Ajmo vi mame koje ste rodile jel vi bidite ode crticu 😁https://ibb.co/9s81SPB jucer vako oko 3 sata danas - neznam sama vise ili umisljam ili sta
Ajmo vi mame koje ste rodile jel vi bidite ode crticu 😁https://ibb.co/9s81SPB jucer vako oko 3 sata danas - neznam sama vise ili umisljam ili sta
Je to ti je crta, cestitam!
Čestitam Samojed!
Žao mi je sto si se i ti napatila :(
-
Imam jos jedno pitanjce….
Naime, meni je nadosao kolostrum i vrlo malo..i curka se jos uci na cicu al msm da uspije koju kapljicu navuc. E sada, jel.moguce da je ona sita od toga?
Tako je danas od 5.30 ujutro i svako malo ju stabljam izmjenicno na cice. Bojim se da nije gladna 😟 + stavlja rucice u usta, a to je taj znak?
Rodjena je sa 3350kg a sad su ju mjerili i ima 3190kg..kazu da je to za sad ok. (Sinoc dobila ad)
Meni je sestra rekla da jako malo prve dane vuku.mozda 2 ml pa onda 4 i tak lagano.
Kad onak zjeva po zraku ko da trazi cicu to je isto znak a kazu i rucice kak i sama kazes.
Sam mjenjaj cice i kak cica tak se dojke pune .tak je meni receno. .
Kod mene ima mlijeka al u istom sam sosu i nije mi bilo jasno kak tak malo pocica..
Čestitam novim mamicama i dobrodošle nove bebice 😃 Samojed sad je to ružno iskustvo iza tebe, traži voltaren injekcije ujutro i navečer da ti daju prve dane.. Svaki idući dan je puuuno lakši.. Za wc ćeš vjerojatno dobiti čepić. Sretno i uživaj s malim Alijem💖
Lavice nadam se da će bris biti dobar i da će momčić brzo kući svojoj🤞🤞🤞
Hvala vam cure puno na cestitkama i savjetima, da što je najvažnije bebica je dobro a loše izkustvo je iza nas, daju mi ketonal za bolove a sta bih ja mogla kupiti možda analgin pošto nisu tako darežljivi da lijekovima za bolove samo ujutro i navečer
Damnarexx i ti si se napatila baš mi je žao ali bitno je da su bebice sada sa nama
Lavice 🤞 da bris bude uredan
Jutro.
Lavice da ovo sve bude brzo iza vas 🙏💙
Petra neka te jos u komadu, ali mislim da ne trebas brinuti. Ja sam.lezala prije 2 tj u Vinogradskoj i curu su u tvojim tj porodili ciljano sa blizankama. Tak da...
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Samojed između ketonala mozes nesto uzet od buprofena, rapidol ili tako nešto. Ja sam cak bila dobila 2 tablete rapidola od 400 za bolove odjednom, a iduci put su dali buprofen prasak od 600. Lijekovi na bazi paracetamola ne pomazu to cu ti odmah rec, bar meni nisu i jos vise sam krvarila od njih.
Cure koje ste sivane dole najbolje je nakon piskanja smocite wc papir hladnom vodom i tapkajte se dole. Pomaze i spricat sa octeniseptom. Ja sam znala onaj vir ulozak smociti sa hladnom vodom i staviti kao oblog pa chicco ulozak pa mrezaste.
Dal je normalno da i nakon 15 dana jos svako malo imam ugruske jos, a nema vise krvi tu i tamo sukrvica se pojavi?
Lavice bas mi je zao da nikako kod vas poboljšanje. Stalno ko da se u rikverc vracate. Bas mi krivo zbog toga. 😕 Drzi se! Kako ti kcer to sve podnosi? Ako nisam fulala curicu imas stariju.
Eh hvala Grizli moram reći mužu da mi kupi jer ovdje mžbas i ne daju samo ujutro i uvece
Bebici mi je baš suha koža sve mu je bjelo po koži od kaže doktorica jer je bio dugo u stomaku rekla je da mazem nekom bejbi kremom jel još neko imao problem takav i d čim ste mazali bebicu
Jutro cure. Mi ko da smo u malo boljoj fazi zadnjih par noci. Uspijemo izdrzat noc s jednom budenjem nakon 4 pa nakon 3 sata. To mi je cak ok. I uspjela sam sama sebe natjerat da na prvi “kme” ustajem dok jos nije nastupila ogromna glad pa je i puno manje plakanja. Nadam se da ce tako i nastavit dalje.
Mi smo naseg totalno navikli na dudu. Vec vidim da ce ju navlacit do skole 🙈 i nosit alsratic znog zagriza 😂
Nego cure, zaboravila sam. Kaj se smije od tableta za glavu uz dojenje? Ibuprofen?
Sortiraj odgovore
Najstariji