Cima sretno i hrabro i da se ubrzo mazite 😍😍
Lavica baš mi je žao da se tako patite oboje, a pogotovo mali miš. Nadam se da će brzo proći i da će sve biti u redu
Moj izvještja s CTG-a je da sam čekala 3 i po sata, ali sve je u redu, curka se vrti iako ja to slabo osjećam, trudova nema, zatvorena beton( čak bolan pregled bio i dr se čudila kako ne može mi "prići" dolje).
Idući CTG u srijedu, UZV za procjenu težine u četvrtak, dodatno moram ponoviti nalaze GUK-a jer je pocetkom trudnoće bio nešto višlji i sumnjaju da je od Decortina jer je OGTT bio uredan, ali bolje ponoviti. Kao i ponobno krvu sliku radi anemije pa da znamo što nas čeka na pregledu.
Btw, ja redovno idem na depilaciju u kozmetički, ali uvijek ostane malo uz rub usana jer kao nemam hrabrosti za brazilsku i kupim jučer Eveline dep. kremu da to kao riješim jer se britvicom uvijek izrežem. I naravno da sam se sva iziritirala, nagrizla krema toliko da me doktorica pitala što sam to radila i zašto 😥😥 znači, bolje ne dirati ništa nego ovako se mučiti.. eto, toliko od mene
Nita mislim da u trudnoci nije bas pametno ici na odstranjivanje dlaka dolje po salonima. To je sve potencijalni izvor upale. Kad mi je pukao vodenjak izmedu ostalog su me pitali dal sam bila u salonu na depilaciji. Svako ostecenje koze je idealna podloga za razmnozavanje bakterija koje se npr. mogu skupit i kod obicnog ginekoloskog pregleda. Kad koza nije ostecena ili iziritirana nece nista biti no ako jest potencijalno se mogu namnozit bakterije. Zato ti je i doktorica rekla zasto to radis.
Lavica drzi se, bitno da su na vrijeme otkrili. Drzim fige da bebac sto prije ozdravi i mala lavica isto 🍀
Mrgud mi cistimo s onim nastavkom za usisivac i super je.
Kak kratite nokte? Ja sam sad s raspicom, ne usudim je jos sa skaricama 🤦🏼♀️
I da vas pitam jel imala koja "druzenje" s muzem poslije poroda? 😂
Nama bila druga patronazna sa svojom pricom pa me ful uzrujala. Mali ima sad 4200, u 10 dana je dobio 300 grama kaj je super. Dajem mu dohranu, izdajam se i dam mu malo sisati al svaki dan vise da mi opet ne napravi ragade pa sam mislila postupno povecavati dojenje. Ta me patronazna prepala da to nece tak ici i da ga stavljam svakih 2 sata. Sas me opet sve boli. A rekla je da je polozaj i kak on uhvati u redu.
Lavice, drži se, sve će to biti ok, brzo će beba biti bolje ne sekiraj u dobrim je rukama ☺️
Cima sretno!!! Možda se već i mazite 🥰
Za kraćenje noktića ja imam one škarice baš za bebe i tim joj pokratim, čak se i ne buni.
Nosić još nismo čistili, kupila sam Nosija za usisavač pa ćemo vidjeti kako ide. Vi ste ga sterilizirale prije korištenja?
Druženje s mužem još nisam imala, a ne znam ni kad bi 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Nita9999, Samojed, Omerta,Grizli, di su izvještaji s pregleda? Grizli neces valjda bez mene?!
Lunica, taani, ima kakvih pomaka? 😁
Pregled je bio bas brzinski.. osim vaganja, urina i tlaka, samo kratak uzv, nisam se ni presvlacila. Plodna voda ok (AFI 13, prosli petak 14), valjda se sa tjednima malo smanjuje.. procjena na oko 3100-3200grama. Kaze dr da nece to tak skoro. A ctg ipak sljedeci put!
Lavica, uff, bas mi je zao.. dobro da se reagiralo na vrijeme. Bit ce to sve ok! 🙏
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mi kratimo noktice s obicnim skaricsma sa tupim vrhom. Muz reze a ja drzim zastitu da se ne pomakne. Ne buni se uopce.
Nos cistimo nastavkom za usisavac jer onaj rucni na baterije nista ne izvuce. Kapnemo fizilosku, malo pricekamo i povucemo usisivacem na najmanjoj brzini. Obicno mlijeko izade van kojim se zagrcnuo tokom dana
Mi smo apstinirali cijelu trudnocu tako da smo se sad bacili na druzenje Bila sam kod gina na pregledu i on je rekao da je sve super pa ne vidim razlog zasto bi cekali.
Bas mi je zao Lavice. Brzo nek ozdrave djecica 🙏
I moj kuri i kaslje 😒
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Piba7 mikio i ja imamo te rzace i stenjaceevo vec mjesec dana pa smo zivi. Uglavnom probava im se razvija, treba biti na dijeti.
Ja trebam biti na dijeti? Ne znam više što smijem jesti, a što ne. Jučer i danas se sva osula po licu. Pitala sam patronaznu da li je to od necega sto sam ja pojela, rekla mi je da nije nego sa se ona tako čisti. Ja sam sigurna da je reagirala na moju prehranu.
Hvala Stelle na videu. Po noci kad krene stenjati i rezati stojim pored kinderbeta i gledam u strahu u nju.
Lavice drzi se. Znam da je teski, ali sve Ce biti ok. Saljem ti veliki zagrljaj
Moj malac isto prečudno diše i glasa se- nekad kao ona squeaky igračkica, nekad isto rže i rokće. Probava ga zna muciti, ali nista strasno.
Dalindas ma super smo mi, samo sam ja zaključila da sam prestara jer bas lose podnosim nespavanje. S ovo dvoje starijih sam spavala par sati i to s budjenjem a sad sam nervozna ko pas makar odspacamo solidno. Djeca imaju srecu pa odu u skolu a muz pobjegne u ured
Ja cekam pregled kod ginekologa da krenemo s druzenjem, svaki put sam cekala 6 tjedana. Samo sto mi se dr ne javlja nikako
[iimg]
Piba7 mikio i ja imamo te rzace i stenjaceevo vec mjesec dana pa smo zivi. Uglavnom probava im se razvija, treba biti na dijeti.
Ja trebam biti na dijeti? Ne znam više što smijem jesti, a što ne. Jučer i danas se sva osula po licu. Pitala sam patronaznu da li je to od necega sto sam ja pojela, rekla mi je da nije nego sa se ona tako čisti. Ja sam sigurna da je reagirala na moju prehranu.
Hvala Stelle na videu. Po noci kad krene stenjati i rezati stojim pored kinderbeta i gledam u strahu u nju.
Piba to su dojenacke akne i one su jako ceste kod beba. Oni se ciste od hormona. Ima ih i moj malac. I od frendice mali koji je na ad-u tako da mu sigurno nine od mlijeka
Sortiraj odgovore
Najstariji