ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    26. Siječanj 2020. 11:18

Deedee javi se nakon pregleda.. Provjerit ce ti vodu sigurno.
    Grizli hrabro si to sve odradila💞🎉još jednom cestitke.. Uzivaj sa svojim mrvicom❤️❤️
    Lavice def mislim da je od katetera, vjerojatno nije nikakva upala jer bi ti smetalo vise. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

MaRe
    26. Siječanj 2020. 11:20

Deedee zvuči mi kao vodenjak...ni kod mene nije bilo ne znam koliko...cak sam na prvu pomislila da je neki ostatak sluznog ali kad je ubrzo napunio chicco znali smo da je ipak vodenjak.  🤞🤞 da krene
    Grizli čestitke još jednom i bas mi je žao sto si se toliko napatila ali uz curku ćeš to zaboraviti 🥰🥰
    Lavice  nemam iskustva s time jer minimalno 3 dana nisam ni znala da piskim dok sam isla na wc koliko mi sve bilo oteceno i zasiveno 🙈  ali kao sto kazu cure,reci dr tamo pa bolje da provjere.
    Beba moj je takav ždero da ne da da mu i jedna kap pobjegne...isto kao kad podrigne ili mu se bljucka..nece taj pustit van ni kapi 🙄😁 Izdojeno mu dajem na tu adventovu bocicu sto dođe uz izdajalicu.

Angelly
    26. Siječanj 2020. 11:25

Mojem zna curit pred kraj il kad se unervozi 😁prozdrljivci mali

• thinkpink1
    26. Siječanj 2020. 11:30

skoljka

💖🤗 Sad si ti na redu, mada sam jucer pomislila ako se ovo kod Grizli odulji mozda obje budete u utorak 😅
    Evo da i tebi pozelim srecu i da sve prodje dobro, da se brzo oporavis, nadam se da si psihicki spremna za taj momenat🤗 znam da zeljno iscekujes, al nakon svih muka i onog silnog krvuckana svako malo 🥴 i strahova hoce li uspjeti evo te na samom finishu 💞

Hehe...ti bi nas jednim udracem😁
    Hvala ti mila moja, spremna sam od samog starta. Nije me ni malo strah za sebe jer znam da cu ja nekako vec, samo nek mi curka dođe živa i zdrava. Vec sam bila jednom rekla da ako treba rodit i kroz nosnicu, nije upitno... Bome da, evo me na samom finishu, odbrojavam jutra (još samo 2🙃) kada si dajem Clexan i tako si skracujem dane😁, jer na dan carskog si ga ne smijem dati prije operacije.
    Pratim tebe i ostale curke sa prethodne teme na proljetnima, nekako ste prirasle srcu, vjerojatno jer smo morale smoć snage i boriti se sve do zadnjeg atoma. Navijam za sve curke redom. Ljubim!
    💖😍😘💋🥰❤

DeeDee
    26. Siječanj 2020. 11:32

Grizli čestitke još jednom, bolno za čitat.. svaka čast i tebi i mužu 💪

Damnarexx, Lunica, Mare hvala na podršci. Voda je sigurno jer sam napunila od 9 do sad 3 tasoma uloška, ali mi se ne žuri kako su nam na tečaju rekli da je 12 sati od puknuća vodenjaka obavezan porod a meni ni nije puknuo da sva voda pljusne nego curi ozgora rekla bih, kao cimi.. svakih petnaestak minuta izljev.. trudića sam imala dva light i to jedan u 9,50, drugi u 9,55 i nakon toga više ni jedan.. voljela bi da počnu trudovi prije nego odem al rekla sam da cu oko 16, poslije ručka ako prije ne pukne vodenjak za pravo ili ne počnu trudovi. Za sad peglam, spremuckam po kući, hopsam po lopti i tako 😁😁
    Čekam. Iznenađujuće sam mirna ☺️

[/url

• Stelle123
    26. Siječanj 2020. 11:33

Ne izlaze mi fleke od kakice i na 90. Ima li tko kakvi savjet jer ne bi bas htjela koristit ona agresivna sredstva za fleke?

url=https://lilypie.com]

Lavica27
    26. Siječanj 2020. 11:40

Joj Grizli zao mi je traume al izbrisat ce to malena. Iskreno mislim da nebi bila neka sreca nakon mucenja da te jos rezu na carski.  Probaj danas drijemati sto vise i zapamti svakim.danom je lakse! 
    Hvala cure,rekla sam na viziti. Rekli su danas puno caja od brusnice pa cemo do sutra vidjeti. Jer da bi mi uzeli UK zbog krvarenja bi mogli tek kateterom uzet. Brojim zvijezde na kraju pisanja. Voljela bi izbjeci antb da mi ne ide u mlijeko,maleni ionako previše antb dobiva...
    Deedee koja smirenost pa ja bi helikopter hgss-a vec zvala😂😂

DeeDee
    26. Siječanj 2020. 11:42

Lavica hahaha pa mantram si  tih 12 sati + vecinu iskustava tu s dugotrajnim mučenjima, neka mene doma 😂
    Bolnica mi na 20min, a kažem, trudova nema tako da.. laganini 😁

[/url

26. Siječanj 2020. 11:50

DeeDee ne mora biti da ce ti krenuti trudovi u roku 12 sati ako curi vodenjak. Kod nekih zena moze biti tako danima no treba se pazit upale.
    Stele meni ode kakica na 60 sa Lupilu djecjim tekucim detergentom. 
    Beba ja imam Dr Browns staklenu bocicu s onim nastavkom protiv gutanja zraka i ne curi okolo. Ponekad samo kad je nemiran ili kad ne zeli spustit jezik pa krivo uhvati dudu. Iz plasticnih bocica zna curkat vise. Recimo ne volim istu Dr Browns samo plasticnu jer curi iz nje.

• Tonkica1
    26. Siječanj 2020. 11:51

Grizli iskrene cestitke od ❤ i dobrodoslica vrtiprepki! Svaka ti cast i svaka cast muzu! Mazite se i uzivaj u cokoladi 😊
    Deedee sretno! 🤞 da prode brzo i sto bezbolnije moguce!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.