Reserved cestitam od srca!! Pravi veliki decko! Zelim vam da se sto prije zajedno i da oporavak bude sto laksi 🤞🎉🎉🎉❤️
Lucille bas steta da muz nije stigo. Bitno da ste ti i beba dobro 🎉. U kojoj si bolnici rodila?
Cure u kojem tjednu se kreće sa ctg-om? Prošli put na 33+2 su me pitali jesam bila do sad, velim da nisam i na tom ostalo ..Iduća kontrola će mi biti na 35+2 pa čisto znatiželje radi… I cure koje su rh negativne, koliko ste puta išle u Petrovu radit onaj nalaz za antitijela?
Meni CTG rade od 36 tjedna na svakom pregledu,antitijela 3x su mi radili..
Bok cure jutros malo izad 8 je rođen ne bas tako mali Toma od 4.700 i 54 dug preko spinalne anastezije. Ja sam dobro na intenzivnoj samo bez bebe i bez trbuha. Nadam se da ce mi ga bar malo veceras spustit iz odjela jer sam ga vidila na minut
Cestitam🌷❤
Reserved čestitke na velikom dečku :) Bome je dobre kilaže, ne mogu ni zamisliti kako bi bilo da su te išli mučiti vaginalno kao što su htjeli. Sad se mazite i pazite
Lucille tvoj porod zvuči brzo...ne bi imala ništa protiv da i mm ne stigne na porod ako bi to značilo da sam brzo gotova :)
Uživaj s curkom i samo neka papa
Reseverd cestitam🎉cestitam od ❤💙. Uzivaj sa svojim malcem Tomom. Pazite se i mazite a ti polako beban je prava struca ljubavi😍😍
Reserved iskrene cestitke!! ❤️❤️
Bebolinac je bas pravi decko!! Nadam se da se vec mazite naveliko 🥰
Kako zbrajamo bebuske iz dana u dan jedva cekam da i nas beban dodje ❤️
Mene vec dva dana (samo poslijepodne) desna rebra uzasno bole da nemrem ni sjest ni lec...evo setam po kuci ko ludaca neka 🙄
Mikio mi smo skoro isti termin. Ja nisam osjetila menga grceve, mene samo boli nisko dolje ako dugo hodam ili sjedim. Nemrem locirati jel to mjehur ili cerviks ili kakav ligament. I znam osjetiti to neko zatezanje, al na tom mjestu mi iskoci kvrga i zatezanje prestane cim se beba pomakne pa mislim da to nisu bh konteakcije
Lucille, Reserved cestitke na strucama!!! 🎉
Hrabrica, ja sam Rh-, koliko znam ide se sa 6 i 8mj.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Reserved kakav momak😍🤩 Cestitam od srca😘😘 nadam se da se uskoro grlite!!
Sortiraj odgovore
Najstariji