ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    07. Veljača 2020. 15:00

Hej drage, eto me u Petrovoj. Zaprimljena na odjel s trudovima svakih 5-10 min. U ambulanti otvorena 1 prst, za pol sata na odjelu otvorena dva prsta. Spicili mi normabel da pokusaju zaustavit trudove pa sad cekamo. Ako ne uspijemo, cure stizu malo ranije. 🤦🏻‍♀️
    Nita, Anna cestitam.
    Samojed nadam se da je sve ok s tobom.
    Mame s bebacima, sorkac nisam bas danas pratila pa se nadam da ide svima na bolje. 

url=https://lilypie.com][/url

mrgud_zg
    07. Veljača 2020. 15:01

Nita i anna ceeeestitam!!! 🎉🎉
    Losha ja mislim da je prevenar 10 u programu, a 13 nije al se moze kupit i donijet

07. Veljača 2020. 15:02

Petra sretno! Vec si u visokim tjednima za blizance tako da ne brini

mrgud_zg
    07. Veljača 2020. 15:03

Petra drzete se curke. Saljem vam pozitivne vibre da izdrzite 💪💪💪💪🤞🤞 ako ne, pa super su to tjedni, sve ce bit super. 😉 na kolko su procijenjene?

Omerta
    07. Veljača 2020. 15:05

Napisem i taman da cu poslati, sve mi se obrise. 
    Izvjestaj sa pregleda.. Ctg je cini mi se ocitao neka tri truda, ako je to ono gdje ide u "planine", no nije nitko nista komentirao pa pretpostavljam da su samo bh kontrakcije. 🤷 Cerviks nestao, ne znam koliko tocno sam otvorena. Prosli put je rekla skoro 2 prsta, a napisala 1pp, isto kao i sad pa me to malo zbunjuje, kao da samo prepisuje. AFI 11, malo se smanjilo, al to je valjda normalno pred kraj. Pregled ono bas brzinski.. jedva stignem gace skinut, zena vec zove unutra, bitno da se nju uvijek ceka. I tako, kontrola za dva dana, pa ako se nista ne desi opet za dva, na termin. U medjuvremenu pratiti pokrete i kontrakcije, ako dodju na tri unutar 10min, uputiti se u bolnicu. Danas, kao i prekjucer opet potjeralo par puta na wc...

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    07. Veljača 2020. 15:09

AnnA, napokon  iskrene cestitke!!! 🎉🎉🎉
    Samojed, drz se, mozes ti to!!! 💪💪💪
    Damnarexx, vi se mozda vec mazite..?? 
    Petra, drzim fige da jos malo izdrzite, ali ako ne, opet nije frka! 🤞🤞🤞 Sretno!

Be the change you wish to see in the world.. 💚

PetraB
    07. Veljača 2020. 15:27

Jutros ko da sam znala da ce tak bit... Izljubila ove svoje ko da ih nikad vise necu vidjet, to mi najteze pada. Al ok, moram rodit kak god. Znam da su ok tjedni sad vec, zadnji put su bile oko 2 kg svaka pa se nekak nadam onom odmaku +/- 200 gr kaj je pisalo da su bile u plusu. I nek su jos malo dobile u ovih tjedan dana i ja bi bila najsretnija 💪🏼

url=https://lilypie.com][/url

kl1v
    07. Veljača 2020. 15:33

Bublica123

kl1v

Bublica123

kl1v

Www.minigreeny.com tu sam gledala

Oni imaju skoro sve ergonomski ispravne, ne mogu vidjeti jer nema slike, ajd ponovo pošalji

http://minigreeny.com/nosiljke-i-marame.html

Marame su super, treba malo vremena da se ušemiš u montiranje, kod klokanica pripazi na to koje idu od rođenja, meni marama super do 3-4mj a onda mi najbolje i ergo, pogledaj na fejsu na stranici nošenje beba imaju i polovnih nosiljki po super cijenama i savjetnice za montiranje pa malo škicni🙂

Hvala ti. Maramu sam probala, ne svidja mi se iskreno. A mislila sam da bih bas to htjela. Njemu je sad cca mj i pol. Htjela bih nosiljku. Imala sam ju i s malom, predobra stvar. Bilo je davno, posudili smo ju.
    Sad ima veci izbor. Citala sam da neke imaju glupavo kopcanje.. ima grupa i u Sisku/Petrinji.. ako kog zanima. Okupe se u Mc Donaldsu. Ako budem mogla tj imala dobrovoljca za cuvanje malca, pogledala bih modele.

kl1v
    07. Veljača 2020. 15:43

Petra bit ce to sve ok. Drz se draga. Grizli nikad cula za to. 

Lunica
    07. Veljača 2020. 15:48

Anna cestitam🎉🎉
    Samojed samo hrabro💪💪
    Ostale cure koje cekate 🤞da se sto prije pokrene..
    Mikio ja ti imam na lijevoj dojci malo suženije kanale i cesto mi se zna stvoriti zastoj mlijeka.. To nije isto sto i mastitis ali isto boli i s temperaturom je... Moguce ga je rijesiti bez antibiotika. Znaci prije podoja idu topli oblozi.. Dok dijete doji masirati bolno mjesto, i kad podoji hladni oblozi. Terapija 2 lekadola svako 6 sati ili po potrebi ranije. Meni je ovo ucinkovito.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.