I mare pun mjesec tek 10., gledala ja, ne daj bože da ga dočekam 🤪🤪🤪🤪🤪
Dan prije mog termina.
Lavica i Lorija, ČESTITKE i brz opotavak!!! 🎉👏🎉👏🎉 Neka je sve dobro proslo! 🙏
Be the change you wish to see in the world.. 💚
*opoRavak ..i sretno svima na pregledima ovaj tjedan. 🤞Bas me zanima kakav ce bit moj CTG u petak. Za sad nemam nikakvih bolova ni grceva. Tu i tamo osjetim bh. Malecka me uredno šutira!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
PREGLEDI
22.01. - Anna
24.01. - Nita9999
24.01. - DeeDee
24.01. - Damnarexx
24.01. - Omerta
24.01. - Grizli
28.01. - Macutica CR 😁
30.01. - PetraB
31.01. - PetraB
Jutro... Anna sretno na pregledu. Nadam se da nikog nisam preskocila sa azuriranjem liste. Nekako mi se cini jako mala. 🤔
Ja imam osjecj da se taj trbuh spustio jos vise iako neznam gdje vise kad je vec na preponama mi. Kao da mi je puno laks, cak u nekim polozajima uopce nemam osjecaj da ga imam. Ili sam se navikla na njega ili se smanjio ili ne znam. Jedino sto trenutno osjecam je zdjelica koja je ko pokocena da sam.
Tockica se nije javila s pregleda? Ili sam preskocila negdje.
Spominjale smo mjesec pun... E al meni babe kazu da se najvise beba rodi na dan puno mjeseca, ali i za par dana prije mladog mjeseca, za vrijeme i dan nakon mladog... A to je od 21-25.1. sada, 24.1. je bas mladi mjesec. I sad jucer sve krenule zivkat babe jel ima sta. Tako da sudeci po tome bude nesto valjda i kod nas terminusa 😁
Jutro cure
Lavica,Lorija cestitam od ❤️ na bebacima uživaj te s njima mazite se i pazite 🎇🎊
Eh ovako juce sam išla opet u subotu bolnicu na preglede sve su mi super pojasnili rekli da im nije jasno zašto raniji porod da to nije ništa opasno da se to često dešava da nije rijedak slučaj nije nikakva anomalija u pitanju idem opet u petak da provjerimo za svaki slučaj da li se proširenje povećava i to je to sad sam znači odahnula dušom što se kaže, osjećam se presretno i vjeruj te na ovih par dana i zaboravila sam da mi stiže bebicaaa i da se veselim od straha i svega a sada evo opet osjećam se sretno i željno izcekujem bebicu.
Samo još u petak da bude sve ok msm da se ne povećava i tjt
Grizli ja sam zaboravila prijavit iduci pregled sad u petak 24. pa dopisi kad stignes, sori😬
Samojed ajme bas mi je drago sto je tako nakon svih onih prognoza i nejasnoca sto ti nisi bili u stanju objasniti🙄 drago mi je da si nasla normalnog doktora sada, sad odahni i cekaj svoju bebicu😇😘
Jutro cure...
Grizli ja sam sutra na ctg. Nadam se da ces bit terminusa..ja bi se rado rijesila prije termina ono kad prodjes termin pa svako dva dana na plodnu vodu i to iscskivanje i zvonjenje moba uh uh😝😝
Samojed drago mi je da si dobro... Loša iskustva ostavi tamo negdje iza sebe a sad se pripremi za neka ljepša i nova💞
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutro curke!
Samojed zvucis mi preporođeno nakon one bolnice! Navijamo da nema proširenja i da ce nalaz ostat isti, ako ne i bolji😉
Carice kako ste i kako je prosla noc?
Ja se odoh spremat za ctg, kontrolu i definitivni dogovor za sekciju😬🤪
Lavice, lorija čestitke od srca
Mi se vratili od pedijatrice sa prvog savjetovalište. Beban je dobio 1700 od otpusno težine i narastao 3 cm.
Lavice mom dječaku jedan testis je isto ili gore ili je jednostavno manji, ništa posebno dr nije rekla za to. Dogovorili se za cjepivo za mjesec dana, još ćemo dodatno uzeti cjepivo za Rota virus
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji