ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    24. Siječanj 2020. 12:57

Pliba evo jedan ok clanak kako prepoznat: Ovaj moj pljunuta ova prva snimka, a to je sve ko normalno:
    https://www.futurelearn.com/courses/neonatal-assessment/0/steps/51137

url=https://lilypie.com]

24. Siječanj 2020. 13:02

Lavice bit ce to sve OK. Ti malci su jako veliki borci i nekad izdrzljiviji i od nas. Pod nadzorom je i to je najbitnije. Ja najbolje znam kako ti je gledat dijete u inkubatoru.
    Macutica moj je roden sa 1.5 kg a sad dva i po mjeseca kasnije je blizu 4 kg. Tvoja curka je za nas velika  S tom kilazom je moj mali otpusten iz bolnice a sad je vec i mali bucko. Dugo je pelene velicine nulu nosio a sad smo blizu dvojke  Te pelenice nula meni kao za lutke izgledaju.
    Sta se glasanja tice, u pocetku moj malac je meketao kao kozica no sad se to smirilo, vjetojatno su te hrskavice srasle. Sad samo stenje nekad nocu kad spava no to ga probava muci. Nakon stenjanja obicno prcka ko veliki 

24. Siječanj 2020. 13:07

Stelle123

Pliba evo jedan ok clanak kako prepoznat: Ovaj moj pljunuta ova prva snimka, a to je sve ko normalno:
    https://www.futurelearn.com/courses/neonatal-assessment/0/steps/51137

Ovaj na orvom videu je ko moj... cak mu je i slican 

• Stelle123
    24. Siječanj 2020. 13:24

Sto se tice pelena imamo oko 6 kg a koristimo Pampers Premium Care 2. I svako kakanje imamo crtu po ledjima. Ima li tko preporuku za neke sto dobro drze na guzi, jer nam ove stalno padaju na rub od guze, a taman smo pri sredini velicine dakle idealno.

url=https://lilypie.com]

DeeDee
    24. Siječanj 2020. 13:25

Nita9999,  Samojed, Omerta, Grizli, di su izvještaji s pregleda? Grizli neces valjda bez mene?! 
    Lunica, taani, ima kakvih pomaka? 😁

[/url

24. Siječanj 2020. 13:53

Stelle123

Sto se tice pelena imamo oko 6 kg a koristimo Pampers Premium Care 2. I svako kakanje imamo crtu po ledjima. Ima li tko preporuku za neke sto dobro drze na guzi, jer nam ove stalno padaju na rub od guze, a taman smo pri sredini velicine dakle idealno.

Ja sam isprobala Premium Care, Hipp, Lupilu, Baby love iz Dm-a i one iz Mullera. Jedino su mi dm-ove preplitke, ostale su mi ok... ne vidim neke razlike.

24. Siječanj 2020. 14:00

Pampers Primium care je u DM-u do kraja sijecnja 2+1 gratis

Grizli
    24. Siječanj 2020. 14:02

Cima sretno!
    Lavice a joooj bas mi je zao za malenog. 🤞🤞 Da brzo prođe. To me vmsad bas rastuzilo.
    Cure super za preglede. DeeDee ne brini nece ovo moje cudoviste jos van. Uglavnom ctg kao elg mrtvaca, nema ni 1/5 truda, vrtirepka je imala show onih pokreta miljon je ocitalo i otkucaji sukladno tome skakali gore dole. Ja zatvorena dobrano jos, malo omeksano, al nis ekstra i bez naznaka. Pokusala radi amnioskopiju al odustala jer je glavica bebe zatvorila usce i toliko sam ztvorena da je rekla da ne moze ni sa tim instrumentom proc do plodne. Plodna je na istoj razini, protoci uredni skroz, tezina bebe 3.300 +/- pola kg ko i zadnja 2 uzv, pa je rekla da je to sve normalni. Trbuscic je i dalje tanak al ona se uopce ne brine oko toga jer da sve polako napreduje al bas polako. Ja izgubila skoro 1 kg od ponedjeljka pa rekla da se potrudim vise jesti. 🙄 Iako jedem zadnjih dana vise nego ikad. I to je to kod nas... Kontrola u pon i pusta do cetvrtka ako se nista ne pokrene samo razmotrit ce inducirani ili u krajnjoj nuzdi cr. 

mala.le.90.
    24. Siječanj 2020. 14:12

Lavice drzi se i sretno. Znam da ti je tesko, pretesko, ali bitno da ima bolnicku skrb, oni brinu o tome. Javi se kad bude bolje.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mrgud_zg
    24. Siječanj 2020. 14:36

Cima sretnooooo 💪💪
    Lavice ne mogu ni zamisllit kako ti je grozno! Al znas i sama da je najvaznije da ste u bolnici pod nazorom i da ce sigurno brzo sve bit u redu 💪🤞. Saljem ti virtualni hug i drz se 🤗. I da mala lavica cim prije ozdravi 🦁
    Cure, s cim vi cistite nosice bebama?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.