ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Supergirl
    07. Veljača 2020. 21:51

Sve cure koje radjate sretno. Samojed (mislim da si ti pisala kako se bojis), ja sam umrla od straha kad sam isla radjati i cijelo vrijeme sam mislila kako mi nitko nije opisao da se bas tako bojao, ali sam se cijelo vrijeme tjesila time da to hrpa zena prolazi svaki dan i da ti doktori stvarno znaju sta rade i ni ne mogu pobjeci od toga a roditi moram 😂 tako da sve ce biti dobro, opusti se jer je pola u tvojoj smirenosti 💕

PetraB
    07. Veljača 2020. 21:52

Evo prijavljujem malo smirivanje situacije. Trudovi svakako slabiji, od 20-40 min tak da se nadam da ce tak i ostat.
    Ovak je to izgledalo popodne 🙈

Lavice super za nalaze malenoga, drzimo fige dalje ❤️🤗
    Idem sad malo procitat zaostatke jer sam se sad vec pogubila. Hvala svima na podrsci 🤗🤗🤗🤗

url=https://lilypie.com][/url

Lunica
    07. Veljača 2020. 22:06

Uiuu Petra bas pravi trudovi... Hmmm. Jel te boli ovo?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Valkris
    07. Veljača 2020. 22:18

Omerta

Valkris, kakvo je stanje kod tebe?

Kod mene mirno. Sutra imam pregled pa cu imat više detalja.. Nit sta curi nit sta boli 😃😃 idem na wc malo češće. 
    Šećem puno i nekako sam poletnija nego prosli mjesec. 🤷‍♀️

07. Veljača 2020. 22:27

beba2019

MrgudZg drago mi je baš da ti je ok.. Možeš ju sve pitati i sve će objasniti.. Mi smo danas bili isto kod nje, možda smo se i srele😄
    Nego.. Danas je beba primila cjepivo.. Kod pedice radi neka nova sestra, koja mi je djelovala ok, ali od danas mi se ne sviđa!
    Desetu godinu smo kod iste pedice i radila je s njom jedna divna sestra, koja je cijepila moju djecu.
    Nikad, baš nikad ni suze nisu pustile.
    Ta sestra je nekako tražila kut pod kojim će piknuti bebu, uvijek je išla polako i dala da držim bebu i umirim.
    Ova danas, rekla da stavim bebu na prematalicu, bubnula joj u butic jednu, pa u drugi butic drugu injekciju, bez pauze, bez imalo takta, onako bez osjećaja, beba se ugusila skoro placuci,.. Danas sam ju i čula prvi put da plače. Ne pretjerujem, stvarno nikad ne plače.
    Cijeli dan je jadna, ne da se spustiti s ruku, a inače obožava biti u kinderbetu, na krevetu, na podu, u ležaljci.. Bilo gdje, ali u rukama je rijetko.. plaki onako tužno.. Tako da umirem od straha! 😔Da li se cijepila još čija beba ovdje nedavno?

Kao sto si opisala izgleda svaki puta kad moj dobije cijepivo za rsv. A i gledsla ssm kad su mu u Petrovoj kanilu uvodili... bolje da nisam

Damnarexx 🌺
    07. Veljača 2020. 22:35

Anna čestitam😍😍😍
    Ja rodila danas u 14.30, jedva jedvice. Tezak i spor porod, imam 5 savova vanjskih ja msm 2 unutarnja.
    Deedee slican porod tvomu, ako se ne varam?
    Ugl sve je za sad ok, bebolinka ima 3350kg i 51cm 😁
    Na Merkuru svi super💪😊 pristupacna i mlada ekipa 

Omerta
    07. Veljača 2020. 22:40

Čestitke Damnarexx!!! 🎉🎉🎉  Žao mi je za silne šavove!  Polako sad, odmor, oporavak i mazenje sa bebicom! 💕
    Valkris, i ja bome danas vec 4 puta..  Sretno sutra!!! 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Damnarexx 🌺
    07. Veljača 2020. 22:41

Kad dodem k sebi i uhvatim vremema, opisem detaljno koga zanima :)

Damnarexx 🌺
    07. Veljača 2020. 22:41

Hvala Omerta🥰

Simbalija
    07. Veljača 2020. 22:43

damnarexx

Annačestitam😍😍😍
    Ja rodila danas u 14.30, jedva jedvice. Tezak i spor porod, imam 5 savova vanjskih ja msm 2 unutarnja.
    Deedeeslican porod tvomu, ako se ne varam?
    Ugl sve je za sad ok, bebolinka ima 3350kg i 51cm 😁
    Na Merkuru svi super💪😊 pristupacna i mlada ekipa

Čestitke od srca!! ♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.