Ajme moj isto zadnja 4 dana jede ko zivotinja 🙈 onak hvata cicu ko da ce mu netko uzet. Grozno. I tak jede pa se stoput zahlikne pa place, cijela drama. I jede aktivno po pol sata. I onda mu bude previse pa bljuca 🙄. To sam pripisivala nervozi 5.tjedna al danas se opce stanje smirilo a on i dalje tolko jede 🙈
Grizli moja isto ima suhu kožu, al to je sasvim normalno. Ja samo mažem pregibe kod šaka, nožnog zgloba i stražnjeg djela koljena jer je taj dio najosjetljiviji pa se može desit da pukne lagano kožica pa ih to pecka i zateze i imaju nelagodan osjecaj. Cijelo tijelo ne mazem jer postoji mogucnost da se osipa, pa cekam da se sva odljušti pa cu tek onda vidjet kakva joj je koža i prilagoditi preparat ukoliko ce biti potrebe.
Pibato je Syntocinon spray.
Lavice zaboravih napisat vazan podatak, koristi se u jednu nosnicu za suprotnu stranu sise. Znaci lijeva nosnica-desna sisa i obrnuto. Al trebali bi ti reci u ljekarni, al ako ne znaju ili ne kažu, sam da znas… I drži se u frižideru. Ja cu ga veceras-nocas isprobat ako se sjetim🙈🤭
Kaj mi vrijedi koja nosnica sisa kad obje moram izdajaz svaki put da nesto skupim😭😭 Al eto probam.i to veceras. Sta je najsmjesnije ja navecer imam kvrge i samo mi krene curiti mlijeko (mokro sve ako zaboravim jastucice) a jedva u dozi skupim 30ml… Btw sad su se dosjetili pak jer je nocas jako bljucnuo u luku da mozda nema refluks (ja tvrdim da nema jer eto otkud 14.dan tek…) i da mu daju gaviscon infant u moje mlijeko za zgrusavanje a ako pije ad onda ide ono AR. Tocno si mislim da mu vec sad trazimo bolesti. Jer tu ih hrane na sat, odnosno svaka tri staa i obavezno mililitrazu koju su mu stavili u papire. I tipa vec dvije noci odbija dozu u 3 ujutro i moja teorija je da zato izbljuje jer jede na silu a opet kuzim i njih da mu ne mogu davat 20 po 20 i slicno jer oni to tu sve preracunavaju (kolko kcal, energije, masnoca,UH po obroku dobije itd)..
Joj ja jos uvijek imam traume od bolnickog hranjenja. Moj nikad ne pojede istu kolicinu i to je u bolnici bio problem jer su tamo svaka 3h zapisivali tocno na mililitar koliko jede. Jadnicka su i šopali.sad doma ima puno drugačiji titam jedenja. U prosijeku jede 100-110 mL sto znaci nekad 80 a nekad 120 npr.
Beba ja sam Lupilu pelene dobila na poklon i zadovoljna sam. Bolje su id Mullerovih od kojih je guza crvena. A cini mi se da dobro upijaju. Sad sam kupila neke Bamboo pelene pa cu isprobati. Cula sam dobre preporuke za njih. Mislkm da je jedinicu prerasao jer je oko nogice tijesna. Potrosit cu sad jos jedinice sto imam pa prelazim na dvojku.
A kad vele skok u razvoju u 3. mjesecu kad to bude? Tocno kad bude 3 mjeseca ili tokom 3. mjeseca?
Dobro jutro nocna smjeno
Odspavali 4 i po sata...preporodila sam se 😁 Ipak sam ga budila haha
Papao i odmah nazad zaspao a mama se namuzla za dan da imamo kad usfali 🙄 Sad nazad na spavanje dok je mir
Meni su najbolje Thrudi pelene iz ljekarne, duboke, meke, jako dobro upijajj. Koristim i njihove kreme i kupke.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Joj mi probali babylove koje su nam ok posto je ona mrsava. Vjerojatno da je bucmasta joj ne bi pahale jer su dosta manje. Chicco su super, steta da ih kod nas ne mogu nac. Violeta je isto ok malo jos velike pa zna doc joj i preko pupkica iako ih pofrknemo. Pampers su super osim sto mi smrde strasno. Imam jos od mullera za probat al sad me strah kad kazete da dobiju crvenu guzu. 😥 Ne znam dal je koja probala huggies pelene? I neke Libero mi je prijateljica spominjala? A moram probat i od Lidla vidim da vas dosta ih hvali.
A Trudi kozmetiku sam poslala mail i poslali su mi uzorke sve kozmetike. Svasta imaju, iako mislim da to sad nećemo nis koristiti al dobro ce doc za koji mjesec mozda da probamo.
Losa, hvala ti, onda ću probati još lupilu.😊
Za Thrudi pelene nisam ni znala!
Huggies sam probala prije.. Osim što ima raznih dezena, pa su na oko lijepe, pelene su uzasne. Onako se sve zgrudaju, budu kao kvrge kad se upiški beba. Meni su uzasne.
Ja sam kupila 3. Iako ima tek 5,5kg dvojkica joj je mala, sve ju stisne.. Jedinicu sam koristila prvih mjesec dana, potrošila pet paketa pampers pc i taman ih prerasla..
Sretno u potrazi svima😄😄
Ja sam isto primjetila da Pampers PC 2 njega stisnu. Al imam jos 3 paketa pa ce morat trpit😂
Joj ja cu poludit s Tummy time. Stavim ga i odmah pocne sisat ruku ili spavat. Nece nista da suraduje i jaca misice.
url=https://lilypie.com]
Stelle moj isto takav. Sav je zivpa ga stavim na trbuh da vjezba i onda odmah zaspi Iako su mi fizioterapeuti rekli da ne kupujem lezaljku mislim da cu je uzet. Vise ne zeli biti u kolicima ili lezati na kutnoj vec hoce promatrati okolo kad je budan. A budan je dosta. No barem po noci spava
Njemu su sad sve pelene oko noge uske... ima debele noge na mamu
Losha ti si pitala za skokove. Ja trenutno citam knjigu Cudesni tjedni bas o tim skokovima. I pise da se tjedni racunaju od sluzbenog termina poroda, ne od pravog datuma poroda, jer kao tolko se razvija mozak dugo neovisno jel beba nutra il vani. Nije mi to bas do kraja ok al ajde. I ugl tjedni koje oni navode ko skokove su: 5, 8, 12, 19, 26, 37, 46, 55, 64 i 75
Jutro cure, baš volim čitati ovo kako pišete o pelenicama kremicama ne prospavanim noćima čitam i zavidim pitam se kad će ovaj malisa moj izac da se i ja mogu uključiti
Al sinoć sam se sama sebi smijala znači probudi me bol u stomaku mislim to je to i ono u fazonu oj bože mene je jos strah nemoj da je to to hahah znači prepala sam se užasno kad sam shvatila možda je to to porod i malo je trajala bol pa je prestala😂 ja se stvarno užasno bojim poroda
Sortiraj odgovore
Najstariji