ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    07. Veljača 2020. 15:51

PetraB

Jutros ko da sam znala da ce tak bit… Izljubila ove svoje ko da ih nikad vise necu vidjet, to mi najteze pada. Al ok, moram rodit kak god. Znam da su ok tjedni sad vec, zadnji put su bile oko 2 kg svaka pa se nekak nadam onom odmaku +/- 200 gr kaj je pisalo da su bile u plusu. I nek su jos malo dobile u ovih tjedan dana i ja bi bila najsretnija 💪🏼

Svu sreću želim!! ♥️♥️♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

MaRe
    07. Veljača 2020. 15:58

Anna čestitam,dobrodošao mali gospodin a tebi brz oporavak 🥳🥳🥳
    Petra drzimo fige i mislimo na tebe ❤
    Omerta ako je cerviks nestao i kod tebe bi uskoro moglo biti nešto 🤞
    Kako mi stojimo s listom? Ima li jos netko za roditi...mislim da je Petra bila zadnja al nisam sigurna 🤔 Možda je ovaj vikend dovrsimo 🥰
    Samojed možeš ti to..samo diši 💪

Simbalija
    07. Veljača 2020. 16:02

kl1v

Bublica123

kl1v

Bublica123

kl1v

Www.minigreeny.com tu sam gledala

Oni imaju skoro sve ergonomski ispravne, ne mogu vidjeti jer nema slike, ajd ponovo pošalji

http://minigreeny.com/nosiljke-i-marame.html

Marame su super, treba malo vremena da se ušemiš u montiranje, kod klokanica pripazi na to koje idu od rođenja, meni marama super do 3-4mj a onda mi najbolje i ergo, pogledaj na fejsu na stranici nošenje beba imaju i polovnih nosiljki po super cijenama i savjetnice za montiranje pa malo škicni🙂

Hvala ti. Maramu sam probala, ne svidja mi se iskreno. A mislila sam da bih bas to htjela. Njemu je sad cca mj i pol. Htjela bih nosiljku. Imala sam ju i s malom, predobra stvar. Bilo je davno, posudili smo ju.
    Sad ima veci izbor. Citala sam da neke imaju glupavo kopcanje.. ima grupa i u Sisku/Petrinji.. ako kog zanima. Okupe se u Mc Donaldsu. Ako budem mogla tj imala dobrovoljca za cuvanje malca, pogledala bih modele.

Trenutno je stvarno jako puno nosiljki na tržištu, imaš od Frede, Bobu, Ergobaby, Tulu... Ja imam zmajčicu, ali se nismo još nosile. Pazi ako je mala beba da se panel može i skratiti i suziti i da je nosiljka ergonomski ispravna. Nogice moraju ići u M položaj, a kralježnica u C. Najbolje je naravno isprobati što bebici odgovara pa onda kupiti. ☺️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

mrgud_zg
    07. Veljača 2020. 16:05

Omerta pa i ti si u samom finisu. To ce svaki cas 😉💪
    Petra ma super su curke, vas 3 cete to ko od sale. Javljaj dal se smiruje. 🤞
    Mikio nisam ti zahvalila za ono o savjetovalistu za dojenje a ti se raspisala 😉. Na kraju danas nisam stigla jer smo bili kod pedijatra al budem vidla za sljedeci put. Zadovoljna sam kak mali napreduje al ne skodi se raspitat. Tnx 👍
    Ja sam naslijedila onu pixiekid sling maramu. To moze od rodenja. Nekak se nisam jos ohrabrila al mislim da cu ovih dana, bar za po doma. Meni se super cine te nosiljke i marame al uopce ne znam kak bi po ovoj zimi to, to mi je puno vise prakticno za toplija godisnja doba

Točkica37
    07. Veljača 2020. 16:15

thinkpink1

Annačestitam! 🥳🥳🥳
    Tockice kak se vi drzite? Kak su klinci?

Ah...jucer opet na hitnoj bili.muz zicao atb al ne daju 🤪virusno kazu. Danas je mali super, nema ture. Veliki kuri k'o veliki😁 al ajd neka i njega jos par dana pa da u miru mogu roditi. I mm dosao sa posla da i njega lovi. Show ti je kod nas totalni.  Buša mi se spustila ali nema jos naznaka nekih posebnih. 3 prsta otvorena i to ti je to. Nadam se da ste vi dobro

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Dalindas
    07. Veljača 2020. 17:16

Anna čestitam ❤️
    Petra ,sretno 🤞🏻
    Mene je sada legica malo uplašila , mislila je da ima hemeroide a na kraju je imala trombozu i morala je na operaciju . Idem slj tjedan kod doktorice na kontrolu svakako ,pa ću ju pitati . Malo me strah koliko krvi bude nakon nužde 

Valkris
    07. Veljača 2020. 17:22

Ima nas jos par koje cekamo... 
    Petra 🤞🤞🤞 da izdržite u komadu sto duze i da zadnja rodis i zatvoris listu kako i je prema popisu 😘😘

Lavica27
    07. Veljača 2020. 18:58

Ides kolko novosti!
    Anna cestitam,bravo mama! Samojed kako se drzis?
    Ajme Petra pa sta i ti?? Kakvo je stanje?
    Thinkpink naaapokon pomaci. Bez dodanog kisika je cijeli dan napokon i dobro je,vratio je porodjajnu tezinu, uzv glave,abdomena i srca sasvim uredni, kontrolni brisevi pokazali da nema vise bakterija. Jos ima malo sekreta i zakaslje tu i tamo al to je daaaleko bolje.

Omerta
    07. Veljača 2020. 19:18

Valkris, kakvo je stanje kod tebe?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

beba2025❤
    07. Veljača 2020. 21:50

MrgudZg drago mi je baš da ti je ok.. Možeš ju sve pitati i sve će objasniti.. Mi smo danas bili isto kod nje, možda smo se i srele😄
    Nego.. Danas je beba primila cjepivo.. Kod pedice radi neka nova sestra, koja mi je djelovala ok, ali od danas mi se ne sviđa!
    Desetu godinu smo kod iste pedice i radila je s njom jedna divna sestra, koja je cijepila moju djecu. 
    Nikad, baš nikad ni suze nisu pustile. 
    Ta sestra je nekako tražila kut pod kojim će piknuti bebu, uvijek je išla polako i dala da držim bebu i umirim. 
    Ova danas, rekla da stavim bebu na prematalicu, bubnula joj u butic jednu, pa u drugi butic drugu injekciju, bez pauze, bez imalo takta, onako bez osjećaja, beba se ugusila skoro placuci,.. Danas sam ju i čula prvi put da plače. Ne pretjerujem, stvarno nikad ne plače. 
    Cijeli dan je jadna, ne da se spustiti s ruku, a inače obožava biti u kinderbetu, na krevetu, na podu, u ležaljci.. Bilo gdje, ali u rukama je rijetko.. plaki onako tužno.. Tako da umirem od straha! 😔Da li se cijepila još čija beba ovdje nedavno? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.