ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    05. Veljača 2020. 15:32

Moj isto skoro nikad ne podrigne, a kad zeli onda se nekako glasa pa skuzim da ga to muci i dignem ga pa podrigne. Mislim da isto ako zaspe na dojci ne treba dizati za podrignit, eventualno ce pocet stucat, ali nije da im to nesto smeta. Niti podrigaje niti bljuca u zadnje vrijeme, uopce mi nije jasno je li dosta uopce jede, al napreduje pa se ne zamaram.

url=https://lilypie.com]

Damnarexx 🌺
    05. Veljača 2020. 15:51

Hvala curke🥰 
    Kapnula sam octa i nestalo je.
    Al bas me zainteresirao taj sterilizator, pokusat cu to nabaviti :) bas mi se cini suuper prakticno.

.
    AnnA se pokrece sta kod tebe? Imas kakvih trudica?

• AnnA
    05. Veljača 2020. 16:05

Damnarexx apsolutno nista

Damnarexx 🌺
    05. Veljača 2020. 16:11

AnnA

Damnarexx apsolutno nista

Jel ti je ispao cep, menga bolovi? Il bas nista nista🥴

mala.le.90.
    05. Veljača 2020. 16:11

Grizli

Mala.le bude mi nekad kao pod pravim kutem na ramenu i opet nista samo ju skuzim da teze dise kad ju na ramenu drzim. Bas me brine to sa podrigivanjem. Jos sta je najgore kad je na ramanu ona dize glavicu s ramena, moram joj ju bas dosta cvrst drzati, jer ju digne i baci se natrag na rame imam osjecaj da ce se ozljediti tako.

Ima jednostavno takve djece. Moj necak ima taj problem zbog tonusa misica. 

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Zarica
    05. Veljača 2020. 16:19

Grizli

Cure kako vi rijesavate podrigivanje nakon dojenja/hranjenja? Mi muku mucimo s time, probali sve polozaje koje nam je patronazna pokazala, vise od pol sata ju znamo drzati na ramenu, al i dalje nista redovito na ramenu spava, a kad ju spustimo leci nakon par minuta se budi i bljucne. Onda se unervozi zbog toga. Ima koja kakav savjet jos kako ju nauciti da podrigne.

Moj mali isto prva dva tjedna nije nikako mogao podrignut a grcio bi se od nakupljenog zrala. Al sad je puno lakse bez da smo mi nesto promijenili. Valjda im treba vremena da sve proradi kako treba...

Valkris
    05. Veljača 2020. 16:25

Lala27

Cure, mislite li vi rađati? 😂 Neće djeca van po ovom vremenu, čekaju sunce 😄

😂😂😂😂
    Bogme nece na ovaj vjetar čini se 🙈

mrgud_zg
    05. Veljača 2020. 16:25

cure, koja ima tomme tippee el izdajalicu? ja imam avent rucnu al to mi tolko ide vec na zivce da bi ulozila u elektricnu..
    ovo mi se cini dobra ponuda, kaj ne? https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Katalog-Oprema-za-bebe-Sve-za-mame/Closer-to-Nature%28r%29-Elektricna-izdajalica-s-priborom/p/X00DUK4

05. Veljača 2020. 16:26

damnarexx

Hvala curke🥰
    Kapnula sam octa i nestalo je.
    Al bas me zainteresirao taj sterilizator, pokusat cu to nabaviti :) bas mi se cini suuper prakticno.

.
    AnnAse pokrece sta kod tebe? Imas kakvih trudica?

Ja imam sterilizator i za mikrovalnu i ovaj obican no ne koristim ni jedan. Najbrže mi je u velikom loncu na indukciji jer mogu odjednom i dvije bočice sa nastavcima i izdajalicu. 

05. Veljača 2020. 16:28

mrgud_zg

cure, koja ima tomme tippee el izdajalicu? ja imam avent rucnu al to mi tolko ide vec na zivce da bi ulozila u elektricnu..
    ovo mi se cini dobra ponuda, kaj ne?https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Katalog-Oprema-za-bebe-Sve-za-mame/Closer-to-Nature%28r%29-Elektricna-izdajalica-s-priborom/p/X00DUK4

Ja sam ti na mall.hr tocno takvu kupila za 460 kn. I besprijekorno radi vec 3 mjeseca 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.