ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reserved123
    18. Siječanj 2020. 09:53

Hvala samojed, jaoo jel vas bude ujutro u 6 samo za mijerit temp i ctg. Po meni tu nema trudova al pitaj sestre nek ti objasne. Nama u st rodilistu su uzimali i ctg i sve ostalo k sebi

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

18. Siječanj 2020. 10:15

Sta se ctg-a tice meni su rekli da je ok kad se vide amplitude, to znaci aktivnost bebe i to je ok. Ako je ravno znaci da beba ili spava ili se slabije pokrece.
    Hvala zene na utjehi. Znaci nisam jedina koja se tsko osijeca. O tome se rijetko prica... cesce cujem "To dijete mi je donjelo smisao u zivot", "Bila je to ljubav na orvi pogled" i sl. A kod mene bas ni jedno...

mala.le.90.
    18. Siječanj 2020. 10:22

Samojed, kad te spoje na ctg neka ti neko od cimerica ustane i procita s displeja ctga koliki su ti trudovi...pocet ce te bolit tek kad tamo bude pisalo 100...
    Sto se tice osjecaja i povezanosti s bebom, meni je susjeda lijepo rekla; nemoj da Hollywood utjece na tebe, treba proc neko vrijeme da ti shvatis da je to tvoje dijete, da si rodila i da se stvore osjecaji prema njemu...i bas jutros muzu govorim kako sam ga pocela osjecat svojim svakim danom sve vise, a to sam zakljucila na temelju toga sto ga vise ne saljem u onu stvar kad trazi jest u 3 ujutro🤣🤣🤣
    Sad mu govorim da je slatkis mamin i da ce odmah rucati🤪
    Samo treba pustit da se spontano sve desava...bez utjecaja filmova, laznog sjaja drustvenih mreza i sl...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• mom12
    18. Siječanj 2020. 10:50

Ej cure koje ste rodile...dakle ja sam rodila 19.12..i uopce nisam imala neko obilno krvarenje....i to se smanjivalo al nikako pretat bilo ono smeckasto cak zadnji tj dana nosila dnevni ulozak...al od jucer kao da je poludilo bas kao da imam mengu...cak i u stomaku osjecam kao da sam dobila...jel to moguce ili sse nesto poremetilo ili je normalno...oprostite na opisima...😣

samojed
    18. Siječanj 2020. 11:13

Eh hvala vam cure puno divne ste 
    Reserved da samo radi toga nas bude 
    A ima jedno brdo koje se popelo na 80 i tjt pitat ću poslije sestrice 

Simbalija
    18. Siječanj 2020. 11:18

mom12

Ej cure koje ste rodile…dakle ja sam rodila 19.12..i uopce nisam imala neko obilno krvarenje….i to se smanjivalo al nikako pretat bilo ono smeckasto cak zadnji tj dana nosila dnevni ulozak…al od jucer kao da je poludilo bas kao da imam mengu…cak i u stomaku osjecam kao da sam dobila…jel to moguce ili sse nesto poremetilo ili je normalno…oprostite na opisima…😣

Kažu da je sve do 40 dana nakon rođenja čišćenje koje može prestajati pa se vraćati. Tako da mislim da je sve to ok.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

mala.le.90.
    18. Siječanj 2020. 11:27

samojed

Eh hvala vam cure puno divne ste
    Reserved da samo radi toga nas bude
    A ima jedno brdo koje se popelo na 80 i tjt pitat ću poslije sestrice

Uzet ce te zaozbiljno tek kad bude puno tih brda😊 ja sam nazalost doktorirala taj ctg pa sam naucila dosta🤣🤣 pitat ce te jel to boli i tako to...ako te slucajno pocne jako bolit, odmah im trebas rec.
    Jesu ti na kraju objasnili sta je s kanalicima?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Maree90
    18. Siječanj 2020. 11:51

Pozdrav cure. Molila bih za pomoc i komentar vas nekolicine koje ste ovaj put primile dio za komplikacije, a dio za porodiljni... Da li su vam iznosi bili ocekivani. Ja sam se osobno neugodno iznenadila. Dobila sam manje nego inace komplikacije, a sjele su dvije uplate. Hvala za komentar. 

MaRe
    18. Siječanj 2020. 11:53

Mi imamo divan prvi dan kod kuce 😔 Stalno mu krce crijeva i samo trazi sisu...noćas ništa  nismo odspavali. Zaspi na min dvije i valjda ga zaboli il sto i udri u dreku...Jel imala koja takav slucaj? Da mu dam malo AD? A upisanih pelena more ima..to bi trebalo značiti da nije gladan 😔

18. Siječanj 2020. 11:59

MaRe

Mi imamo divan prvi dan kod kuce 😔 Stalno mu krce crijeva i samo trazi sisu…noćas ništa nismo odspavali. Zaspi na min dvije i valjda ga zaboli il sto i udri u dreku…Jel imala koja takav slucaj? Da mu dam malo AD? A upisanih pelena more ima..to bi trebalo značiti da nije gladan 😔

Nemoj mh davat ad... to nista nece pomoc. Mozda ga malo muci probava, probaj mu Biogai-u dat. I daj mu sisat koloko trazi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.