ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    07. Veljača 2020. 11:19

Samojed samo hrabro, još malo i gotova si 😊

Evo nama bila patronažna, vratili smo, tj. prešli porođajnu jeeeej 🥳🥳🥳
    Prosjek 35g dnevno, sad sam na miru.

Mi smo jučer cijeli dan imali party, Mikio mislila sam na tebe, ja sam već počela pucat dok mm nije došao s posla i plakala skupa s njom, ne želim zamisliti kako je kad je tako svaki dan.. presvučem ju, nahranim ju, podrigne, opet je presvučem ako treba, zaspi i nakon  5 minuta se trgne i krene vriska. 
    Ugl. Nastavilo se do jedno 4 ujutro, doslovno me iscjedila, po 60ml svakih sat vremena, na kraju više nisam mogla izdojit više od 40.

A mene neš lovi, mogla bi možda bit upala mjehura, nisam je nikad imala pa ne znam ali od jučer me boli donji dio trbuha, i osjećam užasan pritisak i na pipi i na guzu i ful mi se piški a nema šanse da uspijem bez otvorene vode, i to kap po kap.. a od jutros me i glava rastura i curi nos.. 
    Moram se malo požaliti 🙃

[/url

mrgud_zg
    07. Veljača 2020. 11:49

Pozdrav zene. Cijelo jutro mislim na cure u radaoni al tek se sad uspjela javit na forum. Nakon zatisja danas stizu 3 bebe. Sretno cureeeee 🎉🎉🎉💪 samo hrabro. Vi to mozete 😉 a ako necete ipak moc, bude islo na carski 😂 
    Mi bili danas kod pedijatra. Beba hvala na preporuci, jako mi se svidjela doktorica. Ugl bebac je narastao 5 cm. I dobio 1050 g od rodenja. Jako sam zadovoljna s obzirom da samo dojim. Sve je s njim apsolutno u redu. Smijala nam se kad sam pitala za pristice i suhu kozu, u stilu da se vidi da nam je prvo pa smo u strahu 😂 al kao sve je normalno i sve ce proc samo od sebe. Oni su bebe i ciste se jos. Narucila nas je na uzv kukova s 2,5 mj. I kaze da to nije prekasno. Nek malo vjezbamo do tad. 
    Nego, htjela sam vas pitat misljenje o cjepivu. Ja sam odlucila da cemo mi kupit prevenar 13 umjesto onog koje je u kalendaru. Bas sam dosta citala i mislim da je bolje. Mislim da je oko 400 kn doza. 

• AnnA
    07. Veljača 2020. 11:57

Curke, samo da javim da je stigao nas gospodin. 3610 i 52 cm. Kasnije napisem malo detaljnije. Baterija mi crkava a uticnica mi se cini tako nedostizno hahah 

Simbalija
    07. Veljača 2020. 12:11

AnnA

Curke, samo da javim da je stigao nas gospodin. 3610 i 52 cm. Kasnije napisem malo detaljnije. Baterija mi crkava a uticnica mi se cini tako nedostizno hahah

Čestitke!!! ♥️♥️♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

C1M4
    07. Veljača 2020. 12:13

AnnA

Cestitke Anna😍😍😍

C1M4
    07. Veljača 2020. 12:15

Samojed nemoj biti u panici nego se usredotoci na disanje i bit ce puno lakse😇 brzo ce proci i imat ces svoju srecu u narucju🤗🤗🤗

Točkica37
    07. Veljača 2020. 12:16

Cestitkeeeee💙💙💙

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Valkris
    07. Veljača 2020. 12:26

Čestitke Anna 💞🥰💞

Grizli
    07. Veljača 2020. 12:51

Anna čestitam! Brz oporavak! Sretno tebi i gospodinu! Prava bebica. 

kl1v
    07. Veljača 2020. 13:13

Nita i Anna cestitam!!!!!  🎉🎉🎉🎉🎉🍼💙
    Cure ima li koja nosiljku/klokanicu?? Nasla sam par dobrih i ne skupih..ne znam na sto bih trebala paziti kod izbora!?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.