ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    05. Veljača 2020. 10:33

Losa ja ti svoga stavim malo u jaje da zvirka okolo, ali ni to ne traje dugo. Imas i one hranilice sta idu od 0 pa bi mozda i u tome moga gledat okolo.
    Inace samo se vrtimo, kauc, baby gym, vruljak u krevetu i ruke. Naravno kad su ovako losi dani. Inace odvalimo i setnju. 

url=https://lilypie.com]

Damnarexx 🌺
    05. Veljača 2020. 10:36

Evo mene sa pregleda. 🤪
    Neka treca doktorica me pregledala, i njoj je sukrvica normala..sve se to otvara/siri. Na ctgu ocitana 2 truda, jutros me probudilo u 4 niski bolovi grcevi u trbuhu..bas me dobro stislo sve do 6. To su vjv bili lazni. 
    Pustena doma, kontrola za 2 dana. 
    I nalaz isti, 1 prst. 🙄

DeeDee
    05. Veljača 2020. 10:45

Cure koje koriste šeširiće/leptiriće za dojenje, kako vi to namjestite? Ja sam već na rubu živaca, htjela bi počet smanjivati izdajanja, tj hranjenje na bočicu i da bar preko dana papa na cici ali brate mili i ja i ona popiz... Ne znam da li imam krivu veličinu, ili sam samo nesposobna ili to tako mora bit ali meni se to odljepljuje ful, treba mi uzasno dugo da namjestim i onda još nakon 3 posisa padne, ili, a na to poseban slom živaca dobijem, ona vuče, sisa, pravilan hvat, sve super, i skuzim da joj jadnoj pola iscuri ispod lepririća 😩😩😩😩
    Tako da na kraju opet u 90% slučajeva dam bočicu.

Imam aventove, samo te su imali u lokalnoj ljekarni, ali patronazna mi je rekla da bi ti i trebali bit najbolji za veće cice.

[/url

DeeDee
    05. Veljača 2020. 10:46

damnarexx

Evo mene sa pregleda. 🤪
    Neka treca doktorica me pregledala, i njoj je sukrvica normala..sve se to otvara/siri. Na ctgu ocitana 2 truda, jutros me probudilo u 4 niski bolovi grcevi u trbuhu..bas me dobro stislo sve do 6. To su vjv bili lazni.
    I nalaz isti, 1 prst. 🙄

Ja sam bila čini mi se 1 prst (boze kako to izbrises iz memorije u deset dana) i bez ijednog truda pa sam rodila na 40+3. Ti bi onda mogla na +2 😁😁🤞 

[/url

ajvi54
    05. Veljača 2020. 10:49

DeeDee

Cure koje koriste šeširiće/leptiriće za dojenje, kako vi to namjestite? Ja sam već na rubu živaca, htjela bi počet smanjivati izdajanja, tj hranjenje na bočicu i da bar preko dana papa na cici ali brate mili i ja i ona popiz… Ne znam da li imam krivu veličinu, ili sam samo nesposobna ili to tako mora bit ali meni se to odljepljuje ful, treba mi uzasno dugo da namjestim i onda još nakon 3 posisa padne, ili, a na to poseban slom živaca dobijem, ona vuče, sisa, pravilan hvat, sve super, i skuzim da joj jadnoj pola iscuri ispod lepririća 😩😩😩😩

Imam aventove, samo te su imali u lokalnoj ljekarni, ali patronazna mi je rekla da bi ti i trebali bit najbolji za veće cice.

Ja ti koristim isto aventove najmanju velicinu i evo s njima dojimo vec mjesec dana, od pocetka ustvari. Ugl, na pocetku probaj malo drzati sesirice onak s dva prsta gore i dolje ko sto bi i dojku. A onda kad ona malo bude duze vukla i bude to islo mozes maknuti prste jer se meni onda sesiric ko slijepi za dojku pa ne pada. A citala sam jos da mozes i malo mlijeka strcnut iznutra pa se onda zaljepi 🤷🏻‍♀️

Damnarexx 🌺
    05. Veljača 2020. 10:53

DeeDee

damnarexx

Evo mene sa pregleda. 🤪
    I nalaz isti, 1 prst. 🙄

Ja sam bila čini mi se 1 prst (boze kako to izbrises iz memorije u deset dana) i bez ijednog truda pa sam rodila na 40+3. Ti bi onda mogla na +2 😁😁🤞

Drzim si fige 😂😂🤞

DeeDee
    05. Veljača 2020. 10:56

ajvi54

DeeDee

Cure koje koriste šeširiće/leptiriće za dojenje, kako vi to namjestite? Ja sam već na rubu živaca, htjela bi počet smanjivati izdajanja, tj hranjenje na bočicu i da bar preko dana papa na cici ali brate mili i ja i ona popiz… Ne znam da li imam krivu veličinu, ili sam samo nesposobna ili to tako mora bit ali meni se to odljepljuje ful, treba mi uzasno dugo da namjestim i onda još nakon 3 posisa padne, ili, a na to poseban slom živaca dobijem, ona vuče, sisa, pravilan hvat, sve super, i skuzim da joj jadnoj pola iscuri ispod lepririća 😩😩😩😩

Ja ti koristim isto aventove najmanju velicinu i evo s njima dojimo vec mjesec dana, od pocetka ustvari. Ugl, na pocetku probaj malo drzati sesirice onak s dva prsta gore i dolje ko sto bi i dojku. A onda kad ona malo bude duze vukla i bude to islo mozes maknuti prste jer se meni onda sesiric ko slijepi za dojku pa ne pada. A citala sam jos da mozes i malo mlijeka strcnut iznutra pa se onda zaljepi 🤷🏻‍♀️

Probala sam to s mlijekom, imam osjećaj da onda još prije sklizne. jedino što mi je do sad upalilo ali nikako nije praktično i ne mogu uvijek je da stavim šeširić ful ranije 😏
    Tipa, računam da će jest u 10, od 9i30 hodam s tim na sebi kao manijak, i onda se uspije napravit vakum i bude baš čvrsto. Ali treba mi neka brza varijanta 😁
    Probat ću to što si napisala, malo bolje držati dok ne krene sisati kako treba.. hvala ti

[/url

Simbalija
    05. Veljača 2020. 11:14

Damnarex sretno da bude što brže!! ☺️
    Ja sam jučer bila luda s malom cijeli dan je visila na cici, trebala sam se izdojiti pa kod ginekologa ali kako me iskapila nisam ništa uspjela izdojiti. Onda sam se uplašila da je gladna i da nemam mlijeka pa sam sva bila tužna i utučena i odjednom je zaspala u 23h i probudila se u 5 i papala i zaspala i ustale smo u 9 i danas je dobra i mirna. Evo ljuljkamo se u ležaljci dok mama popije kavu 🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Valkris
    05. Veljača 2020. 11:26

Damnarexx 🤞🤞🤞
    Samojed ma nema straha, vidis kak su sve nase curke s foruma to rijesile tak cemo i mi 💪💪💪 al tocno znam o čemu govoriš, tak i ja kao jedva cekam i dosta mi je i onda kad su me leđa ukljestila bas mi je bilo tak : ne jos, ne jos hahahah

05. Veljača 2020. 11:29

mrgud_zg

Losha ti si pitala za skokove. Ja trenutno citam knjigu Cudesni tjedni bas o tim skokovima. I pise da se tjedni racunaju od sluzbenog termina poroda, ne od pravog datuma poroda, jer kao tolko se razvija mozak dugo neovisno jel beba nutra il vani. Nije mi to bas do kraja ok al ajde. I ugl tjedni koje oni navode ko skokove su: 5, 8, 12, 19, 26, 37, 46, 55, 64 i 75

Hm ne znam bas. Ja sam sigurna da smo vec prosli 2 skoka u razvoju a po ovom ni do prvog me bi došli  Neuropedijatrica mi je rekla da je sve individualno. Kod nekih se mozak brze kod drugih sporije razvija. Moj malca su procijenili da je izmedu kronoloske i korigirane dobi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.