Pozdrav zene😁 nisam se nikako javljala od poroda jer se oporavljam jos i trudim snaci u svemu tome haha😇 Bebac je super, samo spava i jede jos haha, nemamo nikakvih problema sa cicanjem hvala bogu i super napredujemo🙏 Rodio se sa 3180g, izasli smo sa 2940g, a u srijedu ovu je imao 3270g, patronazna mi ne vjeruje da je samo na mojem mlijeku😂😂 i rekla je da ga nece vagati do utorka jer stvarno napreduje, a njemu je to samo trauma na tu vagu jer place uzasno😬 u ponedjeljak nam je pupak otpao, ali mu je u srijedu morala napraviti lapizaciju posto je imao granulom, danas ce nam doci da vidi pupak samo pa se nadam u ponedjeljak kupanju u kadici napokon kad ona dode😁 dajem mu i d3k1 kapi i mi evo nemamo grceva od njih🙏 nadam se da ste sve dobro kao i vase bebice😍 takoder trudilicama sretno na porodima i da van sto lakse i bezbolnije produ❤😇
Sretno cure:) Nadam se da ce puno beba doc danas:)
Ja evo s nocnog podoja. Koristili vece pelene i opet propustile na boku. PreirirantnoDoduse, proslo je 7 sati, ali kaj ih ne reklamiraju 'vasa je beba 24 sata suha'. Mos mislit. Na svu srecu po noci se uspava lako cak i nakon presvlacenja.
Ana, meni tako krenuo porod. Malo voda, malo krvi bez nekih trudova da bi dosla otvorena 7-8 cm u bolnicu…
Meni su 3 noci pelene propustale. Ovu noc sam mu stavila dvojku i sad je ok. Ostao mi cijeli paket pelena. No frendica je trudna pa cu njoj dati :-)
Mene ledja bole i stomak evo nenormlano me znam sta se dešava Jel moglo odmah da počne djevžlovat bole me preko normale ja ne znam kako ću ovo sve da preživim
Nita cestitam!! Brz oporavak ti zelim! 🤗
Cure sretno s porodima...mozete vi to 💪💪 Samo se koncentrirajte na disanje i bit ce ok!! 😊😘
L 💛
Samojed ,samo polako možeš ti to 🤞🏻
Meni kad su pojačali drip do kraja mislila sam da nema šanse da rodim ako ovo toliko boli ali prošlo je i rodila sam 😁 samo pazi na disanje i probaj se smiriti
Grizli,ja isto mislim da imam unutarnje ,nisam ih nikad imala pa mi je malo teze prepoznati ali kad obavljam v nuždu ,bude bas dosta krvi u wc školjki i na papiru
Jutro curke!
Mi bili jucer nekaj kenjkavi i cijelo vrijeme se borila da zaspe. Počeli su lagani grcici pa sam uvela kapi. Nakon tedan dana je vratila porođajnu težinu. Za sad ju ne povijam široko jer su kukici uredni, nisu labavi a nisu ni kruti da ih moram razgibavat. Ponoći ju presvlacim jedino ako se pokaka prije nocnog obroka uz sto manje svjetla.
Mikio probat cu naci dal ima sta o širokom povijanju u strucnoj literaturi. Uglavnom, ja ti one na čičak najcesce stavljam preko bodica i kombinezona pa mi to glumi i popuni prostor koji bi popunio s dvije tetre. I između ostalog, manja mogucnost da te na cicak popisa i pokaka jer one izgube svoju formu učestalim pranjem.
Samojed i Damnarexx sretno curke!
Nitta cestitam!
Curke koje imate danas preglede sretno!
Samojed samo se usredotoči na disanje, nemoj misliti na bol nego kako udišeš i izdišeš, znam da nije lako ali stvarno pomaže! Moj porod je bio skroz inducirani, bez mojih trudova i iako je bolno nije toliko strašno. Sretno!
Sretno i drugim curama u finalu! ♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Lavice kako ste vas dvoje?
Grizli meni su se hemici povukli od Laksol praška koji mi je regulirao i normalizirao konzistenciju stolice (sorry na opisu🙈🙊) jer je bila ko kamen i kako me napinjalo bas sam se jako naprezala pa su grozdovi poiskakali, i unutarnji i vanjski.
Kupio muz Faktu i kremu i cepice pa cemo vidit. Meni stolica konstantno iste konzistencije, al valjda kako sad pucaju ili ne znam sta boli ko vrag. 😢 Di je toj agoniji kraj vise. Jedno prodje drugo krene.
Meni je patronazna za povijanje rekla isto preko bodija i puno je lakse i bodiji ju ne stezu. Onako bi bila morala 62 obuci joj zbog dužine, a i 56 joj veliko gore.
Samojed mozes ti to. Samo hrabro
Samojed, sretno, naravno da možeš, kako smo sve, možeš i ti, misli na mrvicu 🥰🤞🌹❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji