ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    07. Veljača 2020. 23:01

beba2019

MrgudZg drago mi je baš da ti je ok.. Možeš ju sve pitati i sve će objasniti.. Mi smo danas bili isto kod nje, možda smo se i srele😄
    Nego.. Danas je beba primila cjepivo.. Kod pedice radi neka nova sestra, koja mi je djelovala ok, ali od danas mi se ne sviđa!
    Desetu godinu smo kod iste pedice i radila je s njom jedna divna sestra, koja je cijepila moju djecu.
    Nikad, baš nikad ni suze nisu pustile.
    Ta sestra je nekako tražila kut pod kojim će piknuti bebu, uvijek je išla polako i dala da držim bebu i umirim.
    Ova danas, rekla da stavim bebu na prematalicu, bubnula joj u butic jednu, pa u drugi butic drugu injekciju, bez pauze, bez imalo takta, onako bez osjećaja, beba se ugusila skoro placuci,.. Danas sam ju i čula prvi put da plače. Ne pretjerujem, stvarno nikad ne plače.
    Cijeli dan je jadna, ne da se spustiti s ruku, a inače obožava biti u kinderbetu, na krevetu, na podu, u ležaljci.. Bilo gdje, ali u rukama je rijetko.. plaki onako tužno.. Tako da umirem od straha! 😔Da li se cijepila još čija beba ovdje nedavno?

Ako ima neka mama da ne zna, u ljekarni ima za kupiti Frescopad obloge, 4 u pakiranju, oko 25kn.puno praktičnije, jednostavno se zalijepi na nogicu.. Ne pada i dugo hladi.. 

beba2025❤
    07. Veljača 2020. 23:03

Anna i Damnarexx,,, cestitam 🌹🌹🥰🥰

• garfild007
    07. Veljača 2020. 23:17

Drage moje da vam se javim posto jos nemogu spavat od uzbudenja😂😂😂 termin je inace bio 18.2, danas u 4 ujutro pukao vodenjak u 2 navrata bez trudova, u bolnicu stigla u 6.40 ujutro obavila pregled i u radaonu, dobila prostin (ili tako nesto) do 2 je bilo sve ok a onda sam u 4h dobila epiduralnu. Porodila zdravog snaznog deckica teakog 3450 i dugog  49cm, u 18.18h zvanog Tin 😍😍😍😍 mis mali. Sve u svemu jako zadovoljna porodom iako je trajalo dugo. Malo smo popucali ali jbg sta je tu je, u nedjelju kuci i oparavak. 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

• mom12
    07. Veljača 2020. 23:19

beba2019

beba2019

MrgudZg drago mi je baš da ti je ok.. Možeš ju sve pitati i sve će objasniti.. Mi smo danas bili isto kod nje, možda smo se i srele😄
    Nego.. Danas je beba primila cjepivo.. Kod pedice radi neka nova sestra, koja mi je djelovala ok, ali od danas mi se ne sviđa!
    Desetu godinu smo kod iste pedice i radila je s njom jedna divna sestra, koja je cijepila moju djecu.
    Ta sestra je nekako tražila kut pod kojim će piknuti bebu, uvijek je išla polako i dala da držim bebu i umirim.
    Ova danas, rekla da stavim bebu na prematalicu, bubnula joj u butic jednu, pa u drugi butic drugu injekciju, bez pauze, bez imalo takta, onako bez osjećaja, beba se ugusila skoro placuci,.. Danas sam ju i čula prvi put da plače. Ne pretjerujem, stvarno nikad ne plače.
    Cijeli dan je jadna, ne da se spustiti s ruku, a inače obožava biti u kinderbetu, na krevetu, na podu, u ležaljci.. Bilo gdje, ali u rukama je rijetko.. plaki onako tužno.. Tako da umirem od straha! 😔Da li se cijepila još čija beba ovdje nedavno?

Ako ima neka mama da ne zna, u ljekarni ima za kupiti Frescopad obloge, 4 u pakiranju, oko 25kn.puno praktičnije, jednostavno se zalijepi na nogicu.. Ne pada i dugo hladi..

To kad primi cjepivo? Da hladi?

• AnnA
    08. Veljača 2020. 00:16

Damnarex od srca ti cestitam
    Omerta pa ti bi onda stvarno mogla uskoro kad je cerviks nestao
    Garfild i tebi cestitam.
    Petra drago mi je da se situacija sa trudovima smirila
    Lavice bas dobre vijesti :)
    Cure svima se zahvaljujem na cestitkama. Pa evo da napisem nesto o svom porodu. Dakle kad su me zaprimili bila sam dva prsta otvorena. Napravili klistir i onda u predradjaonu me poslali. I tamo su mi pocinjali bas pravi bolni trudovi a gledam ctg i nesto slabo biljezi. I dopisujem se sa mm-om i kukam da kako cu ja prezivjeti prave trudove onda. Trazila sam nesto protiv boli ali to logu tek kasnije dobiti. A nista. Trpim. Da bi se kasnije ustanovilo da je taj ctg krivo ocitavao i da su ti bolni trudovi bili jaki. Oko 7 i nesto otvorena do pola i idem u radjaonu. Dobila nesto u venu protiv bolova i rajski plin da udisem kod svakog truda. Rezali su me, neka 4 cm rez kazu, ali sivano u vise slojeva. Samo cu reci da sam jako sretna sto je to sve iza mene

• AnnA
    08. Veljača 2020. 00:19

On je zaista divno dijete. Prava dobrica. Vidjeti cemo kakav ce biti kasnije :D dobro je. Jedino sto bljucka plodnu vodu i to ga malo gusi pa se ja ful brinem oko toga. Jos nisam nista odspavalaa. Ustvari odrijemala sam 45 min i to je to. Papali jesmo. Eh sad koliko je on uspio navuc ja ne znam. I recimo sada bih ga trrbala kao hraniti nakon 3 sata ali nikako ne suradjuje

MaRe
    08. Veljača 2020. 01:58

Damnarexx čestitam i brz oporavak 🥳🥳🥳
    Garfild007 čestitam i dobrodošao Tin 🎉🎉🎉 
    Mikio tebe te tvoje sise uz sav trud nece pa nece 😔
    Petra dobre planine ti imas...ajd nek se smirilo..neka sacekaju cure kraj da zatvorimo listu s blizankama ❤ Potpuno sam zaboravila...dal ces na carski ili vaginalno,sto su rekli dr?
    Lavice drago mi procitati lijepe vijesti od vas 🥰
    Anna nadam se da ce ti ga sestre uzeti sad po noći da malo odmoriš..to puno znači tih par sati sna. Bljuckanje plodne vode je sasvim normalno i isto tako je normalno da nece sisati kad mu je zeludac pun vode...tako su barem meni rekli jer mi nisu ni doveli bebu dok nije izbacio vodu. Kakvo ti iskustvo s rajskim plinom? Pomaze li išta?
    Valkris ajmo ti si na redu..nema strajkanja 😁 

Dalindas
    08. Veljača 2020. 03:39

Damnarexx i Garfild čestitam od srca ❤️
    Lavice ,bas lijepe vijesti 
    Mikio bas mi je zao sto to sve prolaziš ,divim ti se sto nisi odustala 
    Petra, super da se smirilo 
    Anna, kao sto Mare kaže nadam se da će ti ga uzeti po noći ,meni je to stvarno puno značilo ,da malo nadodes . 
    Moj mali je bas zafrkavao ovih dana ,nikako da zaspi , noćas je konačno odspavao od ponoći do 3 ,osjećam se kao na drogama od toliko sna 🤣

• AnnA
    08. Veljača 2020. 04:57

Mare hvala ti, malo si me smirila. A nece ga uzet jer je to rodiliste prijatelj djece ili sta vec i dijete je stalno s tobom. Slazem se da bi jako puno znacilo da je prvu noc kod njih. Osjecala bih se i sigurnije. Ovako sam stalno na iglama.
    A plin, nije to sad nesto wow al moram priznat da nekako lakse prodises trud s njim. I onako bas te malo osamuti i opusti

beba2025❤
    08. Veljača 2020. 06:17

mom12

beba2019

beba2019

To kad primi cjepivo? Da hladi?

Da, super je☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.