ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    22. Studeni 2019. 20:26

Reserved cestitke 😍😍😍 velik decko 
    Da, ja sam odgovarala za antitjela kada se vade 🙂

PetraB
    22. Studeni 2019. 20:48

kl1v

PetraB

Jutro cure!
    Reserved sretno 🤗
    Beba2019 za Petrovu ti treba sve tvoje za tebe a za bebu nista. U Petrovoj nema tusiranja nakon klistira, barem nije niti jedna trudnica, zajedno sa mnom, imala tu potrebu kad smo ga dobile 🤷🏻‍♀️… Valjda smo se sve dobro ispraznile doma 🤣… Ak te jos kaj zanima, pitaj 😉
    Slazem se s Lavicom da ne treba previse "pimplat" oko pranja i peglanja robice. Sve cete proc peglom (ja carape nisam nikad 🤷🏻‍♀️) tak da nemate brige, dovoljno je to. Moraju doc u doticaj sa bakterijama, to je neminovno, a i dobro je da ih se ne drzi u sterilnim uvjetima. Evo ih dvoje, zivih i zdravih, kao dokaz 😉
    Svima na pregledima danas, sretno! Ja sam u pola 1 na fetalnoj eho… 🤞🏼

Javi kako je to proslo. Ja sam dob termin u sri u vinogradskoj. Zvali su s rebra da bi me mogli ugurat u noci kad je dr dezuran. . Sve pohvale svima njima. .

Dakleeee.... 3,5 sata cekanja 😵... A bilo nas je 6...jos curka bila sa mnom jer naravno strajk je pa nemam kam s njom i bas mi ju je bilo zao. Ja bila zadnja i mene za deset min rijesio 😖 i veli da je sve ono glavno ok. Srca lijepo razvijena, obje vene takodner, sve, sve ok i kontrola u 32. tjednu. Veli da oni ne mogu sada vidjeti ukoliko postoje neke sitne rupice ali da to sad i nije bitno 🤷🏻‍♀️ ovo glavno je sve u potpunosti uredno. Ja ne znam jesu sve ove zene prije mene imale kakve probleme pa je zato njima duze trajalo jer  sam jedina s blizancima bila a mene najkrace pregledavao. Jednu je detaljnije pregledao jer je druga okrenuta ledjima pa bas nije mogao dobro vidjeti, tak je rekao... I sad su zadak, zadak... Vrte se sve u sesnaest. 😅
    Eto, idem vas sad citat jer sam se strmopi...la na kauc upravo i ne micem se vise. 

url=https://lilypie.com][/url

• Lala27
    22. Studeni 2019. 20:49

Reserved  Čestitam na velikom dečkiću, svaka čast 😊 ❤️ Dobro je što nisu ostali pri vaginalnom, nije to mala kilaža, vjerovatno bi se namučila. Jesu li i prije porođaja procijenili da je otprilike toliko težak? 

PetraB
    22. Studeni 2019. 20:54

Reserved cestitam 🎉💓🎉💓... Pravi momak nema sta... Sad samo mazenje 🤗🤗🤗

url=https://lilypie.com][/url

Juno
    22. Studeni 2019. 20:54

Reserved čestitke!
    Mi su s 29 tjedana sva tri dana u bolnici radili ctg i bez problema se srčeko našlo. 
    Prijavljujem slijedeće profile i pregled 09.12.

lorija
    22. Studeni 2019. 21:15

Juhuuu 🎉🎉🎉 dvije nove bebice
    Lucille i Reserved iskrene cestitke od srca ❤❤

Red Fox
    22. Studeni 2019. 21:22

Ja isla upravo citati jesenske 🤦🏼‍♀️ bolje da nisam 😂 sve pisu kak im bebice stalno placu. Dajte me utjesite iskusne mame jeste vi imale tremu s prvim djetetom jel budete sve to kuzile i znale? 🤦🏼‍♀️ mene je tak strah da mu necu znati ni pelenu promijeniti 😂 ili da cu ga zaboraviti nahraniti po noci 🤦🏼‍♀️

mrgud_zg
    22. Studeni 2019. 21:43

Red fox zato ja stalno govorim da nebi jos 🙈🙈🙈
    Iako mi je vec po malo dosta svega, al veci je strah od onog sto tek dolazi 🙊😂
    Nego imam pitanje.. jeste vi kupile neke skafandere? Meni je termin krajem godine, imam medo odijelce, al razmisljam tamo za 2-3 mj kad dode prava zima da treba uzet nesto toplije. Jesu prakticniji oni s nogavicama il oni ko vreca sa spojenim nogama? Imam neki kupon za c&a pa bi mozda to unaprijed kupila, neku velicinu 62-68?

annika
    22. Studeni 2019. 21:50

Red Fox

Ja isla upravo citati jesenske 🤦🏼‍♀️ bolje da nisam 😂 sve pisu kak im bebice stalno placu. Dajte me utjesite iskusne mame jeste vi imale tremu s prvim djetetom jel budete sve to kuzile i znale? 🤦🏼‍♀️ mene je tak strah da mu necu znati ni pelenu promijeniti 😂 ili da cu ga zaboraviti nahraniti po noci 🤦🏼‍♀️

Hmh... Treće dijete i 35 godina u guzici. 
    Jučer sam razmišljala treba li beba i u kolicima u košari biti na boku kao u krevetiću ili samo na ledjima. Toliko o tome

[iimg]

Red Fox
    22. Studeni 2019. 21:54

😂😂😂 ajde lakse mi je 🤦🏼‍♀️ a i moj muz kaze, pa pogledaj ko sve ima djecu pa su ziva i zdrava.
    Mrgud ja nisam mislila kupovati skafander, mislim da je medo i debela dekica dosta. A i imam i vrecu za jaje iz lidla koja je ko polum sa flisom pa ga mogu i u to zamotati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.