ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Siječanj 2020. 04:19

Evo jos jedne nocne :-D I gladne... sad kad dojim jedem ko nikad u zivotu. Sijecam se da kad mi je krenulo mlijeko sam bila zvijerski gladna. Bas sam brojila... jucer sam u 24h izdojila 900 mL mlijeka.

MaRe
    28. Siječanj 2020. 05:41

LoSa84

Evo jos jedne nocne :-D I gladne… sad kad dojim jedem ko nikad u zivotu. Sijecam se da kad mi je krenulo mlijeko sam bila zvijerski gladna. Bas sam brojila… jucer sam u 24h izdojila 900 mL mlijeka.

Znaci nek je 8 obroka to je preko 100 ml za obrok 🙉 a ja sad bila sva ponosna sto sam iz jedne uspjela izvuci 50 🤣 al dobro mali prasac je sad jeo pa mi to za iduci obrok i jos taman sto se izdojim prije njega. 
    Jučer smo se vagnuli i i dalje stoji na tezini tako da je patronazna zakljucila da je zapravo seronja jer sve popisa i pokaki a ovako super izgleda. Vidjet ću sta ce pedijatrica reci danas. Ali mozda krene s tezinom sad kako mogu sve više izdojiti pa ce sve vise pojesti za obroke. Ako ne..tu je AD. Ovo s dojenjem me bas ubija u pojam...osjecas se nesposobnom nahraniti vlastito dijete xD A ni svekrva s njenim filozofiranjem ne pomaže...jucer zove muza i place sto mali se jos nije krenuo debljati dok ovaj nije popizdio i rekao da je dijete nase i prestane zabadati nos di mu nije mjesto..ne drzimo ga gladnim..on jede,spava i puni pelene 🙄 
    Malo sam oduzila al puknit cu vise xD

Grizli
    28. Siječanj 2020. 06:28

Hej jeste vi primjetile da kad pjedi ad su kao hipnotizirani? I da duze spavaju? Meni se cini da joj onda do iduceg obroka treba najmanje 4h jer ja ju ne uspijem probjditi nema sanse. Sad ju budim vec45 min mislim da bi ju mogla okupat i presvuc u snu ne bi ni trznula. A kad je prvo dan sisala pr puta onda se budila nakon 1.30-2h.
    Ima kakvih novosti kod koje?

28. Siječanj 2020. 08:38

MaRe moj isto kaki ko veliki. A eto ni nama ne ide dojenje a s obzirom na kolicinu izdojenog mlijeka ovito je u njemu oroblem jer mu se neda vuc cicu. Tako da ti ne krivi sebe . To je vise faktora koji se moraju poklopiti za uspijesno dojenje. Ja sam u pocetku isto imala malo mlijeka i sad odjednom krenulo. Moj jede oko 100-120 mL po obroku. Nekad ne bude dovoljno pa mu moram dati ad jednom u dan-dva. I Grizli moj je od ad-a nervozan i mora jesti opet nakon 1.5-2 h. A sko popije npr 120 mL mlijeka zna i po 4h odspavati.

samojed
    28. Siječanj 2020. 08:41

Grizli hvala na informaciji držim 🤞da to sa bubrescicima i kod tebe i kod mene prodje super 
    Hani misic mali 😞 ali ništa ne sikiraj sve će da bude u redu ipak smo mi grupa sa dobrim ishodima 
    Mare wtf kakva svekrva!! Jel to pred tobom zvala muža i da li si joj ti išta rekla na to? Ja msm da bi ja poludila iskreno
    Ja se definitivno neću moći suzdržati na takve i slične komentare od strane bilo koga 
    Cure u terminima osjeća te li kakav napredak ja ništa izgleda mi koje smo pri kraju spiska sve zaglavile 

samojed
    28. Siječanj 2020. 08:42

I Grizli želim ti da se što prije oporavis 😘 

Točkica37
    28. Siječanj 2020. 08:55

thinkpink1

Točkica37

Think ti si sutra hospitalizirana?

Jok, u srijedu ujutro, u cik zore😁

Heheh sutra je dobar dan i mm rockas 😊

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

DeeDee
    28. Siječanj 2020. 09:18

Jutro cure 🥰
    Lavice i Grizli nadam se da se situacija popravila, uopće nisam skoncentrirana na ono šta pročitam..
    Di nam je Lunica?
    Moju bebu odveli na spa i vaganje, bas me zanima šta će mi reć, malo me strah.. mučimo se s dojenjem, tj. imala je dva tri podoja lijepa i nakon toga se samo mazila sa cicom uz pokoji pokušaj povlačenja. Kao za 0.dan ok, imala je dvije kakane pelene, jednu mekonijsku, jednu miks pa kao super ali noćas je trebala početi redovito jesti a nismo uspjele ni jednom. Sinoć je dobila 10ml dohrane samo i par mojih kapi.. 
    Sestre su zaključile da ne može uhvatit cicu jer joj je bradica uvučena pa je ne može prisloniti + veća prepreka ima dosta kratak jezik. Tako da se ja od noćas izdajam, a ona vježba sisanje na mom prstu. Ja se napokon istuširala, milina 😁🥰
    I dalje sve super ali me to muči, čekam da mi ju vrate i kažu zaključke..

Idem opet pročitat zadnje stranice jer pojma nemam šta sam pročitala 

[/url

28. Siječanj 2020. 09:26

DeeDee i Grizli mislim da su rijetke zene kojima krene dojenje od nultog dana bez problema. Ako uopce tskve i postoje. Nit su cice spremne niti su bebe spremne. Dođe to s vremenom.
    Ja sam jos pred par tjedana izdajala po izdajanju max 60 mL, ujutro malo više. Sad to bude 100. Nemam pojma zasto se povecalo. Veli moj muz da nakon sto sam jela cvarke  Salu na stranu. Za zene koje se izdajaju je bitno da imaju i nocno izdajanje izmedu ponoci i 6 ujutro. Oko 3 najbolje. Navodno da je onda razina prolaktina najviša.

Lavica27
    28. Siječanj 2020. 09:30

Hej cure... 
    Hani a sto je stvojom bebicom bilo,nisam upratila? 
    Mare mislim da su ti nerealna ocekivanja. Prvo pravilo dojenja,ne usporedjuj se s drugim mamama. Drugo, Losa izdaja vec dva mjeseca,ti dva tjedna. Npr moj mali je tjedan dana star i ja svaka 2-3 sata iz obje izdojim ukupno 30-40ml. Po dojci je 50ml za dvotjedno dijete i vise nego dobro. I čvrsto vjerujem da imamo i vise mlijeka u cici jer izdajalica fizicki nemoze kao beba povuci. A ovi je*ivjetri, otkantaj to bez imalo griznje savjesti,ne daj da ti uniste ove prve dane.
    Grizli dan po dan...😘😘
    DeeDee bit ce sve ok!
    Moj maleni je stabilno, nema nekih ekstra poboljsanja al eto kako kaze dr mama to je maraton..
    LoSa koliko je tvoj bio u inkubatoru?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.