ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    24. Siječanj 2020. 22:04

Grizli ne budu uvijek pravi trudovi u pravilnim razmacima. Meni s deckima nisu bili pravilni. Isto je razmak setao, sjećas se da sam se javljala. Traju ti i smanjuju se razmaci. To je to.s obzirom da imas voznje do bolnice, ja bih se krenula spremati

[iimg]

Lemon
    24. Siječanj 2020. 22:13

Grizli mislim da te i većina cura sa mpo prati, ja još ne mogu vjerovati kako je tih tvojih 9 mjeseci brzo prošlo. Želim ti svu sreću i nadam se da ćemo i mi to nekada doživjeti ♥️ 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• AnnA
    24. Siječanj 2020. 22:32

Grizli sretno. I ja isto mislim da ne bi bilo lose da se uputite prema bolnici. Cekamo vijesti 

PetraB
    24. Siječanj 2020. 23:00

Grizli slazem se s curama. Imas voznje do bolnice i ja bi krenula pa nek pogledaju. A gle, najgore kaj se moze desit je da te vrate doma, al bar ces biti ziher. Javi se 😘

url=https://lilypie.com][/url

Lunica
    24. Siječanj 2020. 23:25

Taani cestitkee💞💞
    Grizli lako moguce da su krenuli trudovi💪💪 sretnoo❤❤

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

sunshine25
    25. Siječanj 2020. 00:18

Draga Grizli, dođem svako malo provjeriti kako si 😁 kako Lemon kaže, tvoja prijašnja tema je uz tebe! Veselimo se djevojčici i sretno 💚💚

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Tonkica1
    25. Siječanj 2020. 01:22

Cestitke novim mamicama!!! ❤ Uzivajte s bebicama...
    Citam cijelo vrijeme, ali taman kad krenem pisati mališa se oglasi...
    Cima nadam se da se vec mazis sa svojom bebicom...
    Lavice bit ce to u redu, dobro je da ste pod nadzorom! 🤞 da sto prije prode...
    Grizli 🥰 sretnoooo!!!! Nadam se da si krenula prema bolnici. Ako se sjecas, nisu ni meni bili trudovi u pravilnim razmacima pa sam slusajuci savjet ovdje krenula u bolnicu.
    Ostalim trudnicama zelim brzo, lake porode! 🙏🙏🙏🙏
    Sve ste mi u mislima!

Grizli
    25. Siječanj 2020. 02:57

Da da trudovi u pitanju kod mene.

mrgud_zg
    25. Siječanj 2020. 04:15

Nocna smjena se javlja na duznost 😁 grizli jesi u bolnici? Kakvo je stanje? 😁 sretniooooi 🤞💪🎉🎉 da bude sto brze i sto bezbolnijeeee 🤗💪🤞🎉🎉

• Tonkica1
    25. Siječanj 2020. 04:26

Grizli

Da da trudovi u pitanju kod mene.

Samo hrabro! 💪💪💪💪🍀🍀🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.