Hvala vam cure na savjetima. Bas mi ga je zao a presvlacim ga sigurno minimalno 8 puta dnevno, nikad ga ne ostavljam ukakanog.. mazat cu onda do pon tanko sudokremom a onda nek pazronazna procijeni dal su potrebne neke jace mjere. Nadam se da ce se ipak skroz smirit do tad 🤞
Deesb cestitam od srca 🎉🎉🎉 ne zvuci porod strasno! I bravo za curku i cicanje! Uzivajte sad 😁 a tebi brz oporavak
Samojed bolje da si u boolnici pod nadzorom. U samom si kraju tako ce sigurno sve bit ok 😉🤞
Vidim da su svi ostali pregledi prosli super 💪
Hvala vam cure od ❤ !!!
Sad kad vratim film i nije bas bilo tako strasno, trudovi su boljeli ali bilo je ok na pocetku, prodisavala sam ih i cak je doktorica i jedna babica rekli da dobro disem, da imam dobru tehniku...i onda mi dodje druga babica i govori ne mozete tako disati i pokazuje mi drugu tehniku i tu su me smuvale...na kraju sam se pogubila i plakala umjesto da disem...al ok, nije dugo trajalo. Samo me smorilo to tiskanje da se beba utisne u zdjelicu...a sam izlazak je bio olaksanje! Jos kad se pocela derati...srce ko kuca! ❤❤
L 💛
Samojed samo nek si ti pod kontrolom, pokusaj se smirit i zaista kad ulovis kojeg dr pitaj da ti objasne situaciju zbog tebe da se umiris. Sve ostalo sad je envazno, cak i da se nisi spakirala lako ce muz to odraditi. Snadju se oni kad moraju.
Damnarexx pa di se ti kontroliras da ne rade uzv? Meni skoro svaki put uzv, a vaginalni ne rade stalno. Al ako nisi od 33tt bila na uzv onda je stvarno dugo. Super da je pregled dobro prosao.
Nita9999 probiotike ti ja pijem doslovno tokom dana kad se sjetim. Popim 1 nekad 2 kapsule najcesce prije nekog medjuobroka. Prenatale pije tokom rucka jer mi ako ne tesko padnu na zeludac. Probiotike samo ne smijes istovremeno s drugim lijekovima i dodacima piti.
DeeSB pa cestitam! Cini se dosta brzo! Zao mi je da si se na izgonu mucila, al principesa ce sve izbrisat iz memorije. Sretno i uzivajte! 😍
Gledam ja sad tu listu nasu i mislim si jooo gle mene 47.na popisu! Onda idem brojat i srce mi pocelo preskakat... Samo su 3 prije mene na popisu, 2 datuma ako racunam da je DeeDee isti kad i ja. 🙃 Ludilo! Jel se jos kojoj desilo da ne vjeruje da ce uskoro roditi? 🙈
Haha Grizli znam kako ti je.. još kad vidim da se curke koje su ispred nas baš i ne javljaju, teoretski smo prve 😮😮
Lavice slobodno ti prije nas, nemaš frke 😆😆
[/url
Dee, cestitam! Disanje je stvarno najvaznije...meni je najvece olaksanje bilo kad je izisla posteljica...ona toplina i mekoca, auh...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Samojedsamo nek si ti pod kontrolom, pokusaj se smirit i zaista kad ulovis kojeg dr pitaj da ti objasne situaciju zbog tebe da se umiris. Sve ostalo sad je envazno, cak i da se nisi spakirala lako ce muz to odraditi. Snadju se oni kad moraju.
Damnarexxpa di se ti kontroliras da ne rade uzv? Meni skoro svaki put uzv, a vaginalni ne rade stalno. Al ako nisi od 33tt bila na uzv onda je stvarno dugo. Super da je pregled dobro prosao.
Nita9999probiotike ti ja pijem doslovno tokom dana kad se sjetim. Popim 1 nekad 2 kapsule najcesce prije nekog medjuobroka. Prenatale pije tokom rucka jer mi ako ne tesko padnu na zeludac. Probiotike samo ne smijes istovremeno s drugim lijekovima i dodacima piti.
DeeSB pa cestitam! Cini se dosta brzo! Zao mi je da si se na izgonu mucila, al principesa ce sve izbrisat iz memorije. Sretno i uzivajte! 😍
Gledam ja sad tu listu nasu i mislim si jooo gle mene 47.na popisu! Onda idem brojat i srce mi pocelo preskakat… Samo su 3 prije mene na popisu, 2 datuma ako racunam da je DeeDee isti kad i ja. 🙃 Ludilo! Jel se jos kojoj desilo da ne vjeruje da ce uskoro roditi? 🙈
Do 33tt sam bila privatno, i sve mi je radila svaki put..vag+ultrazvuk i sad otkad sam u TA (merkur) nisu radili ultrazvuk. A ovo mi je vec drugi put da sam tu.. ah sta ces 🤷 ne kuzim ni ja.
-
DeeSB Čestitkeeee!!! Zvuci super za prvorotkinju i dosta ohrabrujuce za nas, nadolazece 😍🤞🤞
Grizli,u principu ako nema indikacije naprave ti jednom uzv i tamo pred porod jos jednom (od svih dolazaka ubTA). Možda tebe vise prate jer si MPO,al mislim da je to vise iznimka nego pravilo...
I je niste jedine koje nemaju filing da fakat beba stiže.btw ja danas tek rastavila i oprala kolica i kadicu 🙈🙈🙈
DeeDee samo ti daj prije mene😂
Hvala vam cure od ❤ !!!
Sad kad vratim film i nije bas bilo tako strasno, trudovi su boljeli ali bilo je ok na pocetku, prodisavala sam ih i cak je doktorica i jedna babica rekli da dobro disem, da imam dobru tehniku…i onda mi dodje druga babica i govori ne mozete tako disati i pokazuje mi drugu tehniku i tu su me smuvale…na kraju sam se pogubila i plakala umjesto da disem…al ok, nije dugo trajalo. Samo me smorilo to tiskanje da se beba utisne u zdjelicu…a sam izlazak je bio olaksanje! Jos kad se pocela derati…srce ko kuca! ❤❤
Čestitke!!!! ♥️♥️
Suosjećam s tobom i mene je ubio taj dio na kraju jer se nije htjela spustiti.. Ali evo više se uopće ne sjećam poroda kao nečeg teškog 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
DeeDee 🤯 jos vise si me sad nafrizirala! Iako ponekad si mislim super bi bilo da uskoro se upoznamo. U glavi mi i dalje da trudovi krecu 23.1!
Lavice moguce sad ovo sto me gledaju svaka 3 dana al zbog protoka vise nego mpo ja mislim jer sam bila na heparinu. Al prijw toga su uzv mi radili svaka 4 tjedna. Sta nije da tako svima vama su radili? Bar kod moje soc gin je ta praksa pregledi su bili svaka 4tjedna i to uzv obavezno.
Nek mi tebe Lavice ispratimo i docekamo tvoju bebicu, a onda DeeDee se nas dvije dogovaramo koja ce prva. 🙈 Ako hoces prepustam ti no frks.
E cure ima koja da joj je beba iskljucivo na ad? Ako da ili ako znate ona kutija jedna AD od 400 gr za koliko je to dana ili obroka to jedno pakiranje?
Sortiraj odgovore
Najstariji