ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    05. Veljača 2020. 23:01

Draga Petra.. Ne znam kako ti je.. Ali, pokušaj se opustiti što više i ne brini ni za robicu ni ništa.. Što se više brineš, bit će ti teže.. Kakve veze ima i da ne popeglas.. Budeš prije oblacenja za minuticu speglala šta ti treba.. Ne kužim se bas.. Ali, pošto su dvije bebe, sad si valjda u ok tjednima za porod..
    Nemoj zaboraviti disati🥰😄
    Lavice.. Super za bebaca, sretno da ozdravi što prije🥰🤞

• Stelle123
    06. Veljača 2020. 01:35

miki0

Stelle123

Mikio jesi li do sada siroko povijala?

Nisam. Pitala u rodilistu jos i pedijatricu na prvom pregledu i svi rekli da nista prije uzv. I sad eto kazu da taj desni nije dobar. Rekli su nam sad samo preko noci siroko povijanje, preko dana kao ne treba ali preko dana 5x vjezbe.
    Lavicebravo!! Sve cekam lijepe vijesti od tebe. Ide na bolje!! 🥰🥰
    Mare welcome to the club 😴😴😒😒

To je valjda jedino pitanje oko kojeg se struka nikad nije dogovorila. Svako toliko mijenjaju prakse. Navodno, povijanje ne pomaze, a onda ga preporuce ako treba🤔 Muskima kao pregrijava testise, ali mi smo usred zime pa me to ne brine. Ja nisam nikog pitala, povijam po instiktu, znam da mi je patronazna komentirala da al sam odlucila povijat a preporuke su ne.

url=https://lilypie.com]

06. Veljača 2020. 01:51

Stelle123

miki0

Stelle123

Mikio jesi li do sada siroko povijala?

Nisam. Pitala u rodilistu jos i pedijatricu na prvom pregledu i svi rekli da nista prije uzv. I sad eto kazu da taj desni nije dobar. Rekli su nam sad samo preko noci siroko povijanje, preko dana kao ne treba ali preko dana 5x vjezbe.
    Lavicebravo!! Sve cekam lijepe vijesti od tebe. Ide na bolje!! 🥰🥰
    Mare welcome to the club 😴😴😒😒

To je valjda jedino pitanje oko kojeg se struka nikad nije dogovorila. Svako toliko mijenjaju prakse. Navodno, povijanje ne pomaze, a onda ga preporuce ako treba🤔 Muskima kao pregrijava testise, ali mi smo usred zime pa me to ne brine. Ja nisam nikog pitala, povijam po instiktu, znam da mi je patronazna komentirala da al sam odlucila povijat a preporuke su ne.

Ja sam pitala troje pedijatara i svo troje mi je reklo ne povijat široko tako da nemam razloga zašto bi...

• thinkpink1
    06. Veljača 2020. 03:17

Evo nocnih ptica...mala je bas pocicala i zaspala, a ja se jos do kraja izdojila. 
    Netko je pitao za el.izdajalice. Ja sam isprobala Avent, TT i Medelu. Avent i TT su mi vrlo slične, jedino sto TT ima manje programa za izdajanje. Medelinu sam isprobala jos u bolnici, mana joj je sto ima onu najobicniju plastiku-tuljac koji se stavlja na sisu pa mi je dosta gruba i neanatomska. Da sam ju mozda duze upotrebljavala, vjerujem da bi mi sise bile plave.
    Lavice odlicni pomak kod malca! ❤❤
    Grizli ako ti se ne podrigne kroz 10min nakon obroka, niti nece. Mozda da probate uvesti manje ali češće obroke, ako ces moci ovisno o karakteru curke dal ke izvedivo. Jer joj ocito slabiji sfinkter koji zatvara želidac pa zato bljucne i to traje dok se ne ojača. Bitno ti je da ona dobro napreduje i dobiva na tezini.
    Mare svaka pupcana ranica se zatvori, sa granulomom ili bez. Jedino kad je granulom duže traje cijeljenje i cijeli na "silu" pa se prevuce koza preko pupka i na kraju mi nije estetski lijep pupak. Zato ja rađe lapiziram.
    Ajmo terminuse! Vec dugo nije bilo live prijenosa 😁

Lavica27
    06. Veljača 2020. 04:15

Ma neee mrgud,ne ljutim se. Sve.ok,hvala sto brinete!
    Imace cesce zenske bebe forsiraju za siroko povijanje,sta ne? Kao nemoze skodit pa vi povijajte malo..
    Thinkpink drago mi je da vam ide lijepo dojenje. Razmisljala sam poslije obzirom na nuspojave Syntocinin spreja (jaca stezanja maternice) i mog stanja maternice da mi nije bas najsjajnija ideja koristiti ga. A i imam filing otkad je od jucer bolje da mi je bolji let down,bas izdojim vise!

Točkica37
    06. Veljača 2020. 05:07

Moja oba djeteta bolesna. Ako me danas cope trudovi jao si ga meni jer ne spavam.vec nocima... kuknjavaaaaaa
    Nadam se da se sve mame i bebice dobjo i sva velika djecica. 
    Ima li neki babski savjet za suhi kasalj?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

mrgud_zg
    06. Veljača 2020. 05:26

Lavice mozda glupo zvuci al mozda i psiha ima malo ulogu u svemu. Cin su dobre vijesti ti si opustenija pa ima i vise mlijeka. Nadam se da ce odsad sve ic samo na bolje 🤗😉🤞❤️
    Za siroko povijanje su nama na tecaju rekli da ako se vidi da ima pktrebe da onda samo curice, da decke ne treba nikako. 
    Jooj tockice pa kud sad. Nadam se da ce proc sto prije 🤞
    Petra probaj se ne zamarat sa sitnicama. Znas i sama da nebitno dal je speglano 😉. Nemoj si nepotreban stres radit. Nadam se da ces izdrzat jos par dana. Probaj sto vise odmarat, ovo je finis 🤞💪
    Mi imamo opet jednu losu noc iza sebe. Krenulo sinoc opet svadanje s cicom. Pa sam se izdojila. Budio se 2 puta i tu jednu bocicu koju inace popije u komadu, sad je u 2 dijela. S tim da se i sa bocicom svadao. Bas nervoza na najjace. Na kraju odspavo meni na rukama nes malo. Sad jeo dobrih pol sata (ocito ostao gladan) najnormalnije na cici 🙄 znaci nema pravila. Al to mi je bas bizarno 😣 idem ja probat malo odspavAt

MaRe
    06. Veljača 2020. 06:58

Točkica37

Moja oba djeteta bolesna. Ako me danas cope trudovi jao si ga meni jer ne spavam.vec nocima… kuknjavaaaaaa
    Nadam se da se sve mame i bebice dobjo i sva velika djecica.
    Ima li neki babski savjet za suhi kasalj?

Mokra krpa omotana oko vrata umiruje napadaje kaslja i przeni secer (karamelizirani) s mlijekom....odurno za popit al pomaže.  Nadam se sa ce klincima brzo biti bolje 🤞
    Mrgud tako i moj...jednom se svađa s njome i tri dana mi treba da uhvati i sisa pa ju pusti pa opet hvata i tako u krug a opet nekad ju iz prve uhvati i ne pusta dok nije gotov...valjda kako im dođe i koliko su gladni.
    Petra nadam se da se kroz noc malo smirilo 🤞 

Lavica27
    06. Veljača 2020. 07:15

Mrgud i ja mislim da je do tog...
    Mikio jesi ti nju probala swaddlati(motati)? Kazu mi sestre u bolnici d moj lamace i probudi se pa vristi i otkad ga motaju u onu tanku tkaninu da spava mirno.

samojed
    06. Veljača 2020. 07:33

Jutro cure, 
    Damnarexx 🤞 da se je nešto pokrenulo, javi sta se dešava 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.