Reserved imam ja što sam slikala još davno kad sam se mislila prijaviti na wap al zbog onih situacija odustala pa evo stavim ti sliku
Jutro cure...
Omerta kak misle prerano je za ctg u 37.tjednu🤔 Ja sam isla od 30.tt... (mislim zbog indikacija u ovoj T al ctg rade svima po defaultu ko dodje u TA),vidis kak varira od rodilista do rodilista...
LoSa vjerojatno se ne sjecas al i o tom sam nekad tu pisala. Ja npr nisam imala onu prvotnu povezanost o kojoj svi pricaju. Je,bila mi je slatka i sve to al vise sam bila izbezumljena. Pa me mucilo,ja nisam taj njonjavi tip,kako cu ja tepati...pa kud god se spremale prvo vrijeme pa meni je dva sata trebalo iz kuce da izadjem i mislila sam da sam nesposbna. U pravu su kad se malo to razradi i ti uklopis bebu u svoj zivot (a ne ona tebe u svoju rutinu) pocnes se normalnije osjecati. Ja sam se uzivala vratitit na posao,i dok su se neko zgrazali sta ide u vrtic s godinom dana (jer di i bila?) meni je to najnormalnije bilo i je jos uvijej. Divim se mama koje su 0/24 s djecom i ne rade al mislim da svaka zena treba ispusni ventil.. pisat,jest,okupat se na miru,posvetit sebi i osjecat se korisno na svoj nacin.
I evo cure moj ctgako koja može sta da skonta
Gore su ti otkucaji,a dolje trudovi, ilitiga nema trudova 😁 a otkucaji ok.
Losa ja te skroz razumim. Moj zivot prije je bio uzasno dinamican i prepun obaveza, putovanja, događanja. Sad navecer me uhvati takva dosada da je to strasno. Ja jos imam trenutno privilegiju da mogu bar na laptop raditi. Svi mi broje da sta se opterecujem poslom i radovima koje nisam dovrsila da ima vremena. Al nitko ne shvaca da ja u dubini duse umirem od dosade. Nisam navikla i gotovo. Evo jutros se probudila i nisam imala sta, ne mogu vise ni lizat taj stan, doslovno do cigli cu doc ako tako nastavim ga glancat. Na kraju isla jos jednom premjeriti svu robicu. Bas ono besposlen pop i jarice krsti. Ja vec sad razmisljam kako cemo s bebom ici nekuda u 4-5 mj. Kod tebe je takva situacija da ne mozes sad to planirati jer je on jos premalen i preslabasan za bilo kakve egzibicije, al ja sam sigurna da cim malo zagrije i on ojaca da ces se i ti osjecat bolje jer cete moci ako nista setat, ici na druzenja i znam da ces se onda bolje osjecat. Ja ti od srca zelim da sto prije dodje taj dan i da pocnes uzivati i opustis se. Djete nikome ne smije biti ogranicenje jer onda postanes ogorcena osoba.
Samojed jeste gore su otkucaji bebini, a dole trudovi. Al ne znam kako se pravi trudovi definiraju. Crta od trudova ti je ravna, al je oko broja 60 koliko vidim, a meni je tako ravna dole skroz ispod 20 i uvijek konstatiraju da nema trudova, a curi koja je samnom bila na ctg su rekli da ima trudove al crta nije bila takva nego ko valovi svako malo gore pa dole. Ne znam kako bi ti obajsnila.
Eh dobro znači trudova nema, mada i meni je čudno što kaže Grizli od 60 što kreću ali možda je to tako gledala sam ovdje od svoje cimerice njoj kreću dole od 20 pa sad ne znam ali to je valjda tak
Samojed, kao što je i Grizli rekla, mene zbunjuje ovaj početak i što je poslije cijelo vrijeme na 60, a opet skroz ravna crta.. ne kuzim zasto ti nitko ništa ne govori ili objasni ukratko 🤬
LoSa mislim da je to normalno, pogotovo obzirom na uranjenost od 2 mjeseca.. ja se isto svako toliko ulovim kako razmišljam o tome u kojoj mjeri ce mi se zivot promijeniti i zna me uloviti panika ful ali vidjet ćemo..
Grizli ja sam otvorila komplikacije 1.11. ali sam svakodnevno radila do 6.12. kad sam odlučila da mi je ipak previše i da mi ova mamnezija samo komplicira zivot i radim tako glupe greške.. mozda bi bila i nastavila da nismo adaptirali stan pa nisam stigla i skidati parkete i farbat i raditi na kompu 🤪🤪🤪
Ugl. i sad kad me ulovi dosada, sljedeća faza je grižnja savjesti jer ne radim ništa u vezi posla, luda glava jbg, valjda ce sve doc na svoje nekad 😁
[/url
Samojed ne znam jel sto pomaze,ovo je moj zadnji ctg, rekli su da su to blaze senzacije maternice,meni je fiking kao BH bio...
Omerta meni su u petrovoj isto prvi ctg radili tek s 38 tt. A prvi put sam u ta krenula s 36. A uzv u bolnici tad s 36, i sljedeci tek na termin s 40+0. Od 38 tt me jedino svaki tjedan gledala vaginalno dal sam otvorena.
Lavice ja se skroz sjecam kad si to pisala, i losha mislim da se apsolutno ne trebas osjecat nemajkom zbog toga. Postoje razliciti tipovi ljudi. Ja sam isto taj tip da mi je vazan posao, dinamican zivot i to. Jucer sam recimo totalno imala los dan, nikak se ne mogu naviknut na nespavanje, jos ta upaljena guza, kad doji uvijek bude poplava, osjecam se ko totalni neuspjeh. A i grozno mi je ovo kaj je zrak u zg los i ta magla, i nisam uopce pametna kolko je to opasno, tak da nikam ni ne idemo. A i boli me ovaj rez od carskog jos 🙄. Prekjucer sam morala izac iz kuce samo do dma da budem u miru sama sa sobom pol sata al nakon to malo hodanja me tak sve zatezalo 😣. Ja priznam da se sad nakon 2 tj jesam vec zaljubila u to stvorenje 😊, al uzasno me brine dal sve radim ok i priznajem da je bas jako iscrpljujuce
A u drugu ruku poznam i zene koje imaju 5 djece i kojima je to dovoljmo. I apsolutno mi je to isto ok jer su one s takvim nacinom zivota zadovoljne jer je to najvaznije !
Pravi trudovi na ctg izgledaju kao pravilna brda i nemaju špic gore nego su zaobljena 🙂
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji