ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    17. Siječanj 2020. 13:28

atica

Pozdrav curke :)
    Znate li trebamo li na sv.Duh nositi pelene za bebu?

Ja sam pripremila nekoliko komada.. 

17. Siječanj 2020. 13:43

Ja sam malom htijela kupit onu lezaljku no fizioterapeutkinja mi je rekla daje to lose i da su sve te njihaljke, lezaljke lose kao i hodalica  Hocete vi to koristiti?

Grizli
    17. Siječanj 2020. 13:56

Thinkpink mislim da na pocetku bas necemo tu klokanicu odmah iako sam dobila taj dodatak. Malo mi je to djete nekako presitno i preslabasno da ga ja frknem u taj neki okomiti polozaj. Ne znam, al koliko sam kuzila taj dodatak ide do 6 mj. Moram si pogledat na YouTube video klipice ili na njihovim stranicama. Al hvala za savjete!
    Losa mi cemo lezaljku koristiti imam skorz polegnuti polozaj i dodatak za novorođenče isto. Naravno to ne mislim koristiti po cijele dane. One marame i ono za nosenje to ne bi jer me panika od toga. A hodalicu nikako mi se ne svidja. Bolje uzet kad krenu se dizat one guralice po meni i to mislimo uzet kad bude vrijeme.

samojed
    17. Siječanj 2020. 14:02

Cure moje da se javi da sam ostala u bolnici zbog onih izvodnih kanalica bubrega kod bebe, imala sam pregled kao sakroponirano i ulozivo ako može ko sta da mi pojasni 
    Baš sam preplašena sta i kako 

DeeDee
    17. Siječanj 2020. 14:08

LoSa84

Ja sam malom htijela kupit onu lezaljku no fizioterapeutkinja mi je rekla daje to lose i da su sve te njihaljke, lezaljke lose kao i hodalicaHocete vi to koristiti?

Za hodalicu kažu da je užas i da djetetu ful dulje treba da prohoda, one kao guralice su fora kad se već počne dizati.. ovo ostalo je po meni ok ako se umjereno koristi, tj. da nije beba stalno u tome. Dobro si me podsjetila da zovem frendicu za onu vibrirajuću lezaljku, znam da je to njima bilo super

[/url

DeeDee
    17. Siječanj 2020. 14:10

samojed

Cure moje da se javi da sam ostala u bolnici zbog onih izvodnih kanalica bubrega kod bebe, imala sam pregled kao sakroponirano i ulozivo ako može ko sta da mi pojasni
    Baš sam preplašena sta i kako

Bas sam mislila prije da se nisi ništa javila.. pokušaj se smiriti, bit ce to sve dobro, neka si pod nadzorom ako misle da je bolje tako ❤️❤️❤️

[/url

• thinkpink1
    17. Siječanj 2020. 14:13

Ja sam bas pitala frendicu koja je fizijatar sta misli o hodalici, pa mi je potvrdila ono sto sam u biti znala i htjela cuti, tako da hodalica otpada. O ležaljci cu jos promislit i donijet odluku, ali vise naginjem prema ne, i ako da, nikako prije 4mj zivota, a istog sam misljenja i za klokanice/marame...

Supergirl
    17. Siječanj 2020. 14:20

Evo cure samo da javim da je meni sjela uplata od hzzo, PBZ sam banka.

Supergirl
    17. Siječanj 2020. 14:20

Kako da promijenim lilypie trakicu, zaboravila sam 🙈

DeeDee
    17. Siječanj 2020. 14:25

Supergirl

Evo cure samo da javim da je meni sjela uplata od hzzo, PBZ sam banka.

Juhuhu isla i ja pogledat i meni je isto. I komplikacije i porodiljni. Erste

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.