Samojed cestitam 💞😍🥰
I zao mi je zbog groznog iskustva...
Drzi se 😘😘 nadam se da je sad bolje kad si vidjela bebicu 💞💞

Čestitke novim mamama!!! Prvi dani su najteži. Meni onih prvih 24h nakon carskog ležat u krevetu bilo komano kad su me digli vec je bilo lakse.u subotu sam rodila a u ponedjeljak u Rodi pila kavu :-D No onda me temperatura malo strefila no to je druga priča.
Petra ovo tvoje iskustvo sa specijalizanticom mi je presmijesno :-D Tako je mene u trudovima pregledavao specijalizant i sav izbezumljen je povikao "Pipam nožicu" jer je bio na zadak. Brzo je zvao mentora i poslali su me na hitni carski.
Mene zadnjih par dana drži neka prehlada. Zaštopan mi je nos i grlo me boli. Nadamse da ce mali preko mlijeka dobit antitijela pa da se nece zaraziti
Čestitam Samojed!
Žao mi je sto si se i ti napatila :(
-
Imam jos jedno pitanjce....
Naime, meni je nadosao kolostrum i vrlo malo..i curka se jos uci na cicu al msm da uspije koju kapljicu navuc. E sada, jel.moguce da je ona sita od toga?
Tako je danas od 5.30 ujutro i svako malo ju stabljam izmjenicno na cice. Bojim se da nije gladna 😟 + stavlja rucice u usta, a to je taj znak?
Rodjena je sa 3350kg a sad su ju mjerili i ima 3190kg..kazu da je to za sad ok. (Sinoc dobila ad)
O Lavice jbm misa... Bas mi je zao.
Ja i dalje samo 🤗🤗🤗🤗 saljem i mislim na vas cesto ❤️❤️

url=https://lilypie.com][/url
Lavice pa joj 😔😔 saljem puse malom 🦁😘
Petra smijesno!! 🙈
Damnarexxtreba dan, dva da krene mlijeko… Super da ju stavljas na cicu da povuce kolostrum. Ja sam se u rodilistu 2.dan rasplakala jer kao dijete mi je gladno, nemam mlijeka jos, i onda su mi stisnuli cicu i izasla kao mala cajna zlicica kolostruma i rekli mi da je tada to bebi dovoljno za taj obrok. A isto su joj preko noci davali AD.
A evo slika koliko bebe jedu…
Ma znam da, hvala. Al opet nekako brinem🙈ne znam jel.dovoljno izvuce..kolko sam skuzila nocas mi ju nece hranit.
Samojed, zao mi je za grozno iskustvo.. Brz oporavak ti zelim i cestitke!!! Drz se! 💕

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Lavice pa joj 😔😔 saljem puse malom 🦁😘
Petra smijesno!! 🙈
Damnarexxtreba dan, dva da krene mlijeko… Super da ju stavljas na cicu da povuce kolostrum. Ja sam se u rodilistu 2.dan rasplakala jer kao dijete mi je gladno, nemam mlijeka jos, i onda su mi stisnuli cicu i izasla kao mala cajna zlicica kolostruma i rekli mi da je tada to bebi dovoljno za taj obrok. A isto su joj preko noci davali AD.
A evo slika koliko bebe jedu…
Ma znam da, hvala. Al opet nekako brinem🙈ne znam jel.dovoljno izvuce..kolko sam skuzila nocas mi ju nece hranit.
Par kapljica je njima u pocetku dovoljno...
I to stavljanje ruke u usta po meni nije bas pouzdano, barem kod mog malca. On uvijek stavlja ruke u usta nakon jela, ili cucla palac ili svoju ruku. Evo danas je pojeo 120 mL i onda tako radi. I isto radi kada dohranu jede. Makar kao sto sam vec napisala, moj jede svaka 3h moje mlijeko i jednom dnevno dohranu, no od dohrane je vec nakon 2h gladan Dajem mu Aptamil Premature koji je jos i kaloricniji
Losa tako i moj radi..do danas sam mu drzala one rukavice na rukama pa ih nije toliko trpao u usta ali čim ih skinem odmah su sake u rukama. Cak i odmah nakon jela. Jednostavno voli sisati...zato je duda zakon 🤘
A jucer mi bio presmijesan,nije mogao docekati da skinem majicu pa mi uhvatio sisu preko majice 🤣🤣🤣 ili kad se mazimo pa mi pokusava obraz usisat ☺️

Dok ceka da se beba probudi mama shoppingira.
Trazim vrtuljak za krevetic i onaj luk ili nesto za kolica...imate kakvih preporuka. Ne znam dal ima mozda kakva igrackica kao to za kolica al da se nakaci na krevetic...da moze dohvatit a ne samo da gleda u daljini 😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji