ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    18. Siječanj 2020. 01:28

Losa sve je to normalno... Ja se sebe sjecam nakon prvog poroda...sjedim za stolom i doručkujem a suze samo niz lice i pice jedna za drugom.. Dok se nisam isplakala nije mi bilo lakse... Nije mi bilo jasno sto se događa.. Lijepo rodila zivo i zdravo dijete dosla kuci sve 5 s dojenjem.. Ali ta neka depra i ajme da mi je malo onog mog vremena.... Onda sam citala o baby bluesu i skuzila da imam to...nekako je samo od sebe proslo.. Ali nitko mi nije pricao o ovome nit sam bila informirana.... 🤔

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Omerta
    18. Siječanj 2020. 02:08

Petra, bravo za curke  brzo ce to sad! 🤞💪 I neka si se ti napokon malo opustila.. 
    Macutica, sretno!!! 🙏
    Mikio, drzim fige, bome mj.dana uvrh glave! 
    Samojed, drz se!!! Bit ce to ok, uostalom, super tjedni za rodit! 🤞
    Damnarexx, ne kuzim zasto ne uzv.. gdje si ti to? Vidim Merkur, cudno bas.. Meni ga radili na Sv.Duhu, ali rekli da je pak za ctg prerano pa cu njega sljedeci put. 
    DeeSB, dok ja sve procitam, ti "vec" rodila! Ma napokon!!! 🎉🎉🎉 Cestitam  a porod zvuci skroz ok! 💪
    LoSa, sasvim normalno, kao sto kaze Lunica.. tih prvih mj dva se sve svodi na "eat, poop, sleep, repeat".  I ne moras se osjecat nemajkom sto se nisi istog trena povezala, pogotovo ti koja si ranije rodila.. uostalom, ti poceci su uvijek pomalo zbunjujuci i iscrpe te dosta.. vidjet ces kad ti se krene smjeskati, uzvracati pogled, kad uspostavite neku komunikaciju. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

18. Siječanj 2020. 03:48

Hvala vam cure, sad mi je malo lakse  Ne bi htijela da me netko krivo shvati no citam tu neke vase komentare i cudno se osijecam jer se ja bas ne osijecam tako  A sigurno je i tome pridonijelo sve sto se dogodilo....pa i neizvijesnost na pocetku hoce li uopce prezivijeti. I uopce se ne mogu jos uvijek opustiti u tome svemu... svakih par dana neka kontrola i cekanje moguce dijagnoze i sl. 

Točkica37
    18. Siječanj 2020. 06:58

Jutro. 
    Losha mozda ne bi bilo lose da potrazis psiholosku pomoc. Čestitam svima koje su rodile. 
    Ja iducj tj u TA i na trudnicki tecaj. Nadam se da ce nam pokazat disanje jer ga ne znam ni nakon dva poroda.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    18. Siječanj 2020. 07:00

Jutro svima! 
    Omerta taj nalaz ti je uredan. Velicona bebe je u skladu sa tjednima trudnoce. Ovo BFP je stanje fetusa tzv biofizikalni profil i on je 8/8 sta znaci da je sve ok sa bebom. Ako dobro tumacim cervix je prohodan za 1 prst. Glavom okrenuta za dole. Mislim da ti je to sve super 👍. Pisem te na listu za iduci pregled!
    Losa ponekad se uhvatim kako bas to razmišljam dal cu nakon sto se rodi imati vise tih nekih samo mojih momenata. I ne mislim da sam zbog toga losija buduca mama bar za sad to ne mislim. Vjerujem da svakoj prekipi ponekad i da bi pauzu od svega. Uvijek se sjetim moje sestre kad je mali imao par mjeseci kad je izjavila dodje mi da pobjegnem od doma na 2 dana. Nije on zlocest, niti mi je tesko ista za njega nego samo bi htjela napuniti baterije. Tvoj put je tezi u svakom slucaju zbog svih situacija do sada, a jos ta napetost s pregleda. Da nisi dobra majka vjerojatno bi te bas bilo briga za preglede i za nalaze koje sad prolazite. Stres je da za sebe cekas rezultat nalaza, a ovo za bebu ne mogu ni zamislit razinu stresa koju imas. Drzi se, jer sigurna sam da tvoj mali borac ce biti jedno veselo djete jer ima super cool hrabru mamu. 

Reserved123
    18. Siječanj 2020. 07:24

Jutro zenske 🌞
    Losa pa svi imamo tu fazu nekom je tu malo vise nekom malo manje sigurno ne olaksava to sto je tebi beba dosla 2 mj ranije. Nisi bila spremna na to (niti bi itko bio spreman) preko noci je dosla zabrinutost i tuzne emocije. Ja ti se divim jer vidim preko komentara da si pozitivna i svaka cast na tom. Neki ljudi se prije povezu s djetetom neki kasnije. To nas ne cini nikog losim (bez obzira na tvoj nick 🤣😝) 

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Reserved123
    18. Siječanj 2020. 07:27

Cure sto su na whatsappu razmisljam dal da se pridruzim pa ako se netko sjeca na kojoj stranici je broj bilo bi super

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

samojed
    18. Siječanj 2020. 07:29

Jutro cure, kod mene jutarnje budjenje u 6 već obavljen ctg onaj nešto gledam ovaj ctg jesil gore odkucaji srca bebe a dole ti trudovi il kako to ide sqd ću vam slikat 
    Losa nemoj da se sikiras jer što kaže Grizli ti da si loša majka ne bi te zanimali nalazi nit te stvari to je sasvim normalno da se desi kod 70% porodilja tako da nemoj da se sikiras
    Jao ovdje cure odlaze na porode baš me neka euforija pere haha samnom je jedna u sobi 14 dana je prenijela 😕 nadam se da ja neću tako 

18. Siječanj 2020. 07:30

Točkica ne trebam ja psiholosku pomoc... jaka sam ja. Bilo je u bolnici mogucnosti da koristimo pomoc. No bas to Grizli nemam ni jedan trenutak za sebe i to me ubija. A i doma sam cijele dane (osim kad smo po bolnicama) i to je meni nesto potpuno cudno. Recimo ja TV uopce ne gledam nit sam ga ikad gledala. Jednostavno nikad nisam bila doma i toliko bezposlena da bi stigla gledati tv. Prije sam jednom tjedno putovala nekud u inozemstvo a sad po tjedan dana niti ne izađem iz kuće. Nekad se osjecam ko u zatvoru. Daleko do toga da ja ne bi sve napravila za svoje dijete no ne mogu reci da bas uzivam u ovom nacinu zivota. Jedva cekam da prode par mjeseci da on malo naraste da mogu s njim nekud otici. 

• Stelle123
    18. Siječanj 2020. 07:37

Losa skoro se i ja tako osjecam. Pogotovo jer me i trudnoca docekala nespremno, a cilo vrime razmisljam sto ako mu je ovo, ono... Bas se bojim zaljubit u njega i stalno negiram te osjecaje o govorim svakakve gluposti. Stari zivot mi ne fali, ali zivim u strahu za novi. Stalno nesto analizitam, promatram uopce ne uzivam u trenutku. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.