ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    20. Siječanj 2020. 21:56

Samojed koji scenarij!!🤯🤯🤯ko u nekom filmu...uzas!!! Nemam rijeci za takvo, pa ne mogu to nazvat ni ponasanje! Neka ste se izborili za drugo misljenje u drugoj bolnici! Nadam se da ce sada biti mirnije i sve ići svojim tokom...❤❤
    Lorija bas sam happy da si dobro i da si se javila!🥰
    Lavice ja cu si je uzet, jer tu se nikad ne zna...moze krenut dok si jos u bolnici, a moze krenuti tek doma...nek je ona kraj mene u obliku najbolje frendice🤭😂 Nadam se da ces uspjet sklopit oči nocas. Saljem 🤗 za hrabrost i 😘 za srecu!❤

MaRe
    20. Siječanj 2020. 22:23

Ajme Samojed koje iskustvo...bas mi drago sto si se uspjela iščupati iz te bolnice i što su ti doktori objasnili situaciju..prestrasno..nemam riječi.
    Lavice sretno..dok budem iduci put čitala vec ces se maziti s bebicom 😊
    Ostale curke koje čekaju pomak..ajmo baby boom 💪💪

beba2025❤
    20. Siječanj 2020. 22:31

Bok cure svima.. 
    Čestitke novim mamama🌹🥰
    Sve mi je teže čitati i tužna sam, jer sam nekako zavoljela ovu temu otprije par mjeseci.. 
    I pročitam par stranica svaki dan i onda odustanem jer nemam baš nešto pisati.. Sve što ja mogu pisati o bebi je divno, nema grčeve, prekrasno papa, dojenje ide savršeno, divno spava, nikad, baš nikad ne plače... Samo mi se smije i pušta najsladje zvukove na svijetu😍a, većina vas ima problema i onda kad krenem nešto napisati imam osjećaj kao da ne bih trebala, jer ja nemam te probleme nego sam presretna sa svojom srecicom!
    Od srca vam želim svima isto☺️
    Jedino, ako ima koja viška kila, da se ja damo,, jer ja sam ko omanji bager😂

DeeDee
    20. Siječanj 2020. 22:34

beba2019

Bok cure svima..
    Čestitke novim mamama🌹🥰
    Sve mi je teže čitati i tužna sam, jer sam nekako zavoljela ovu temu otprije par mjeseci..
    I pročitam par stranica svaki dan i onda odustanem jer nemam baš nešto pisati.. Sve što ja mogu pisati o bebi je divno, nema grčeve, prekrasno papa, dojenje ide savršeno, divno spava, nikad, baš nikad ne plače… Samo mi se smije i pušta najsladje zvukove na svijetu😍a, većina vas ima problema i onda kad krenem nešto napisati imam osjećaj kao da ne bih trebala, jer ja nemam te probleme nego sam presretna sa svojom srecicom!
    Od srca vam želim svima isto☺️
    Jedino, ako ima koja viška kila, da se ja damo,, jer ja sam ko omanji bager😂

A jesi me nasmijala, bagerčiću 😂
    Ne mora ti bit bed pisati, mi koje još čekamo volimo čut i nešto lijepo haha. Drago mi je da je sve idilično i od srca ti želim da tako i nastavi biti 💓

[/url

mrgud_zg
    20. Siječanj 2020. 22:40

Samojed prica je prestrasna. Drago mi je da si se napokon spasila. Drzim fige 🤞 da i sutrasnji pregled bude ok 💪
    Lavice sreeetno 🎉🎉🎉 
    Mare tebe sam vec htjrla pitat pa taboravila. Si ti rekla da vec idete kod pedijatra? Neki razlog ili? Nama je i na tecaju i na otpustu receno da se javljamo za pregled s navrsenih mjesec dana..
    Beba pa nije tema samo za lose stvari. Stvarno je predivno da vama sve ide super. A ti ocito imas i iskustva, nemoj nam otic s foruma, sigurno cesto mozes dat dobar savjet novopecenim mamama 😉

20. Siječanj 2020. 22:50

beba nije ovo samo za zalopojke... pozitivne stvari su dobrodosle 
    samojed nemsm uopce sto nadodati. Jedino predpostavljam da nisi u Hr. Tu mozes iz bolnice na vlastitu odgovornost. Kad sam ja lezala na odjelu carskih neka zena zamislila da treci dan od carskog ide doma i na viziti je nisu pustili, a ona vec od muza narucila bonbonjeru i on bio na putu za bolnicu. Uglavnom, digla je frku i na kraju su dosli doktor, sestra i cini mi se pravnica iz uprave. Procitali su joj da ide na vlastitu odgovornost uz neslaganhe lijecnika, ona to potpisala i otisla. Zena bila malo munjena....
    Sta se ovog s prosirenjem na bubregu tice, imao je od frendice mali i to se povuklo cini mi se do prvog rođendana. Samo su morali kontrolirati. Ne bi ni znali da to ima no sumljali su da mali ima neki sindrom pa su ga cijelog ispregledali... na kraju bilo sve ok

samojed
    20. Siječanj 2020. 22:52

Znači izvinite  što se samo ubacam a ne stignem trenutno citat ništa jer mi je totalni haos ovih dana pogotovo danas ja to vama ne mogu ni objasnit znači svi smo u šoku i nevjerici, a da ja sam iz Sarajeva u pitanju je Opća bolnica Abdullah Nakas a sada sam se  prebacila u porodiliste Jezero 
    Znači cure ja sam još u šoku ne mogu vam to opisati ovo je baš kao u filmu te scene to deranje ma nevjerovatno vjeruj te kolko god sta god pričala ne mogu vam pojasniti definitivno ću pamtiti čitav život ove traume i plakanje toliko sam plakala sinoć  da su doslovno sve žene sa mog odjela došle kod mene u sobu i tjesile me a ja ne mogu vam objasniti u kakvom sam stanju bila mah vjeruj te ne mogu ni da pojasni. Grizli u pitanju je dječak da jeste o tome se radi nije proširen ni bubreg stjenka bubrega je očuvana parenhim ma sve je super a proširenje se nalazi obostrano na jednom je 1.29 drugi 1.33 znači danas su mi rekli ništa znacajno ali opet sutra ćemo da vidimo nadam se da će biti dobro opet sam u strahu sta ce biti i kako ali nadam se najboljem i hvala vam cure još jednom na podršci 

Lunica
    20. Siječanj 2020. 22:57

Samojed ajde dobro da si otisla i sad pokusaj nekako zaboraviti na losa iskustva i opustiti se zbog bebe i sebe da porod lijepo prodje.
    Lavice jos jednom neka sutra sve lijepo prodje i pokusaj odmoriti nocas iako znam da je uzbudjenje veliko. Cekamo sutra tvoju bebicu💞
    Beba bas si me nasmijala i ja tako ne znam nekad sta bi pisala samo opterecujem forum... A i nekad mi se pomijesa ko je ko i kroz sto prolazi jedino dobro znam tko je u radjaoni i uvijek cirnem vidjeti jel rodila💞😅
    Meni ddanas samo ctg radio i dr kaze u cet opet ctg pa ako ne rodim u ned u TA na pregled. Po njemu cekamo trudove i on mi ih je svim srcem zazelio da krenu sto prije jer je ovo sad svako 3 dana masiranje po pregledima.. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Grizli
    20. Siječanj 2020. 23:00

Znaci mi koje smo u dan tu negdje patimo od istih tegoba. 
    PetraB i ona se iznenadila da tek sad to vide, a do sad bila na hrpu uzv. To ko obicno se vidi oko 20tt, a ja od onda bila na 10 uzv mozda i vise i nikad nis nisu vidili do sada, a uzv su mi vecinom radile iste 3 doktorice i svaki put su napomenule da su bubrezi u redu pa se zato i nadam da nije neka panika velika iako naravno nije mi drago to bilo cuti danas.
    Mrgud sjecam se da je puno cura komentiralo tezine beba i da su krivo procijenjena. Meni sad od zadnjih 5 uzv-a, 4 je radila ista doktorica, a 1 samo neka druga. Ono sto sam ja povezala je da redovito kad je masa bebe bila manja i trbuscic je oznacen kao manji po tjednima. Kad je bila veca bio je veci po tjednima. Jedino sto sad i ta duzina bedrene i glavice stagnira sad na zadnja 2 uzv, a ne znam dal bi to trebalo rasti i dalje. Mi nismo tako nisi ljudi, a do nedavno je beba pratila rastom tjedne sad malo kao da usporava rast. Ja se samo nadam je ona meni dobro. Bedren je aad kao u ovim tjednima a stalno je bila duza, a glavica je i inace bila manja al sad naspram tjedana je jos manja. Tako da me bas zanima sad sto ce biti u petak.
    Bitno da smo nas dvije odrzale dogovor da se ne rodimo tati na rođendan, a sad moze kad joj se zasvidi. Sad sam vec i nestrpljiva. 
    Lavice bas da nije takva dr vjerojatno bi i ja ludila od polu informacija, al ja ne bi otisla iz ambulante dok mi sve ne bi rekla ili ne bi nasla nekog da mi kaze. Ja sam takav tip osobe. Al svakako lakse je probaviti neku info kad ti ju objasne. Sretno ujutro! 
    Nita ma ja ti to odokativno. Ustvri imam neku mrezicu u koju stavim caj pa to prelijem sa vodom. Stavim onako koliko stane medju dva prsta. Bude hrpica otprilike kao ona vatica okrugla kozmeticka i to je to. Tesko je odrediti, al ovo za jusnu zlicu mi se ipak cini previse jer bude jak ako se pretjera s kolicinom.
    Samojed eto na kraju te s oproštenjem tamo isprcali bezveze. Ja bi ih poslala u 3pm... Smradovi! Ocito je onda ista situacija kao kod nas samo ko tvog malca je na obe strane. Sretno sutra na uzv i javi sto kazu. Drzim 🤞🤞 da je sve ok. 
    Beba kako je lijepo procitat ovo tvoje. Jos vise mi dodje zelja da sto prije rodim ❤️! 

beba2025❤
    20. Siječanj 2020. 23:50

Baš ste divne☺️ja inače baš i nisam sladunjava , ali, eto, nekako ste mi prirasle srcu😊
    DeeDee, hvala ti, nadam se da će ostati sve ovako, a i da ne bude, važno je samo da su bebe zdrave, ostalo je sve lako.. Ti si blizu, želim ti brz porod i zdravu bebicu😍
    Joj, Mrgude, nemam ja baš neke savjete, meni je ovo treća beba, ali prva koju uspješno dojim, sve mi je novo i divno. Nadam se da si našla pedijatricu 😊
    LoSa84, tvoja priča je baš bila teška, sjećam se kako se nisi javljala neko vrijeme, pa sam se rascmizdrila, a ni ne znam te.. Baš super da je beban sada dobro i jak😍
    Lunica, sretno da krene i završi prirodno i brzo 🥰
    Grizli, hehee,, još malo ti je ostalo, uskoro ćeš i ti uživati 😍

Samojed, žao mi je zbog lošeg iskustva,..sve ćeš to zaboraviti kad uzmeš svoju srecicu u ruke,, do tad se drzi🌹😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.