ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    24. Siječanj 2020. 18:48

DeeDee meni je doslovno glavom nabijena u usce, tako bar rekla gin danas je nije mogla s tubusom proc usce uopce pa odustala. I svaki pomak glavice zvijezde vidim, a dole mislim da ce mi se raspast sve. Isto divlja za poluditi. Ko da se s necim unutra bori imam osjecaj. Nadam se da ce preskociti to mirovanje. 

Grizli
    24. Siječanj 2020. 18:50

Mrgud ja bi sve samo ne ponedjeljak... Al kakve sam srece bas ce biti taj dan. 😞 Znaci ti si bila bas beton taj dan kad si dobial trudove poslije? Jesi imala kakve naznake, nesto?

PetraB
    24. Siječanj 2020. 19:02

Macutica cestitam!! Bas prava manekenka 😘
    Cima samo hrabro!! 💪🏼😎
    Lavice jebemu misa... Bas se moralo zakomplicirati. Majcin instinkt je nepogrjesiv. Super da je otkriveno u bolnici... Drzim fige da se sto prije maleni oporavi i da ste opet zajedno. A mala Lavica ce biti dobro, sigurna sam. I svi cete lijepo zdravi biti na okupu kad ti i maleni dodjete kuci. Drzi se... Mislimo na tebe i saljemo puno 😘😘😘😘
    Terminuse nase, ajmo svaka generalku doma ovaj vikend 😎
    Ja cu se drzati kreveta jer danas opet sarafi za poludit. Ali nisu pravilne i nije to to, samo izrazito zivcira, neugodno je i stvara paniku u redovima 😅

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    24. Siječanj 2020. 19:16

Ajmo iskusne... Znaci mene od kad smo dosli doma hvataju bolovi po principu stvrdne se trbuh i sav se nagne kao na desni bok. Okom je vidljivo da je desna strana izbocena duplo od lijeve. Bebi leđa su s lijeve strane. Krene bol nekad jaca nekad slabija nije istog intenziteta. Trajanje od 40 sec do 2 minute, nepravilnog razmaka od 9 minuta do 45 min razmaka. I kad se bol pojačava pocinje boliti desni bubreg. I ond popusti skorz. Pratim cijelo popodne i pokusavam uz pomoc aplikacije uloviti da nisu mozda trudovi, al ne znam nista nike kod toga pravilno. Probala sam disat po onom sistemu udah na nos izdisaj dug i polak kao slovo sssss i onda je bol blaza. Ako lezim na boku razmak je veci, ako se gibam razmak je manji. 

annika
    24. Siječanj 2020. 19:27

Grizli prati samo. Ako se krene smanjivati razmak izmedju, to je to. Sretno

[iimg]

PetraB
    24. Siječanj 2020. 19:39

Grizli po ovome sto opisujes su trudovi, no obzirom da nisu pravilni, vjerojatno se radi o pripremnim. Izoblici ti se trbuh jer kako se kontrahira maternica tako se "oblikuje" po bebi. Pogotovo mi zvuce kao pripremni jer se smire kad mirujes. Ja kad sam isla rodit malca, sam ih prohodavala (iako meni su vecer prije i taj dan bili na svakih 15-ak min) jer nisam htjela da prestanu obzirom da me maltretirao s takvim trudovima tjedan dana i bilo mi je pun kufer svega. 😅 U bolnicu se vratila kad se razmak smanjio na nekih 8-10 min. 
    Samo prati i samo hrabro 😘😉

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    24. Siječanj 2020. 19:47

Hvala vam curke... Mozda je zbilja to to. Za sad nije neizdrzivo al se osjeti. Za razliku od prijasnjih dana kad je to prolazilo vise kao nelagoda. Lezim na boku i osjecam bebu da je jako uznemirena, doslovno kao da izunutra se gura rukicama i nogicama o trbuh izmedju tih stezanja, kad je stezanje ne osjetim nikakva gibanja. Pratim ja sad to detaljnije i dalje ako sta bude javim. 

DeeDee
    24. Siječanj 2020. 19:49

Grizli

Hvala vam curke… Mozda je zbilja to to. Za sad nije neizdrzivo al se osjeti. Za razliku od prijasnjih dana kad je to prolazilo vise kao nelagoda. Lezim na boku i osjecam bebu da je jako uznemirena, doslovno kao da izunutra se gura rukicama i nogicama o trbuh izmedju tih stezanja, kad je stezanje ne osjetim nikakva gibanja. Pratim ja sad to detaljnije i dalje ako sta bude javim.

Sretno 💪💪💪💪😘🤞

[/url

mrgud_zg
    24. Siječanj 2020. 19:56

Ajoj grizli rwkla si da ti svi imaju rodendan u ponedjeljak jel da. Zaboravila. Ma tebi to krece sad. Ja nisam imala nikakve naznake, osim sto mi je ispao sluzni cep tu noc. Ujutro je bilo malo krvi i bila na pregledu i poslali me doma, nista ctg nije ocitavo. Ja nisam imala te pripremne trudove, meni je odma krenulo jako na 5 min. Pa sam se otusirala i krenula u bolnicu. I moji trudovi nisu isli od leda nego iz trbuha. Samo ti ovo prati. Drzimo ti fige i svi smo ti moralna potpora. To ti namjerno nedas muzu da gleda kraj tekme 😉🙊😂

Red Fox
    24. Siječanj 2020. 20:13

Grizli mislim da bus se ti uskoro mazila s bebicom. Meni je krenulo ko da mi je sila na wc, za samo dva truda sam skuzila da su trudovi i to su bili u razmaku od 40 minuta, a dosla 6 prstiju otvorena. Al je meni drugi porod pa je valjda tak brzo krenulo.
    Mikio ja sam se narucila na kontrolu gore kod ginekologa s obzirom da su mi oni vodili trudnocu pa cu pitati za fizijatra.
    Inace sam ja imala u planu poceti vjezbati odma nakon poroda, a sad uopce ne znam kak bi stigla i imala snage.
    Mi bi se podruzili al cu cekati pregled 😂
    Kaj stvarno cokolada tak utjece na grceve? Meni se samo slatko jede 🤦🏼‍♀️ 
    I malo glupo pitanje, al kak ste sigurne da bebe imaju grceve? Moj zna plakati nakon kaj pojede i onda i dalje gura ruke u usta i jede jos. Nekad nisam sigurna jel se moze bebu previse hraniti. Kasnije ne povraca niti nista kaj bi bio znak da se prejeo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.