DeeSB iskrene cestitke na princezi😍
nadam se da ce i moj porod takav biti jer stvarno ne zvuci lose 😀
uzivaj sa svojom curkom dalje
Grizli hvala na info
Ostalima sretno
DeeDee 🤯 jos vise si me sad nafrizirala! Iako ponekad si mislim super bi bilo da uskoro se upoznamo. U glavi mi i dalje da trudovi krecu 23.1!
Lavice moguce sad ovo sto me gledaju svaka 3 dana al zbog protoka vise nego mpo ja mislim jer sam bila na heparinu. Al prijw toga su uzv mi radili svaka 4 tjedna. Sta nije da tako svima vama su radili? Bar kod moje soc gin je ta praksa pregledi su bili svaka 4tjedna i to uzv obavezno.
Nek mi tebe Lavice ispratimo i docekamo tvoju bebicu, a onda DeeDee se nas dvije dogovaramo koja ce prva. 🙈 Ako hoces prepustam ti no frks.
E cure ima koja da joj je beba iskljucivo na ad? Ako da ili ako znate ona kutija jedna AD od 400 gr za koliko je to dana ili obroka to jedno pakiranje?
Meni je danas prvi dan nakon tjedan dana da ne paničarim, sad sam u fazi kad bude, bude. Završili smo 99% toga, još jednom sam provjerila torbu/vrećicu i to je to. Ali i dalje računam da nam je Lavica prva , ja bi još taj jedan pregled kod svog u utorak 😄
Meni su do sad uvijek radili uzv, ali baš sam pričala s ginekologom zadnji put, u cijeloj Europi se rade 3 uzv i to je to, kod nas se isto neki toga drže. A u skandinavskim zemljama se ne radi ni to kao, kaže da ima pacijenticu ženu koja je prvu trudnoću vodila u Finskoj i žena je zgrožena koliko pregleda ima, a trudnoća je uredna 😁
[/url
Deesb cestitke od srca uzivaj u djevojcici. I svim curama zelim da sto vise uzivaju u svojoj dječici jer se doslovno mijenjaju iz dana u dan. Neka emocija me oprala danas kad sam gledala slike iz rodilista. Nevjerovatno je koliko se mijenjaju i rastu iz dana u dan 🥰
Mi idemo u jedan poslovni pothvat, nakon 6 mj cu stopirat porodiljni tako da sam danas cijeli dan plakala kao kisna godina da imam jos 4 mj da budem s njim stalno. Rekao mi je mm da nisam normalna da mi ga nitko nece uzest 🤣🙄 ali se tako osjecam.
Cudne smo mi zene. Otkad dode to maleno stvorenje na nista drugo ne mislimo. Nevjerovatno je koliko ljubavi imas 🥰
Pardoncek malo sam se raznjezila pa sam podjelila valjda je takav dan 🙈
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
DeeSb od srca ti cestitam. I drago mi je da je sve u svemu proslo ok. Bas lijepa kilaza i duzina :)
Lavice ajme stvarno koji sok. Ne mogu vjerovati da ces se za koji dan maziti sa svojom bebicom. Zna sam da ces ranije na zakazani carski al svejedno kad sam vidjela koliko je to brzo malo sam se sokirala.
Samojed neka si ti pod njihovim nadzorom. I kao sto su cure rekle, probaj se nekakko informirati da znas kako stvari stoje.
I da, ni ja nisam svjesna da cu uskoro upoznati svog malca. Nekad jednostavno zaboravim da sam trudna. I ovaj tjedan mi je extra brzo prosao, krecili smo kuhinju (sogorica mi rekla da nisam normalna) sad me jos ceka generalka stana i spremna sam za radjaonu :)
Dolje mi je sve ful osjetljivo. Bila prije tjedan dana na brazilskoj i ajme meni, oteklo mi i pocela se ljustit. Sad je ok.
I otkad sam u terminu stalno govorim sta se menetice mogu ici roditi ali sad me polako pocinje hvatati panika
DeeDee 🤯 jos vise si me sad nafrizirala! Iako ponekad si mislim super bi bilo da uskoro se upoznamo. U glavi mi i dalje da trudovi krecu 23.1!
Lavice moguce sad ovo sto me gledaju svaka 3 dana al zbog protoka vise nego mpo ja mislim jer sam bila na heparinu. Al prijw toga su uzv mi radili svaka 4 tjedna. Sta nije da tako svima vama su radili? Bar kod moje soc gin je ta praksa pregledi su bili svaka 4tjedna i to uzv obavezno.
Nek mi tebe Lavice ispratimo i docekamo tvoju bebicu, a onda DeeDee se nas dvije dogovaramo koja ce prva. 🙈 Ako hoces prepustam ti no frks.
E cure ima koja da joj je beba iskljucivo na ad? Ako da ili ako znate ona kutija jedna AD od 400 gr za koliko je to dana ili obroka to jedno pakiranje?
Da da, svakan4 tjedna ti rade uzv (soc/privatni),meninsu na svaka 3 zbog skracenog cerviksa,ali kad se krene u TA s 36-37 tjedana ne rade ti ga svaki tjedan kad imas preglede vec svega jednom ili max dva puta do poroda osim ako ima neka indikacija za uzv (zaostaje,protoci itd).Svaki put ctg; urin, cak ni vaginalni pregled neki ne rade stalno..
Anna vidim da su se s mojim carskim scimale ove oko mene,tek tad postajes svjesniji da je to tu!
Btw meni nije bila dovoljna generalka mog stana nego sam muzu do ureda otisla i ured mu ocistila(privatnik)😂😂
Lavice svaka ti cast :) ja svom ne mogu doc na posao cistit pa cu si morati naci neku drugu zanimaciju nakon sutrasnje generalke ;)
A ja bas lagano pocinjem panicariti, ne toliko za porod nego za ono sto dolazi poslije. I kaze meni mm “ma joj sta se ti brines, beba ce malo kakati, piskiti pa ce cicati i spavati. To ti sva mudrost”. Hahhaa blago njemu. Samo sam mu rekla “s tim tvojim razmisljanjem ne da cu se morati brinuti samo o bebi nego cu morati i o tebi”.
DeeSb čestitam i dobrodošla curka 🎉🎉🎉🎉
Porod zvuči ok..i opet se vidi da je bitno disanje i uz pravilno disanje je podnosljivo.
Mi smo kod kuće prvu noć..i sretna sam i u strahu malo. Tamo u bolnici ima sto njih a tu sam sama i onda se pitam sta sve ne znam i dal to sto radim radim dobro. Jedva čekam patronaznu...imam sto pitanja 😂
Petra, sretan rockas sa malim zakasnjenjem! 🎉
DeeSB, sretno i da se uskoro nesto pokrene! 🙏🤞
Grizli i Nita, super za uredne preglede! 👏👏
I moj sljedeci je 24.01. pa mozete zapisati!
Inace danas odnosno jucer (petak) prvi pregled u TA, sve ok, uredno, procjena oko 3 kilice.
Evo detalja na linku:
https://photos.app.goo.gl/Y1Hk1JCKqcQxsk9C7 pa ko se kuzi moze prokomentirati.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure koje nisu jos rodile… Sta pijete od vitamina? I da li sta pijete?
Ja sam prestala sa Mg, a nastavila sam piti Elvit Prenatal, Kendural C (zeljezo) i Omega 3 (tu jos imam 1 kapsulu..ne znam dal da kupujem jos jednu bocicu) 🤔
Slobodno si uzmi pa nek se nadje i za nakon poroda.
Ja sad vec neko vrijeme samo Ferrum i vit C. Ponestalo mi svega ostalog.. Magnezij necu vise jer je preporuka (navodno) u ovim tjednima prestati. Mogla bi jedino novu bocicu prenatala.. i kao krenula sa probiotikom neki dan, na kraju zaboravim uzeti, pih.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Deesb cestitke od srca uzivaj u djevojcici. I svim curama zelim da sto vise uzivaju u svojoj dječici jer se doslovno mijenjaju iz dana u dan. Neka emocija me oprala danas kad sam gledala slike iz rodilista. Nevjerovatno je koliko se mijenjaju i rastu iz dana u dan 🥰
Mi idemo u jedan poslovni pothvat, nakon 6 mj cu stopirat porodiljni tako da sam danas cijeli dan plakala kao kisna godina da imam jos 4 mj da budem s njim stalno. Rekao mi je mm da nisam normalna da mi ga nitko nece uzest 🤣🙄 ali se tako osjecam.
Cudne smo mi zene. Otkad dode to maleno stvorenje na nista drugo ne mislimo. Nevjerovatno je koliko ljubavi imas 🥰
Pardoncek malo sam se raznjezila pa sam podjelila valjda je takav dan 🙈
E vidis ja se nekako drugacije osjecam i pitam se jesam li normslna. Za svog malenog bi sve napravila i vec smo svasta prosli no on mi je potpuno oduzeo život koji sam vodila 35 godina i sada se malo gubim. Cijeli dan i noc isto- prematanje, hranjenje, izdajanje, pranje svega i opet u krug. Sad je jos mali pa ko da nemam feedback od njega o nicem. i mozete me suditi no ja uopce ne osjecam bezgranicnu povezanost i nekad bi barem na par dana svoj zivot nazad
Sortiraj odgovore
Najstariji