ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    05. Veljača 2020. 13:23

Stelle123

beba2019

Sve čitam o dudama.. Bočicama, ležaljkama… Ne valja ovo.. Ne valja ono… Mi imamo svega i duda i bočica i divnu ležaljku u kojoj obožava biti.. Jedino što ne koristim i mislim da nije potrebno je hodalica.
    Ne kužim zašto su tak protiv ležaljki, naravno, prilagođene dobi bebe.. Pa, bolje to nego da ju držim u kolicima ili jajetu ili rukama cijeli dan.. Mi imamo od Tiny Love i savršena je! Znam da su bebe drukčije i neke i ne žele u to.. Ja sam hepi jer moja svoju ljulju obozava❤️

Pa ono za motoricki razvoj djeteta je najbolje da je na ravnoj podlozi. Ljulja to nije. Onda se skupi dosta sati koje je proveo u ljulji umjesto na podu pa se to u konacnici reflektira na slabije razvijene misice.

https://www.svijet-beba.hr/vise/tiny-love/djecje-lezaljke/cozy-napper-3u1/41/25/502/5153 ovu imamo i relativno je ravna ,kazem,svatko ima svoje,nama je bas odlicna :)

• veselo
    05. Veljača 2020. 13:29

DeeDee

Cure koje koriste šeširiće/leptiriće za dojenje, kako vi to namjestite? Ja sam već na rubu živaca, htjela bi počet smanjivati izdajanja, tj hranjenje na bočicu i da bar preko dana papa na cici ali brate mili i ja i ona popiz… Ne znam da li imam krivu veličinu, ili sam samo nesposobna ili to tako mora bit ali meni se to odljepljuje ful, treba mi uzasno dugo da namjestim i onda još nakon 3 posisa padne, ili, a na to poseban slom živaca dobijem, ona vuče, sisa, pravilan hvat, sve super, i skuzim da joj jadnoj pola iscuri ispod lepririća 😩😩😩😩
    Tako da na kraju opet u 90% slučajeva dam bočicu.

Imam aventove, samo te su imali u lokalnoj ljekarni, ali patronazna mi je rekla da bi ti i trebali bit najbolji za veće cice.

Ja nemam velike ali avent sesirici su mi se pokazali kap najgori. Isto padaju. Probaj naci neke u obliku leptirica i s tockicama za bolje prijanjanje, avent nema ni jedno ni drugo. Ja imam chicco i mam i ok su mi, mam malo bolji.

05. Veljača 2020. 13:34

mom12

MaRe

Bebe štrajkaju…kad su ono najavili pun mjesec..10? 😁 Nista cure ako ste prozore oprale vrijeme da muzeve uposlite ili kazu da topla kupka isto pomaze..

Grizli ja cekam da se ocisti sam..nema puno suhog di se ljusti..malo po tabanima i rukicama…to u vodu kad ga kupam stavim malo bademovog ulja i to je to.
    I ja imam i Purelan i Babylove za bradavice…obje su mi odlicne..samo sam izbacila i grudnjak i jastucice jer mi nekako stisnu bradavice pa vidim zvijezde dok mali krene sisati…stavim ponekad jastucice na majicu ak bas curi. Sad kak je bio skok u razvoju dobro mi ih prozvakao 😔😏
    Mislim Losa da si pitala za veličinu pelena..mi smo na 1 al mi se cini da bi mogli na 2 cim potrosim pakiranja jedinice jer se patim da je namjestim oko nogu da ga ne stišće.
    Think nama kad je pupak otpao isto je imao mali granulom al je patronazna rekla da ce sacekati jos dva dana (5 dana od otpadanja) pa ako se sam ne povuče da ce ga lapizirati…na kraju se povukao :)

Meni je isto pupak malo vani ..oce se to uvuc ili see to treba popravit…posto meni ne dolazi patronazna pa je nemogu pitat…da pitam mozda pedijatricu?

Mom je isto pupak vani i rekla mi pedijatrica da ce se zo do godinu dana povuci. Sad je vec malo manje mego prije.
    Ja sam par put dojila sa Tomme Tippee sesiricima i meni se nisu odljepljivali. Cak dapace, jedva sam ih skinula nakon dojenja. Kupila sam ih u Mulleru za 40 kn. Mozda sam imala srece pa pasu na moje cice. Kod nas je bio problem da gospodin ne zeli vuci cicu niti sa ni bez sesirica pa ne dojim 
    I da... prije sam se izdajala svaka 3h i sad sam presla na svaka 4h i ukupno u 24h izdojim vise mlijeka nego kad sam se izdajala svaka 3h. Kod mene sve naopako 

Damnarexx 🌺
    05. Veljača 2020. 13:40

Cure, kako sterilizirate bocice/dudice?
    Ja sam neki dan svoje u loncu, al kad su se posusili bilo je bijelih mrljica po svuda🤦 divna nasa zagrebacka voda... Da kapnem malo octa?

DeeDee
    05. Veljača 2020. 13:41

Hvala curee svima, super ste. Mikio sad mi je jasno koju grešku radim, ja ih kvalitetno osušim prije korištenja, pametnica 🙃🙃
    Piba opis im je super, a  cim ih prodaju na minigreeny ne mogu bit loši 😊
    Ako ne uspijem s mikio metodom cu si ih naručiti.

Losa neka je naopako, bitno da funkcionira 😁😁

[/url

DeeDee
    05. Veljača 2020. 13:47

damnarexx

Ja sam neki dan svoje u loncu, al kad su se posusili bilo je bijelih mrljica po svuda🤦 divna nasa zagrebacka voda… Da kapnem malo octa?

Sterilizator, super jednostavna stvar, dobila na poklon i mislila kao ma šta će mi, ali bome je svaki dan u pogonu.. kod mene nema nikakvih flekica ali nisam ZG pa ne znam ako je do toga..

[/url

Damnarexx 🌺
    05. Veljača 2020. 13:51

DeeDee

damnarexx

Ja sam neki dan svoje u loncu, al kad su se posusili bilo je bijelih mrljica po svuda🤦 divna nasa zagrebacka voda… Da kapnem malo octa?

Sterilizator, super jednostavna stvar, dobila na poklon i mislila kao ma šta će mi, ali bome je svaki dan u pogonu.. kod mene nema nikakvih flekica ali nisam ZG pa ne znam ako je do toga..

Nisam ga namjeravala kupovat, al mogla bi ga nekom narucit 🤔🤔 vjerujem da je ipak to lakse nego stalno se zajebavat sa kljucalom vodom...

Grizli
    05. Veljača 2020. 13:56

Cure kako vi rijesavate podrigivanje nakon dojenja/hranjenja? Mi muku mucimo s time, probali sve polozaje koje nam je patronazna pokazala, vise od pol sata ju znamo drzati na ramenu, al i dalje nista redovito na ramenu spava, a kad ju spustimo leci nakon par minuta se budi i bljucne. Onda se unervozi zbog toga. Ima koja kakav savjet jos kako ju nauciti da podrigne. 

mala.le.90.
    05. Veljača 2020. 13:59

Grizli

Cure kako vi rijesavate podrigivanje nakon dojenja/hranjenja? Mi muku mucimo s time, probali sve polozaje koje nam je patronazna pokazala, vise od pol sata ju znamo drzati na ramenu, al i dalje nista redovito na ramenu spava, a kad ju spustimo leci nakon par minuta se budi i bljucne. Onda se unervozi zbog toga. Ima koja kakav savjet jos kako ju nauciti da podrigne.

Probaj je sto vise prebacit preko ramena i gurnuti guzu rukom prema gore. 

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    05. Veljača 2020. 14:00

Damnarexx mene spasava sterilizator od aventa za mikrovalnu. Super stvar mi se pokazala. Isto mislila sta ce nam lako cu s vodom, al ovo je 100 put lakse. Operem sve prvo spuzvicom i onim detredzentom frosch baby i onda u njemu steriliziram. Nema kapljica, mrljica, bijelog nista. Dok sam iskuhavala svega bilo i izgledalo mi bljak. Ja sve unutra i zlicice i casice, od izdajalice dijelove. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.