Mikio kad citam o vasem nespavanju odma sam zahvalna na svom malcu 🤦🏼♀️
DeeDee ja sam ti isto imala takvih problema sa sesiricima dok mi nije patronazna pokazala. Probat cu ti ovak objasniti. Malo nategni sesirice da probas napraviti vakuum na bradavici. Rastegni onu rupu i priljepi na bradavicu dok ti ne stoji cvrsto. Ja sam se preporodila kad sam skuzila. Znala sam okolo hodati sa sesiricem jer sam zaboravila da mi je ostao gore.
Ja te skokove skuzim samo po tome jer bi samo jeo.
Iako meni nekad nije bas jasan jer pojede 120 ml, sto je kao doza za novalac i onda nakon toga vristi i trpa ruke u usta i hoce jos.
Losha to i ja kazem, pogotovo za tak ranije rodenu djecu ko tvoj recimo. Ti bi onda sebi trebala nac sad je skok i rec to je taj i taj tjedan, pa pratit dalje 😂
S tim da pise u knjizi da svaki skok moze bit tjedan gore dolje.
Nas opasno sora ovaj skok 5.tj. Iako smo sad vec usli u 6.tj. Tj deranja i nervoze je bilo jedan i pol dan bas uzasno, dva dana nes na pola, jucer super dan danas opet nervoza, al to hranjenje i svadanje s cicom me izluduje. Znam da se ne smijem zivcirat i nije on kriv. Al u 3 ujutro nocas nakon kaj je 10 min jeo i poceo vristat htjela sam pocet plakat. Na kraju sam se izdajala kolko je islo i dala nu bocicu, sve je pojeo i ne znam dal je osto gladan, al valjda je od umora zaspao. S obzirom da je do sad fakat uredno jeo ovo me skroz izbacilo iz takta, nemam spremno unaprijed, a poludi odjednom i nema sanse vise uhvatit, smirim ga skroz al nista. Plakanje cu prezivjet al nadam se da ce sto prije proc taj bunt prema cici.
Mikio svaka tebi cast kak vi to izdrzite. Moj je fakat dobar, uz evo par dana ovih ludih a ja mrtva nakon neprospavane noci 🙈
Deedee vezano za sesirice. Ja sam nakon poroda s obzirom da me sve bolilo dojila 2 tj samo lezecki. Onda imas nekak slobodnu ruku pa mozes drzat sesiric dok ne krene jest. E i rekli su mi da ih ne treba previse sterilizirat jer izgube tu ljepljivost. Da ih je dovoljno isprat pod vodom i nakon 2-3 koristena pofurit
Sve čitam o dudama.. Bočicama, ležaljkama... Ne valja ovo.. Ne valja ono... Mi imamo svega i duda i bočica i divnu ležaljku u kojoj obožava biti.. Jedino što ne koristim i mislim da nije potrebno je hodalica.
Ne kužim zašto su tak protiv ležaljki, naravno, prilagođene dobi bebe.. Pa, bolje to nego da ju držim u kolicima ili jajetu ili rukama cijeli dan.. Mi imamo od Tiny Love i savršena je! Znam da su bebe drukčije i neke i ne žele u to.. Ja sam hepi jer moja svoju ljulju obozava❤️
Redfox ma jasno ni jednu teoriji i nekad se super zalijepi pa ga ni ja ne skidam jer mi ne smeta, kao ako slučajno opet uskoro ogladni 😁 ionako sam polugola stalno.. sad ću ic vježbati ljepljenje bok mala spava 💪
Mrgud ma pridržavam, jedino tako i postoji šansa da ostane zaljepljen.. meni je patronazna rekla da je jednom dnevno dovoljno tako da ja jednom do dva puta na dan steriliziram.. ali realno ni ne koristim više od 3, eventualno 4 puta za sad jer mi skoro uvijek počne curit mlijeko u slapovima dok spava pa se izdojim i dam joj to kad se probudi.
[/url
Sve čitam o dudama.. Bočicama, ležaljkama… Ne valja ovo.. Ne valja ono… Mi imamo svega i duda i bočica i divnu ležaljku u kojoj obožava biti.. Jedino što ne koristim i mislim da nije potrebno je hodalica.
Ne kužim zašto su tak protiv ležaljki, naravno, prilagođene dobi bebe.. Pa, bolje to nego da ju držim u kolicima ili jajetu ili rukama cijeli dan.. Mi imamo od Tiny Love i savršena je! Znam da su bebe drukčije i neke i ne žele u to.. Ja sam hepi jer moja svoju ljulju obozava❤️
Pa ono za motoricki razvoj djeteta je najbolje da je na ravnoj podlozi. Ljulja to nije. Onda se skupi dosta sati koje je proveo u ljulji umjesto na podu pa se to u konacnici reflektira na slabije razvijene misice.
url=https://lilypie.com]
*jasno mi je u teoriji
Ja isto nikad nisam uspila napravit vakum. Mislim da moja aureola nije bila predvidjena za adventov sesiric. Al ima i drugih na trzistu.
url=https://lilypie.com]
*jasno mi je u teoriji
Ja isto nikad nisam uspila napravit vakum. Mislim da moja aureola nije bila predvidjena za adventov sesiric. Al ima i drugih na trzistu.
Imaš preporuku? Vježbati ću još al mozda je fakat do aureole..pa u slučaju da ne uspijem kroz tjedan dana..
[/url
Cure, preporuka za sesirice: ARDO TULIPS.
Njih koriste na Merkuru. Fini, jako mekani i tanki silikon. Probala sam Aventove, Tomme Tippee i ni jedni mi nisu odgovarali kao ovi.
Bebe štrajkaju…kad su ono najavili pun mjesec..10? 😁 Nista cure ako ste prozore oprale vrijeme da muzeve uposlite ili kazu da topla kupka isto pomaze..
Grizli ja cekam da se ocisti sam..nema puno suhog di se ljusti..malo po tabanima i rukicama…to u vodu kad ga kupam stavim malo bademovog ulja i to je to.
I ja imam i Purelan i Babylove za bradavice…obje su mi odlicne..samo sam izbacila i grudnjak i jastucice jer mi nekako stisnu bradavice pa vidim zvijezde dok mali krene sisati…stavim ponekad jastucice na majicu ak bas curi. Sad kak je bio skok u razvoju dobro mi ih prozvakao 😔😏
Mislim Losa da si pitala za veličinu pelena..mi smo na 1 al mi se cini da bi mogli na 2 cim potrosim pakiranja jedinice jer se patim da je namjestim oko nogu da ga ne stišće.
Think nama kad je pupak otpao isto je imao mali granulom al je patronazna rekla da ce sacekati jos dva dana (5 dana od otpadanja) pa ako se sam ne povuče da ce ga lapizirati…na kraju se povukao :)
Meni je isto pupak malo vani ..oce se to uvuc ili see to treba popravit...posto meni ne dolazi patronazna pa je nemogu pitat...da pitam mozda pedijatricu?
Sortiraj odgovore
Najstariji