Hvala curke na cestitkama🥰🥰🥰
Mi idemo doma sutra, ako bude sve okej.
Malo se mucimo sa cicanjem, ali lagano dolazi mlijeko.
Samojed disi🤔🤔 nisi valjda zaglavila kao ja.
Ostalim curama drzim fige🤞
I mene malo brine.. Nadam se da su dobro!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
E cure, da li su kome flekice na licu dosle od tiskanja?
Ja kad sam se pogledala 😱 i jos ih danas imam..al koda mrvu manje.
Cure koje dojite, koliko vam otprilike vremenski traje podoj? Moj vecinom jede oko pola sata, nekad i vise. Curke koje imate starije bebe jel se s vremenom malo smanjuje vrijeme podoja ili? Moj ima mjesec dana.
I kako kombinirate podoje? Svaki podoj jedna sisa ili?
I mene ovo zanima. Moj isto jede najmanje pola sata, ali uglavnom oko sat vremena, sat i petnaest sa podrigivanjem i presvlacenjem. Nudim obe sise ako zeli papat, ako ne, pojede jednu, a drugu nudim prvu sljedeci podoj. Ako bas ostane prepuna, izdojim, ali sada sve manje. I sise vise nisu onako ogromne i pune, ali valjda ima dovoljno mlijeka. Dojim na zahtjev, ali kako se oduzi ovo dojenje, to ne bude 8 puta obrok u danu, nego 7, a nekad i 6. Jel to premalo? A ako ga pokusam probudit 3 sata od pocetka dojenja, spava i nikakve koristi od toga. Nekad i spoji 2 hranjenja, bude budan 3 sata u komadu, pa ne znam ni kako da to racunam🤔
Bljucaju li vase bebe? Nocas me prepalo sto je kod 2 hranjenja bljucnuo u mlazu, a dosad je podrigivao. Mislim se, sto ako je sve sto je pojeo izbacio, a ako ga ponovno hranim mozda bude previse pa opet sve izbaci?🤔🤔 i tako...jos jedan obican dan u uredu😁
Nego, anna, dymnarexx, garfild, cestitam, mamice!!😘
Samojed, cekamo te💪
Lavice, bas me vesele dobre vijesti😉😚
Petra, samo hrabro😘
Damnarex imam ih i ja. To ti je normalno. Ja ih znam dobiti kad imam malo tezi zatvor.
Mislim da mi idemo tek u ponedjeljak. I jos nema posjeta. To mi se cini kao cijela vjecnost.
Petra drago mi je de ste jos uvijek u jednom komadu :)
Cure čestitam vam svima na bebicama ne mogu da se skincetrisem da čitam imala sam grozno izkustvo nikom ne bih poželjela, dali su mi gel koji je iste minute počeo djelovat bolovi ubitacni bez minute predaha samo boli boli i boli na krevet pljusne voda i krv boli za poludit doktor dolazi na pregled pregleda me ja otvorena 3 prsta kaže Jel ouko vodenjak ovo reko jeste imamo kaže mekonijsku vodu curi zeleno odmah sala ja jedva se dizem to su bolovi cure znači ja sam svjesna da mora da boli ali kako sam čitala i vas i druge slušala bili pa prestane tacnije imaš vremena da predahnes ali ovdje ne nema vremena za predah samo boli i boli jedino je razlika što sad boli jako i nastavlja se onda još jači bol pa onda malo lakši Bil i onda sve u krug al ugl grozno dolazim u salu stave me da ležim bolovi sve gori gori ja se počnem trest kočiti i izgubim svijest tu su već svi oko mene sjećam se da mi neko stavlja tubus ja sam tad povratila opet gubim svjest i samo se nalazim u sali na stolu hitni carski et cure porodila sam se u 12:39 rodio se moj mali Ali težak 3450gr i dug 51cm nisam ga još vidjela bila sam na intenzivnoj u izolaciji do danas maloprije su me prebacili na odjel sad čekam bebicu da dodje jedva čekam sve bžme boli msm rana teško je ustat i tako to ali bitno je da je bebica u redu,
Ako bi mi neko ko je imao carski mogao reći kad bi trebalo baš ovoliki bolovi proc i kako otići na veliku nuždu
E cure, da li su kome flekice na licu dosle od tiskanja?
Ja kad sam se pogledala 😱 i jos ih danas imam..al koda mrvu manje.
Meni su bile flekice po licu vratu i rukama to od poroda...popucaju kapilari...meni cak i u oku pukao kapilar i u nosu krv mi isla....bude bolje kroz par dana...
Samojed bas smo te cekali.. Prvo cestitam na bebici🎉🎉najvažnije da je to sad iza tebe...
Bas neki cudni bolovi kod tebe.. Trudovi moraju imati pauzu jer ih nitko ziv ne bi izdrzao... Tako da je to kod tebe bas bilo prestrašno... Bas ni je zao sto imas tako loše iskustvo... Ali mekonij u vodi je indikacija za carski kako god da te krenulo tako da je dobro da su je cim prije izvadili. Rana od carskog ce te boliti sad par dana jace ali imas pravo na lijekove protiv bolova... Injekciju voltaren ili preko infuzije ako si još prikopcana. Svakako bit ce lakse iz dana u dan... Za stolicu ces isto dobiti nesto da ti se olaksa. Ne brini... Samo strpljenja svaki dan ce ici na bolje.
Netko je pitao.... Ja moga dojim 10 min.. On se najede ko veliki. Inace dojim na zahtjev... On spava i jede... Ono malo sto bude budan gleda uokolo i naokolo😆🤪
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Samojed , mislim da smo svi iščekivali kad ćeš se javiti :)
Čestitam ti na bebici :) jako mi je zao zbog toga sto si prošla ,nadam se da će oporavak biti brz .
Drago mi je da je sa bebicom sve ok :)
Vjerujem da će ti biti puno lakše kad ga primiš,nekako sve padne u drugi plan .
Samojed cestitam na bebici. Znam kako je imati trudove bez pauze, pai je jos vise zao sto si se patila tako. Al najvaznije da ste dobro. Zelim ti brz oporavak i da uzivas u majcinstvu.
Sad vidim da su tebi hitan carski zbog mekonijske, a ja tek neki dan kad je dosla patronazna vidila u svojoj trudnickoj da pise u onom dijelu sa poroda da su na porodu da je zaokruzeno da su bilr komplikacije samnom i da je plodna bila mekonijska. Meni to nitko onda nije rekao, a od kad su probili vodenjak do poroda je proslo sigurno dobih 2h. 🤔 Nadam se samo da su krivo oznacili, jer vidim da svi sa mekonijskom plodnom idu na carski.
Za dojenje n3 znam koja je pitala... Moja doji cca 25-35 min ako ju ne uhvati faza lickanja po 5min svako malo. I to procjenim ako osjetim da ima sta vuc pustim sve na jednoj cici, ako joj falim ponudim i drugu. Ako vidim da se nije dosta napunila cica koja je na redu dam 15 min jednu 15 drugu. Ne znam mozda grijesim al meni se cice ne pune jednakom brzinom tokom dana pa moramo tako.
Sortiraj odgovore
Najstariji