DeeDee nista još... Kuham.. Cistim... Gibam po kuci max ne bi li se sto pokrenulo jer mi najviše pase vikend zbog skole klincima... Al dobro.. Strpljen spasen.
Lavice bas mi je zao sto je maleni pokupio upalu pluća.. Pa kud kako? Da ga nisu "nespremnih" pluca izvukli vani? Svasta mi sad pada na pamet. Msm sigurna sam da ce sve biti dobro i da nije nista alarmantno Al ono vjerujem da si pod hormonima i da si izbedirana... Al drzi se proci ce sve to dobro💞💞💞💞💞javljaj nam situaciju...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunica virus se moze bilo gdje pokupiti, posebno sad u doba viroza... i id osoblja, i od posjetioca, i od drugih pacijenata...
Ajme ja sam kao da me netko prebio..cijelu trudnoću nisam ležala popodne, sad sam legla u krevet čim sam došla doma s pregleda i na kraju zaspala skoro 2 sata. Sad se digla ručat al mislim da ću nazad u krpe, osjećam se osjećam kao mamurna :S
[/url
Nita mislim da u trudnoci nije bas pametno ici na odstranjivanje dlaka dolje po salonima. To je sve potencijalni izvor upale. Kad mi je pukao vodenjak izmedu ostalog su me pitali dal sam bila u salonu na depilaciji. Svako ostecenje koze je idealna podloga za razmnozavanje bakterija koje se npr. mogu skupit i kod obicnog ginekoloskog pregleda. Kad koza nije ostecena ili iziritirana nece nista biti no ako jest potencijalno se mogu namnozit bakterije. Zato ti je i doktorica rekla zasto to radis.
od prvog dana trudnoce idem u salon, tako da se sad ne mislim odreci toga jer sam realno i gotova. Pitanje se odmosilo konkretno na kremu jer smo bas o tome pricale
Nita mislim da u trudnoci nije bas pametno ici na odstranjivanje dlaka dolje po salonima. To je sve potencijalni izvor upale. Kad mi je pukao vodenjak izmedu ostalog su me pitali dal sam bila u salonu na depilaciji. Svako ostecenje koze je idealna podloga za razmnozavanje bakterija koje se npr. mogu skupit i kod obicnog ginekoloskog pregleda. Kad koza nije ostecena ili iziritirana nece nista biti no ako jest potencijalno se mogu namnozit bakterije. Zato ti je i doktorica rekla zasto to radis.
od prvog dana trudnoce idem u salon, tako da se sad ne mislim odreci toga jer sam realno i gotova. Pitanje se odmosilo konkretno na kremu jer smo bas o tome pricale
Ja ti inače koristim kremu.. znam da nije najzdravija opcija but jebiga. I u trudnoći sam isto koristila ali malo rijeđe, ne baš na svaku pojavu dlačics. zadnji put sam pred 2 tjedna ali sad više neću jer mi je nezgodno + sitne su + nije mi bed da me u rodilištu ako odluče da treba. U svakom slučaju mi je nekako logično da je što se bebe tiče manje opasno na kraju nego na početku trudnoće
[/url
Ajme ja sam kao da me netko prebio..cijelu trudnoću nisam ležala popodne, sad sam legla u krevet čim sam došla doma s pregleda i na kraju zaspala skoro 2 sata. Sad se digla ručat al mislim da ću nazad u krpe, osjećam se osjećam kao mamurna :S
Mozda tijelo trazi odmor pred porod😉
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Meni je za depilaciju jos sredimom trudnoce rekla gin da se ne opterecujem jer da one zaprvo necemu i sluze inace ne bi bile tu di jesu. Od onda ja to fino samo malo onim trimericem sve pokratim i adio. Odustala i od britvica, krema, depilacija... Nek i ona stvar zna da je na "praznicima".
DeeDee ma zar i ti odgulila 2h? Ja se ipak prvo najela ko prasica i jedva docekala krevet taknut. Ja neznam kako ti al mene taj pritisak na zdjelicu ubija. Za promjenu sad kad se mrda hvataju me vrtoglavice i ko da me neko bode iglom u guzicu s oprostenjem na izrazu. A hvala ti boze skace ko da ima trampolin unutra. Ja ne znam kad misli doc u onu fazu smirivanje pred porod.
Joj Lunice da bar, to sam i ja sam pomislila, za svaku slamku se hvatam haha
Grizli baš sam rekla da se nadam da će moje prase preskočit mirovanje kao i od mrgud jer ako ne..bojim se da ću rodit za mjesec dana hahah, stvarno divlja sve jače i kako je sad uglavljena glavica svaki put kad počne mlatarat rukicama, nogicama mi je taj neugodan pritisak dolje.. ja opet zaspala na kauču nakon ručka :S
Sad si napravila Čokolino jer mi se ful jede, možda me šećer malo razmrda 😄
[/url
Pliba7 ka prva preporuka je izbacit mlijecne proizvode skroz i naravno one stvari sto napuhuju. Meni se cini da to dijeluje jer kad pojedem coksu ipak mu gore bude po noci.
Za noktice koristim malu noktaricu. Katkad ga malo ustipnem, ali nema drame.
Druzenje mi ne pada napamet vise.
url=https://lilypie.com]
Grizli i deedee ja vam prognoziram onda da cete ko ja 😉 do zadnjeg dana ful aktivno u trbuhu, s 40+3 ujutro zabetonirana na pregledu, popodne krenuli trudovi. To vam je taman ponedjeljak, termin je i meni padao na petak ko vama danas 😂
Mi se jos nismo druzili. Jos krvarim i nemak nemam jos zelju. A i rez me boli. Neki dan sam setala laganini sat vremena po kvartu i bas mi je bilo too much. Ne kazu bez vraga da ipak oporavak od carskog traje...
Ovom mom su bas nokti narasli, morala bi to postucat.
A za nos imam od uriaga onu neku mini fiziolosku, to nakapam, al nikad nis ne izade. Trebalo bi usisat mozda fakat 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji