Www.minigreeny.com tu sam gledala
Oni imaju skoro sve ergonomski ispravne, ne mogu vidjeti jer nema slike, ajd ponovo pošalji
Oni imaju skoro sve ergonomski ispravne, ne mogu vidjeti jer nema slike, ajd ponovo pošalji
http://minigreeny.com/nosiljke-i-marame.html
Pozdrav zene. Cijelo jutro mislim na cure u radaoni al tek se sad uspjela javit na forum. Nakon zatisja danas stizu 3 bebe. Sretno cureeeee 🎉🎉🎉💪 samo hrabro. Vi to mozete 😉 a ako necete ipak moc, bude islo na carski 😂
Mi bili danas kod pedijatra. Bebahvala na preporuci, jako mi se svidjela doktorica. Ugl bebac je narastao 5 cm. I dobio 1050 g od rodenja. Jako sam zadovoljna s obzirom da samo dojim. Sve je s njim apsolutno u redu. Smijala nam se kad sam pitala za pristice i suhu kozu, u stilu da se vidi da nam je prvo pa smo u strahu 😂 al kao sve je normalno i sve ce proc samo od sebe. Oni su bebe i ciste se jos. Narucila nas je na uzv kukova s 2,5 mj. I kaze da to nije prekasno. Nek malo vjezbamo do tad.
Nego, htjela sam vas pitat misljenje o cjepivu. Ja sam odlucila da cemo mi kupit prevenar 13 umjesto onog koje je u kalendaru. Bas sam dosta citala i mislim da je bolje. Mislim da je oko 400 kn doza.
Pa nije prevenar u kslendaru od 2019?
http://minigreeny.com/nosiljke-i-marame.html
Marame su super, treba malo vremena da se ušemiš u montiranje, kod klokanica pripazi na to koje idu od rođenja, meni marama super do 3-4mj a onda mi najbolje i ergo, pogledaj na fejsu na stranici nošenje beba imaju i polovnih nosiljki po super cijenama i savjetnice za montiranje pa malo škicni🙂
DeeDee htjela ti prije pisati mene isto boli donji dio trbuha zadnja dva dana. Al nekako racunam d aje to vraćanje maternice a ne upala neka nadam se. S time da ja se moram skoncentrirat za piskit al kad krene normalno piskim.
Znaci patronazna me prenerazila...kao ako mi ne bude bolje sa hemicima onda da odrm do dr da mi ih vrati unutra. Jel to kad ko cuo. Meni to zvuci uzasno bolno i mislim da necu to raditi.
Cestitke novim mamama!!
Grizli, da..normalno je, vrate ti doktori to, al nije uvijek efektno.
Samojed, drzim fige!
Indukcija je ok, svakako moras rodit, meni je drip ubrzao stvari.
Nemojte se bojati, sve su rodile, i vi cete..
Pampers premium smrdi ko sam vrag al zasad su to jedine koje mi ne propustaju🤷♀️
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji