pa mi neke se cine malo nestvarne. Ja sam tip koji voli sve provjeriti 2 puta. Kao recimo ta sa 4 tjedna pocnu stvarat rutinu tj uciti neki raspored hranjenja isl. I tako joj dajem cicu kad zeli jer mi ju je zao buditi dok spava, a i ako ju budim onda mi ne sisa kako treba pa bezveze se izmrcvarimo i ona i ja. Naravno kao i svaka mama bi volila da s vremenom imamo neku rutinu al boze moj to je i do njenog karaktera na kraju krajeva bi ja rekla.
Drzim vam fige Lavice da je danas maleni super i da sto prije idete u svoja 4 zida uzivati napokon.
Atica osim vec napisanog da se ne izdajas do kraja, kao sto neki cajevi/bilje poticu stvaranje mlijeka imas ih i koji smanjuju npr kadulja, origano, persin i ruzmarin. Tako da ako imas stvarno ekstremno previse mlijeka mozes istraziti caj od kadulje...
Evo me s pregleda. Zatvorena 🤦♀️, plodna voda mlijecna. Opet trudovi na ctgu koje ne osjetim, pa me narucio opet na ctg danas u 18. 🤷♀️
Dakle, kod mene i dalje nista 🙈🙈
Cure koje dojite, koliko vam otprilike vremenski traje podoj? Moj vecinom jede oko pola sata, nekad i vise. Curke koje imate starije bebe jel se s vremenom malo smanjuje vrijeme podoja ili? Moj ima mjesec dana.
I kako kombinirate podoje? Svaki podoj jedna sisa ili?
Pravila sam sad test i negattivan je jel mozda rano jer mi menstruacija triba doci tek sutra … a ja ko ludo zensko nestrpljiva 🤦♀️
Damnarexx cestitke i dobrodosla Elin!! 🥰🥰
Atica cestitke!!!!🥰🥰
Lavice odlične vijesti! Bas sam posebno happy zbog vas❤❤ Ljubav mala 💖💖
Grizli nasa Lavica ti dala dobar savjet. Iako se moja isto povremeno zagrcne ali nastavi dalje normalno cicati nakon prekida i stavljanja na rame da se podrigne. Nisam jos mjerila secer, ne sjetim se jer smo same vecinom pa mi nije ni na kraju pameti, iako bi trebala jer u neko doba dana mi dođe slabost i omalaksanost, kao da padnem u hipoglikemiju, a jedem sve, svako malo i natacem se vodom. Bas budem jedan dan da vidim kakva je situacija pa ti javim. S obzirom da vise nisi trudnica, ova tvoja vrijednost bi trebala biti ok, jedino ako nisu iste ref.vrijednosti u vrijeme babinjaca kao i kod trudnica. Bas cu pitat nekoga ko zna i upucen je u GDM.
Petra drzite se curke! Saljem 😘😘😘 za hrabrost!
Hej cure, evo kod mene mirno 🤞🏼... Danas su stezanja slaba i rijetka, pravi trud se javi svakih 40-ak min tako da pratimo situaciju. Cak sam danas smjela i malo prosetat (citaj, otic si do aparata po kavu jer inace grizem) ali i dalje mirovanje. Ne znam sad tocno tko je pitao, mislim Lunica jesu bolni bili oni trudovi... nnisu nesto, vise su mi neugodni nego bolni, ne znam kak da to opisem. Mislim da se razumijemo, dok sam sjedila u cekaoni nije mi bilo ni do cega al kazem, vise je to neka neugoda nego bol. Valjda otupis treci put 😅. Mare mislim da si me ti pitala kaj planiraju, carski ili vaginalno... Vaginalno ce biti za sada jer su curke glavicama dolje i za sada nema potrebe za carskim, sto je meni super, stvarno bi htjela izbjeci rezanje jer mene ja cu biti solo s njima i mislim da oporavak od carskog i vaginalnog, sto se tice fizickog finkcioniranja s bebacem, je neusporediv. Nemam pojma 🤷🏻♀️... Znam da je sve individualno ali pa ipak mi je ovo treci porod, curke ce biti manje, nekak mislim da mi je to bolja opcija.
Samojed se nije javila 🤔 nadam se da je sve ok s njom proslo i da samo uziva u svojoj bebici.
Vidim da su se javile jos neke novopecene mame pa svima cestitke od ❤️
Znaci, ako sam dobro popratila, ostale smo Valkris, Tockica, Omerta i ja… Aj curke, nemojte da se ja proguram ispred koje. 😅🙈
Lavice veliki 🤗 ti saljem a malenom 😘
Thinkpink moze mali savjet... Prema tvom naputku stize mi danas i izdajalica u bolnicu za svaki slucaj... To izdojeno (kada i ako krene pa bude neka normalna kolicina) dajem njima pa da im daju ako treba pomijesano sa formulom? Ili? Sorry, mozda si mi ti vec tada to napisala al sam totalno zaboravila.
Joj, kao da sam jos nekome htjela nesto napisati al sada nemam pojma. 🤦🏻♀️
Aha, dakle pregled jucer na odjelu...ne znam ni danas jos jel bi se smijala ili kaj... Uglavno dr. Vecek kad je vidio ctg pozvao na pregled odmah al kak je on radio uzv tad pregledala me specijalizantica, dakle... Ja taman u trudu, ona pregledava i pocne se smijat, veli nalaz sad za dva prsta prohodna i smjeska se cijelo vrijeme i nikako majke ti izvadit prst, da prostite, i veli hahaha kak se guraju glavicama... Ja onak wtf? Mislim ok, simpaticno, blizance mozda nije cesto imala prilike vidjeti ali zeno ja sam u trudovima i panici a tebi bas fora kak se one guraju koja ce prva van. 🤦🏻♀️ Kazem, ni danas ne znam jel mi to bilo za smijat se ili plakat. 😅
url=https://lilypie.com][/url
Ajme zar nas je tako malo ostalo?
Pa kad vas je hrpa puno prije termina rodila..
Kod mene za sad samo kao ciscenje, iscjedak lagani i povremene bh kontrakcije. Tu i tamo nesto pikne, zaboli. Vidjet cu sutra opet kakvo je stanje.. al mislim da bi mogla za svaki slucaj ponijeti i kofer sa sobom.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji