ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nita9999
    17. Siječanj 2020. 15:24

Curke, da ponovimo gradivo o probiotocima.

Kad i koliko uzimati? 
    Ujutro pijem Heferol za željezo i popodne prenatale.
     Kad je najbolje ovo ubaciti? 
    Ako se ne varam, Grizli je rekla da ih pije

mala.le.90.
    17. Siječanj 2020. 15:34

samojed

Hvala vam cure na podršci puno znaci
    Jeste prošireni su i sad kao da sam pod nadzorom pa moguće da me prije porode al to nije sigurno
    Lavica haha danas kad su mi rekli da ostanem reko mogul ja do kuće da se spakujem sreća mogla sam i onda sam se pakovala a sve neka danas ću sutra ću i eto tako da cure spakujte stvari na vrijeme 🤔
    I izvinjava se što nisam nis pročitala do sad samo sam napisala nisam baš psihički ok tak da
    Baš sam potresena pokušavam ostat smirena i ok raspoloženja al baš sam u strahu

Potrazi dezurnog doktora da ti objasni o cemu je rijec, nemoj se u tisini sekirat, doktori su nekad preoprezni jer ne zele odgovarat za nesto ako ne daj Boze podje po zlu...a najcesce ne bude nista. Govorim iz vlastitog iskustva...najbolje da ti strucna osoba razjasni sto to znaci...mene su tako ostavili 7 dana prije termina i ja se tresla od straha, a kad je sve proslo, shvatila sam da su to uradili jer jednostavno tako treba...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

annika
    17. Siječanj 2020. 15:45

Cure, sretno svima na pregledima 
    MaRe nadam se da ste kuci
    Lavice jesam ja to dobro skuzila da se iduci tjedan mazis s bebicom?
    Meni je u PBZ sjela porodiljni. Cure, jel netko uz porodiljni sad trebao dobiti i onu jednokratnu pomoć? Trebala je sjesti s porodiljni, tako su nam javili u mailu, a nista nije sjelo

[iimg]

• Stelle123
    17. Siječanj 2020. 16:05

Ja nemam njihaljku, ali sam ga par puta ljuljala u jaju da vidim kako mu se svidja. Izdrzao par minuta i to je to. Sad obozava kolica, samo da ga se vozi. Ne znam sto mu je zadnja dva dana, ali samo jede i spava, cak ga ta probava vise skoro pa i ne muci. I uopce vise skoro i ne place. Skroz se promijenio. 

url=https://lilypie.com]

Damnarexx 🌺
    17. Siječanj 2020. 16:06

Lavica27

Damnarexx super za pregled!
    A koji povrat poreza za komplikacije? To ti sjeda u 12.mj i to ti firma tvoja isplacuje,nema veze s HZZO…ako ti nisu isplatili u 12.mj sumnjam da budu ali njih moras (firmu) pitat.

Znaci nista 🙄 nase knjigovotstvo 0 bodova.

PetraB
    17. Siječanj 2020. 16:14

Eto mene s pregleda...sve je ok, uloziva malo nis posebno. Kaze da sam joj blijeda u zadnje vrijeme pa mi je odmah rekla da uvedem Kendural C, dala uputnicu za KKS, uzela onaj famozni bris i kontrola za 2 tjedna... Znaci Grizli kad ces mijenjati listu upises me 30.01. za uzv i 31.01. za ambulantu...e i tada cemo valjda sve dogovoriti. Utrogestan i dalje. Eto, al sve je super 💪🏼😎
    Samojed neka ti njima tamo. Al kako je mala.le napisala, to moze biti samo da ne zele nosta tiskirati i da je sve ok, ne mora biti da je neka panika. I slazem se da zatrazis razgovor s doktorom da ti pojasni situaciju. Tako ces tocno znati sto i kako i zasto.
    Thinkpink ja ti se uplati ni ne nadam danas na zabi jer nju zadnju isplacuju (iako nema neke logike jer preko zabe sve i ide, al dobro 🤦🏻‍♀️)
    Joj mrgud bas mi je zao da je sad problem s guzom. Ja sam recimo preko ljeta kad bi se mali osuo od pelena i znoja spricala sa termalnom vodom, posusila, napudrala malo i onda sudocrem stavila. A inace, kad je mala bila u bolnici s nekih godinu i pol s jakim proljevom i kad je guza bila sva upaljena rdkli su za sudocrem da ga se stavlja u sto tanjem sloju, znaci ne smije biti onako bijelo da ss vidi krema i treba biti uporan jer cesto prvo dodje do pogorsanja i tek onda krene djelovat. Nakcesca greska roditelja je tada da prestanu sa sudocremom jer misle da ne pomaze. Al bas je napomenula da se sudocrem ne nanosi u debelom sloju kao ostale kreme, ne smije ostati trag sudokrema. Drzim fige da sto prije prodje. 😚

url=https://lilypie.com][/url

annika
    17. Siječanj 2020. 16:26

Mrgud osim sudocrema, luftati guzu sto vise a čula sam da ionako srebro isto jako pomaže.
    Ja sam nosiljka dobila ali ne vjerujem da cu ga nositi prije navršenog 4. mjeseca. Isto vrijedi i za njihaljku, s tim da nasa ionako nema onaj ravni položaj. 

[iimg]

samojed
    17. Siječanj 2020. 16:41

Ma da svakako da je bolje da sam tu ma vidjela sam doktora samo na kratko i ako će te vjerovat kad sam pitala kaže vdijet ćemo nešto promrmljao ševi u bradu u to je sve jedna čekam da opet srernem nekog od doktora i da vidim sta kako jer doslovno ne znam ništa kao sa marsa pala 

DeeSB
    17. Siječanj 2020. 16:51

Cureee...ne stignem sve citati ali da vam javim da je moja princeza stigla danas u 12.30 😍😍 Zove se Lara, ima 3900 g i duga je 53 cm...i ima jakoooo puno kose ❤
    Uglavnom, nakon sto sam svecano objavila da necu prati kosu jer nece biti nista...u pola 3 u noci sam ju ipak oprala hahaha
    Imala sam one nepravilne trudove kroz dan, pa su iza 22 sata postali pravilniji, a od 3 su krenuli na ispod 10 min. U bolnicu sam dosla oko 5 kad su bili na nekh 6-7 min. Upisali me, ctg...papirologija, pregla 3 prsta otvorena. Klizma pa radjaona. Prokinuli su mi vodenjak i dali malo dripa i brzo sam dosla do 6 pa 7 prstiju...otvarala sam se relativno brzo do onih zadnjih pola cm. Nisam se derala ali sam tu malo cmizdrila onako za sebe 😂 I sa izgonom sam se namucila jer su mi trudovi bili kratki a ja nisam imala snage i taman kad bi trebala izaci nisam mogla izgurat nego cekaj novi trud pa ispocetka...tu sam vec zaprave plakala. Malo su me zarezali jer sam pocela pucati i onda je bilo gotovooo...i kao da nista nije ni bilo.  Sve proslo 😁 Malo je oprali i stavili na prsa dok su me zasili, poslje su je malo sredili i stavili u jastucic i na prsa i odma je vukla ko prava...malo glados, na mamu 😂😂😂

L 💛

DeeSB
    17. Siječanj 2020. 16:54

Muz je bio sa mnom do izgona, onda je cekao vani...i bolje 😁 2 sata samo bili s bebicom, ja sam sad u sobi a bebica u djecjoj da malo odmorim. Zvat cu ih uskoro da je donesu. Ii mislim da je to to. Jos nadolazim, i ne mogu vjerovati da imam bebu hehe
    Sad tek krece sou 🤣🤣

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.