ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Siječanj 2020. 22:00

miki0

Stelle123

miki0

I mi se narucili u kalicevu prosli tjedan online scan otpusnog pisma i uputnica je trebala i dobilii za 10 dana termin. Bas javite kako je bilo Piba i Beba.
    Bila nam bowen terapeutkinja al je curka bila toliko nervozna i derala se da nije nista uspjela napraviti pa ce doci i sutra probati.
    I bili smo opet u savjetovalistu za dojenje, curka dobila 260 g u tjedan dana 😊😊 sad smo na 3600 g! Dobila je vise u ova dva tjedna nego u prvih mjesec dana tako da sam jako sretna da se moja patnja s dojenjem isplati 🥰

Cemu sluzi ta Bowen terapija?

Za grceve, eco vise info. Moja curka ima ogroman trbuscic od plinova i po nocinplace u sbu i budi se kad treba prducnut ili kakat i dok ne izbaci to si drame. Ne pomazu nam ni masaze ni polozaji ni espumisan ni tiba (iako tiba nam je mozda ublazila)

http://www.ergovita.hr/bowen-tretman-novorodencadi/

Damnarexx budes nam se uskoro pridruzila i na tim temama u nocnim smjenama 🙂🙂

Hani a mis 😔 al to sto kazes, mi smo grupa sa samo dobrim ishodima i rusimo sve statistike, biti ce to ok. 🤞🏼

mikio mi mu sad dajemo po 5 kapi prije svakog obroka i grcevi su puno blazi. 
    Hani ta srcana mana nije toliko rijetka. Ja znam nekoliko djece koni su operirali ko bebe i sad je sve super.
    Valkris sretno!

Damnarexx 🌺
    27. Siječanj 2020. 22:14

Mikio nadam se da budem uskoro😁
    Valkris ides prije mene, haaa? Neces cekati😂🙈
    -
    E, curke kojoj je ono puknuo vodenjak u Areni? Mrgudu ili Mikio? Ja malo zab, ili sam zabrijala🙈
    Ugl, danas sam bila i to mi je palo na pamet😂😂😂
    Onda si mislim, ako mi pukne, slat cemo cure u Arenu na termin na pucanje vodenjaka😂

• thinkpink1
    27. Siječanj 2020. 22:18

Točkica37

Think ti si sutra hospitalizirana?

Jok, u srijedu ujutro, u cik zore😁

Damnarexx 🌺
    27. Siječanj 2020. 23:39

miki0

Damnarexx meni 🤪🤪 trebala sam ih trazit snimku nadzorne kamere da imam za uspomenu kak si gledam zbunjeno u medunozje dal piskim ili kaj 🙈🙈
    Losa tibu dajete prije svakog obroka? Pise da se daje 2xdnevno…

E onda sam pogodila! Hahah bas si mogla traziti, da 😂

Omerta
    28. Siječanj 2020. 00:29

thinkpink1

Grizli
    Ako ne mozes sjediti, onda ti jedino ostaje lezeci polozaj na boku (lijeva cicka-lijevi bok i obrnuto)

E ovako sam ja na boku (isto s malim cicamabrinulo me kako cu ja to) u bolnici.. tad mi je tek krenulo nesto malo kolostruma, a pravo mlijeko tek kad smo doma dosle. Onda su cice odjednom bile poput silikona, a mlijeka na izvoz!  
    Sretno Grizli!!!🤞🤞🤞 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

28. Siječanj 2020. 00:36

mikio moze i kroz citav dan. Pise na njihovoj stranici kako https://plant.hr/faq_cat/tiba-kapi-pitanja/ Ovo prvo pitanje. Odkad tako uzimamo po 5 kapi prije obroka super djeluju.

Omerta
    28. Siječanj 2020. 00:37

Anna

Ja danas bila u TA. Trudova nema. Zabiljezena koja kontrakcija. Gledala mi plodnu vodu, mlijecna je. Sljedeca kontrola 31.1.

Koja bolnica? I ja sam u petak ponovo u TA, valjda ce mi tad napokon raditi i CTG. 
    Kakvo je stanje dolje? Jel se sto otvaras?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Grizli
    28. Siječanj 2020. 02:52

Evo i mene u nocnom programu. Thinkpink zbog unutarnjih savova na uscu ne mogu nikako osim na kukovima lezat. Sva sam vec pokocena. Al spasile ste me octenisept sad nakon mokrenja pobrisem prvo sa mokrim wc papirom da me ohladi i onda posprejam malo pustim i chicco jedini dolazi u obzir. Jutarnja smjesa mi filozofirala za buprofene da ne migu vise od 2 ne znam ni ja sta ni zašto onako halooo i onda je popodne dodje spas. Moja gin koja me gledala u TA vidila da sam primljena u rodiliste pa dosla vidit i kad je vidila karton sta je sve bilo rekla da jos dobro i izgledam. Odmah im rekla da mi daju buprofen kad god trazim i spasila me. Sad pitam fino svakih 5-6h da bas se ne nakljukam previse i izdrzim normalnije barem put do wc-a. 
    Primjetila sam da sam stalno gladna. 🤔Ostaje cure jel i kod vas to prisutno mislim da ste spominjale to. 
    Omerta hvala za savjet i podršku kluba malih cica. Ona meni uredno sisa po 1h al nemam dosta pa joj sad daju Ad par zlicica da nadoknadi manjak. Nadma se da uskoro krece moja mljekara pa da cemo i to malo izbaciti jer uopce mi nije probelm ju dojit. Bole bradavice kad uhvati prvih par usisa al prodje kad vidim kako veselo rukicama mase dok sisa.
    Dal bi imalo smisla piti caj za dojile da se potakne mlijeko ili su oni samo za grceve? 

Julie
    28. Siječanj 2020. 02:57

Grizli

Evo i mene u nocnom programu. Thinkpink zbog unutarnjih savova na uscu ne mogu nikako osim na kukovima lezat. Sva sam vec pokocena. Al spasile ste me octenisept sad nakon mokrenja pobrisem prvo sa mokrim wc papirom da me ohladi i onda posprejam malo pustim i chicco jedini dolazi u obzir. Jutarnja smjesa mi filozofirala za buprofene da ne migu vise od 2 ne znam ni ja sta ni zašto onako halooo i onda je popodne dodje spas. Moja gin koja me gledala u TA vidila da sam primljena u rodiliste pa dosla vidit i kad je vidila karton sta je sve bilo rekla da jos dobro i izgledam. Odmah im rekla da mi daju buprofen kad god trazim i spasila me. Sad pitam fino svakih 5-6h da bas se ne nakljukam previse i izdrzim normalnije barem put do wc-a.
    Primjetila sam da sam stalno gladna. 🤔Ostaje cure jel i kod vas to prisutno mislim da ste spominjale to.
    Omerta hvala za savjet i podršku kluba malih cica. Ona meni uredno sisa po 1h al nemam dosta pa joj sad daju Ad par zlicica da nadoknadi manjak. Nadma se da uskoro krece moja mljekara pa da cemo i to malo izbaciti jer uopce mi nije probelm ju dojit. Bole bradavice kad uhvati prvih par usisa al prodje kad vidim kako veselo rukicama mase dok sisa.
    Dal bi imalo smisla piti caj za dojile da se potakne mlijeko ili su oni samo za grceve?

Slobodno pij čaj, pomoći će za poticanje mlijeka.
    Ne pitaj sto pišem u ovo doba, mali divlja u baby gymu (noćna ptica) 😂😂😂  
    Cestitam ovom prilikom svima koje su rodile. Vidjela sam da su dvije bebice stigle na moj ročkas 🥰

mrgud_zg
    28. Siječanj 2020. 03:25

Jos jedan pozdrav iz nocne smjene 🙈
    Nama su u rodilistu rekli brufen dvakih 6 sati da moze 😉
    A odkad sam rodila otvorio mi se apetit nenormalno. Jedem ko nikad. Vajda nadoknadujem sve sto u trudnoci nisam imala nikkav apetit. A samo mrsavim 🙈 mislim si da ne jedem tolko da bi valjda kolabirala, hrana me drzi na zivotu 😁. I pojela sam slatkog valjda da nakoknadim zadnjjih 9 mj 🙊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.