Grizli ne budu uvijek pravi trudovi u pravilnim razmacima. Meni s deckima nisu bili pravilni. Isto je razmak setao, sjećas se da sam se javljala. Traju ti i smanjuju se razmaci. To je to.s obzirom da imas voznje do bolnice, ja bih se krenula spremati
[iimg]
Grizli mislim da te i većina cura sa mpo prati, ja još ne mogu vjerovati kako je tih tvojih 9 mjeseci brzo prošlo. Želim ti svu sreću i nadam se da ćemo i mi to nekada doživjeti ♥️
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Grizli sretno. I ja isto mislim da ne bi bilo lose da se uputite prema bolnici. Cekamo vijesti
Grizli slazem se s curama. Imas voznje do bolnice i ja bi krenula pa nek pogledaju. A gle, najgore kaj se moze desit je da te vrate doma, al bar ces biti ziher. Javi se 😘
url=https://lilypie.com][/url
Taani cestitkee💞💞
Grizli lako moguce da su krenuli trudovi💪💪 sretnoo❤❤
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Draga Grizli, dođem svako malo provjeriti kako si 😁 kako Lemon kaže, tvoja prijašnja tema je uz tebe! Veselimo se djevojčici i sretno 💚💚
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Cestitke novim mamicama!!! ❤ Uzivajte s bebicama...
Citam cijelo vrijeme, ali taman kad krenem pisati mališa se oglasi...
Cima nadam se da se vec mazis sa svojom bebicom...
Lavice bit ce to u redu, dobro je da ste pod nadzorom! 🤞 da sto prije prode...
Grizli 🥰 sretnoooo!!!! Nadam se da si krenula prema bolnici. Ako se sjecas, nisu ni meni bili trudovi u pravilnim razmacima pa sam slusajuci savjet ovdje krenula u bolnicu.
Ostalim trudnicama zelim brzo, lake porode! 🙏🙏🙏🙏
Sve ste mi u mislima!
Nocna smjena se javlja na duznost 😁 grizli jesi u bolnici? Kakvo je stanje? 😁 sretniooooi 🤞💪🎉🎉 da bude sto brze i sto bezbolnijeeee 🤗💪🤞🎉🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji