ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    26. Siječanj 2020. 10:35

Grizli ovo je stvarno bio maraton od poroda! Cestitam ti od ❤️!!!
    Vise nikada necu reci da je moj prvi porod bio dug 🙈. Odradila si to hrabro i svaka ti cast na tome. A naravno i cestitke muzu, vjerujem da nije ni njemu bilo lako gledati te kako se patis tako dugo i bravo da je ostao smiren i prava podrska, to puno znaci. Drago mi je da svakim mazenjem s malenom ovo iskustvo vec blijedi polako i da uzivas u svakoj minuti s njom. Za fizicki oporavak mali savjet, daj si vremena, ne forsiraj nista, polako sve i prihvati svaku pomoc koja ti je ponudjena.
    Jos jednom cestitke velike!!! 😘😘😘
    Lavice mozda je stvarno kako je jedna od curki napisala od katetera taj pritisak dolje. Napomeni na viziti da ti eventualno uzmu uzorak za uk ili obicni urin barem dok si jos tamo. Ne treba ti komplikacija kad dodjes kuci. Drzim fige da prodje 🤗😘

url=https://lilypie.com][/url

Simbalija
    26. Siječanj 2020. 10:38

Grizli

Curke ja rodila jedva tek u 23:21 moju vrtirepkicu i miskicu malu od 3110 gr i 50 cm. Agonija je trajala i trajala. Sad me tek u sobu smjestili pa kad odmorim se javim, jer ovaj maraton je bio ufa.
    Hvala svima sto ste mislile na nas dvije.

Čestitke od sveg srca!!! ♥️♥️♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Valkris
    26. Siječanj 2020. 10:40

Grizli cestitke na  💞🥰💞🥰

beba2025❤
    26. Siječanj 2020. 10:41

C1M4 čestitam na bebici 🌹🌹🥰🥰

beba2025❤
    26. Siječanj 2020. 10:43

Grizli

Cure moje hvala svima na čestitkama i lijepim zeljama. Meni svako malo nose bebu ca da dobim snage. Nocas nije ni bila uz mene, pa sam bar malo uspjela spavati.
    Vrtirepka opravdava svoj status… I dalje mlatara i glavu dize ko velika, pokusavamo se upozbat sa cicom. Al jos je jako uspavana i mirna od svega.
    Ukratko ja sad do 23.30 cekala doma, i onda smo isli jer su trudovi bili na 3-5 min vec i sve jace sam ih osjecala. Kad smo dosli nalaz zatvorena skroz, al trudovi postojani. Do 13h imala full jake trudove prakticki na 1 min razmaka, zatvorena i dalje. U 14h trudovi se prorijedjuju na 20 min. I onda krece filovanje svim i svacim, kretanje, pilatea, cucanje, lezanje svega. Trudoci opet krneuli al nepravilni od 2min do 20 min, u 17h otvorena 1 prst, beba vec glavicom nabijena u usce. Gornje se skroz otvorilo donje zabetonirano. Dobila 3 puta epi i drip maksimalno dopustenu dozu za moju kilazu. Prva epi djelovala samo na dio trbuha, druge dali jace doze pa me umrtvilo skroz al sam bar predahnula. U 20h gin odlucuje da probije nekako vodenjak, na silu otvaranje na 3 prsta srecom nisam osjecala bas jako, popustila epi nafilovali me dripom otvaram se puzevim korakom. Gin dlucuje do kraja me otvoriti na silu jer carski vise nije bio moguc. I nakon muke u 23.21 jedva se porodim. U međuvremenu skoro ubim babicu koja je dosla u smjenu jer je bila bezobrazne, mm joj ocitao bukvicu i poslao van iz sobe i drugu je onsa pozvao gin. Popucala iznunutra komplet cak i usce, izvana sve popucalo i rezana na 3 mjesta. Preko sat vremena me sivali i danas ne smijem nigdje iz kreveta bez pratnje. Ne znam dal cu ikad to zboraviti, al mogu samo muzu biti zahvalna jer je 30 sati dbio iznad mene i nisam morala nista ni rec vec je znao sto trebam. Podrska i snaga nevidjena mi je bio. Dok su me sivali on se sa curkom mazio. Naravno sve je lakse kad me ona pogleda i boli manje i mislim na sve ruzno iza nas manje, al bas smo se namucile. Kad me pogledala sa onim okicama nakon poroda stao je sav moj svijet i zapoceo jedan novi se vrtit.
    Sad cekam da mi ju vrate pa da se jos mazimo jer obozava nasloniti glavicu na moju ruku i kad zaplace smiri se ako joj pjevusim melodiju pjesme koju sam cesto pjevala u trudnoci.

Grizli❤️baš ste se namucili,, ali zaboravit ćeš to.. Čestitam na bebici, uzivajte🥰🌹

mrgud_zg
    26. Siječanj 2020. 10:44

Ajme grizli prestrasna prica s poroda. Jako mi je zao kaj si to morala proc. Al istina je da se sve zaboravi uz malo stvorenje koje imas kraj sebe. Ja se svog poroda vise ni ne sjetim. Osim u trenutku kad mm i ja spomenemo da nam je tolko uljepsao zivot da bi isli na jos djece😂 onda me opere hladan znoj da nebi opet rodila 😂
    Lavice stvarno moguce da je od katetera. Mene isto malo mucilo piskenje. A ja i jesam nes pokupila. Poslje sam citala da su ti kateteri najcesci izvor svih zaraza u bolnicama. Jesu ti radili kakve pretrage? Idealno je sad dok ste jos u bolnici..

beba2025❤
    26. Siječanj 2020. 10:45

Mame koje dajete bebicama izdojeno mlijeko na bočicu, da li im curi kad papaju?
    Moja većinom siki, ali kad ponekad pije iz bočice, valjda pola joj iscuri😄😄bočice su Avent, sisaci za novorođenče.. 

beba2025❤
    26. Siječanj 2020. 10:47

Lavica, držite se💪💪❤️❤️

• thinkpink1
    26. Siječanj 2020. 11:01

Lavica27

Dok cekamo Grizli i izvjestaj… Cure carice (a moze i ostale)…da li ste prvi dan pisanja nakon sto su vas digli iz kreveta pri kraju pisanja skroz nisko u stidnoj kosti osjecale onako bol/pritisak? Meni je to bilo prvi dan, pa par dana nije i od jucer navecer opet. Sve mi muka ici pisati. Pijem puno tekucine zbog dojenja,ne pisam ucestalo (tipa po noci po malo),nema pecenja i zarenja samo ta bas neugodna bol.

Nerijetko se prilikom uvođenja katetera dogodi trauma uretre, tu se osteti sluznica pa je idealni medij za neki uroinfekt. Opcenito zene nakon poroda su sklone uroinfekciji pa i zbog dojenja i zbog "ispiranja" urotrakta je poželjno piti vise tekucine nego obicno. Obrati im pažnju jos dok si u bolnici na to pa neka naprave sve što misle da je potrebno da se sve iskljuci. Nek si mirna pri otpustu.🥰

• thinkpink1
    26. Siječanj 2020. 11:14

Meto

Jutro djevojke 🤞
    Thinkssd ti mene rasplaka🙈😍
    Dosla sam cestitati Grizlina malenoj vrtirepki😍
    Cestitam zeno🎉🎉🎉🎈🎀
    Zao mi je sto si se namucila 😞 Dug je ovo bio put i kod nas otpocetka ide sve "okolnim" putem i ono bitno je da na kraju drzis svoju savrsenu princezu u rukama❤️
    Sretno malenoj, sretno mama i tata😍💪

Tek ce bit suze radosnice kad cemo moja Frajla i ja tebi uskoro pozeljeti sve naj iz sveg ❤
    Hvala ti na svakoj podršci, toploj rijeci i savjetu u svim situacijama, dobrim i losim. Na kraju lose su se pretvorile u dobre, pa i ono sto mislis da je u tom trenutku lose se potisne ili zaboravi. Vidjet ces😉
    Šaljem puse ogromnjace!
    💖😍🥰😘💋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.