ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    26. Siječanj 2020. 10:01

Grizli cestitam! Drugi put ce bit lakse😉

url=https://lilypie.com]

Grizli
    26. Siječanj 2020. 10:08

Cure moje hvala svima na čestitkama i lijepim zeljama. Meni svako malo nose bebu ca da dobim snage. Nocas nije ni bila uz mene, pa sam bar malo uspjela spavati.
    Vrtirepka opravdava svoj status... I dalje mlatara i glavu dize ko velika, pokusavamo se upozbat sa cicom. Al jos je jako uspavana i mirna od svega. 
    Ukratko ja sad do 23.30 cekala doma, i onda smo isli jer su trudovi bili na 3-5 min vec i sve jace sam ih osjecala. Kad smo dosli nalaz zatvorena skroz, al trudovi postojani. Do 13h imala full jake trudove prakticki na 1 min razmaka, zatvorena i dalje. U 14h trudovi se prorijedjuju na 20 min. I onda krece filovanje svim i svacim, kretanje, pilatea, cucanje, lezanje svega. Trudoci opet krneuli al nepravilni od 2min do 20 min, u 17h otvorena 1 prst, beba vec glavicom nabijena u usce. Gornje se skroz otvorilo donje zabetonirano. Dobila 3 puta epi i drip maksimalno dopustenu dozu za moju kilazu. Prva epi djelovala samo na dio trbuha, druge dali jace doze pa me umrtvilo skroz al sam bar predahnula. U 20h gin odlucuje da probije nekako vodenjak, na silu otvaranje na 3 prsta srecom nisam osjecala bas jako, popustila epi nafilovali me dripom otvaram se puzevim korakom. Gin dlucuje do kraja me otvoriti na silu jer carski vise nije bio moguc. I nakon muke u 23.21 jedva se porodim. U međuvremenu skoro ubim babicu koja je dosla u smjenu jer je bila bezobrazne, mm joj ocitao bukvicu i poslao van iz sobe i drugu je onsa pozvao gin. Popucala iznunutra komplet cak i usce, izvana sve popucalo i rezana na 3 mjesta. Preko sat vremena me sivali i danas ne smijem nigdje iz kreveta bez pratnje. Ne znam dal cu ikad to zboraviti, al mogu samo muzu biti zahvalna jer je 30 sati dbio iznad mene i nisam morala nista ni rec vec je znao sto trebam. Podrska i snaga nevidjena mi je bio. Dok su me sivali on se sa curkom mazio. Naravno sve je lakse kad me ona pogleda i boli manje i mislim na sve  ruzno iza nas manje, al bas smo se namucile. Kad me pogledala sa onim okicama nakon poroda stao je sav moj svijet i zapoceo jedan novi se vrtit.
    Sad cekam da mi ju vrate pa da se jos mazimo jer obozava nasloniti glavicu na moju ruku i kad zaplace smiri se ako joj pjevusim melodiju pjesme koju sam cesto pjevala u trudnoci. 

Damnarexx 🌺
    26. Siječanj 2020. 10:10

Napokonn Grizli! 🥳🥳🥳😍😍
    Čestitke! Mazite se i pazite, i kad dodes k sebi, pisi nam 😁

-
    DeeDee nadamo se da se i kod tebe nesto pokrenulo 😁 sad ce oni tebe pogledat kad dodes na pregled🤞

Vaki
    26. Siječanj 2020. 10:11

Morala sam svratiti i ja da čestitam našoj Grizli na rođenju toliko išćekivane djevojčice! ❤️😘
    Ostalim mamicama također čestitam, a onima koje su na redu da porod prođe što bezbolnije! 

🤞❤️🙏

Damnarexx 🌺
    26. Siječanj 2020. 10:13

Ajme koje iskustvo! 
    Ufff... Sreca na muzu, super je to podnio, a ti jos bolje. Naklon do poda!
    Drzi se 👏👏👏👏

Vaki
    26. Siječanj 2020. 10:13

Uh, težak porod Grizli. Želim ti brz oporavak! 

🤞❤️🙏

Grizli
    26. Siječanj 2020. 10:16

I da zaboravila napisat za coksicu nista jos stoji u torbi nisam nakon svega nocas imala snage, al hvala sta ste me sjetile idem ja nju sad krknut. 

LaLuna
    26. Siječanj 2020. 10:19

Grizli, strašno si jaka ❤️ Čestitam na toliko željenoj bebici, a sad uživajte u svakom novom trenutku. I pohvale mužu!!!

• AnnA
    26. Siječanj 2020. 10:24

Grizli od srca ti cestitam na tvojoj curki. Jako mi je zao sto je porod bio tezak, ali to je sada iza vas. Kao sto si sama rekla, sada krece jedan potpuno novi svijet. Zelim vam puno srece i tebi sto brzi oporavak 

26. Siječanj 2020. 10:24

Grizli nije bas bio idealan porod no proslo je  Uz ove malce se sva muka zaboravi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.