ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    20. Studeni 2019. 14:38

Lucille čestitam ❤️❤️❤️❤️
    Reserved ,nadam se da te pregledao netko normalniji 

mrgud_zg
    20. Studeni 2019. 15:10

Cure znate kaj je meni rekla na zadnjem pregledu gin? Da nakon brisa na streptokok se preporuca suzdrzavanje od sexa do poroda 😂. A uvijek u filmovima svi hopsaju kad ne krecu trudovi. Mozda samo treba koristit kondom 🙈🙈😂 
    Ja danas bila na poslu, svi su mi govorili da sam jos smrsavila hahaha. Ocito trbuh dominira. Mene isto sve boli i zateze al ja jos uvijek zivim tempom 100 na sat. Cijele dane neka skitnja i akcija 😁.  A jos nisam ni pocela prat djecje stvari 🙈. Od sutra krecem za ozbiljno!!

kl1v
    20. Studeni 2019. 15:19

Mrgud ti i ja sve stignemo. Kad krenu trudovi pakirat cemo torbu za bolnicu cini mi se. Ajd krenula sam prat robu al nisam dovrsila. Uzela sam si slob dan  haha . Umorilo me pranje u masini..a di je peglanje  🙈🙈🙈

• Henky
    20. Studeni 2019. 15:31

Reserved pa oni nisu normalni! Zar nebi u takvim situacijama mišljenje neurologa trebalo imati prednost?

• Henky
    20. Studeni 2019. 15:35

lucille9

Jutro cure!
    Prijavljujem rođenje još jedne curice, 19.11. u 8:39. Sve je prošlo ok, malo me je sram pred osobljem jer nisam baš surađivala, ali bitno je da je sve ok.

čestitke!!! šta znači da nisi surađivala? 

Grizli
    20. Studeni 2019. 15:45

Iva hopsanje na pilates lopti znam da su cure spominjale da otvara! Vece doze caja lista maline aliii mozes od toga dobiti i proljev pa ne pretjerat.
    Nasmijala se sad za ovo pranje prozora. 🤣 Al zbilja sta zene sve ne probaju samo da krene kad dodje vrijeme. 
    E mm je stvarno poludio mi od trudnoce. Mislim da njega peru hormoni umjesto mene. Dogovorimo da idemo sad na neku vecericu dok smo u Zg kao zadnju bas onako posebnu da se pocastimo prije nego dodje beba i zove on da rezervira restoran neki menu iznenađenja vidili da imaju i ja mu sa strane govorim ok al naglasi da sam trudna da mi ne bi servirali neke sirove pizdarije. I krene on na telefon zeni objasnjavat draga gospodjo ne znate vi sta ja sad slušam, ona je trudna i tu se nista ne moze, specite to jeli njeno do crnoga inace smo najebali i vi i ja i kuhar i moja mama. Znaci ja se doslovno upisala od smijeha. Nemam pojma kakve veze ima njegova mama sa svime time. Uglavnom sad ja u petak moram doc u taj restoran valjda sa skartocom na glavi da ne umrem od srama jer sam ispala luđakinja na entu. 🤭 

Hrabrica
    20. Studeni 2019. 15:48

Lucille9 čestitam!! sad sam skužila da nisam to rekla  sorry i iskreneeee čestitke!
    Mrgud držim fige da te ne prošeću 
    Omerta meni su našli bhsb 10 na 3 i u brisu i u urinu tamo iza 20tt (ne sjećam se točno koji tjedan). Za tu količinu se ne uzimaju antibiotici pa ih nisam niti dobila ali nevjerojatno evo prošla urinokultura od prije par dana pokazuje da ga više nema! Baš me zanima što će bris pokazati za dva tjedna. To je navodno ful bitna info za rađaonu da mi mogu spićiti neke pike na samom porodu da ne prijeđe na curicu ali vidiš ne znam kakva je procedura ako se stvarno povukao i na brisevima ...tretira li se onda šta budući da sam svakako bila nositelj....

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

C1M4
    20. Studeni 2019. 15:49

Grizli

Iva hopsanje na pilates lopti znam da su cure spominjale da otvara! Vece doze caja lista maline aliii mozes od toga dobiti i proljev pa ne pretjerat.
    Nasmijala se sad za ovo pranje prozora. 🤣 Al zbilja sta zene sve ne probaju samo da krene kad dodje vrijeme.
    E mm je stvarno poludio mi od trudnoce. Mislim da njega peru hormoni umjesto mene. Dogovorimo da idemo sad na neku vecericu dok smo u Zg kao zadnju bas onako posebnu da se pocastimo prije nego dodje beba i zove on da rezervira restoran neki menu iznenađenja vidili da imaju i ja mu sa strane govorim ok al naglasi da sam trudna da mi ne bi servirali neke sirove pizdarije. I krene on na telefon zeni objasnjavat draga gospodjo ne znate vi sta ja sad slušam, ona je trudna i tu se nista ne moze, specite to jeli njeno do crnoga inace smo najebali i vi i ja i kuhar i moja mama. Znaci ja se doslovno upisala od smijeha. Nemam pojma kakve veze ima njegova mama sa svime time. Uglavnom sad ja u petak moram doc u taj restoran valjda sa skartocom na glavi da ne umrem od srama jer sam ispala luđakinja na entu. 🤭

predobar je hahah😂😂😂

Hrabrica
    20. Studeni 2019. 15:57

Grizli

"do crnoga" ajmeeee koji kralj 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• piba7
    20. Studeni 2019. 15:57

Nisam ni ja znala ovo za med, ja sam ga dok sam bila prehlađena jela u poprilicnim količinama.
    Isto tako, sad me muči kašalj zadnjih par dana i isto ga koristim - u toplu vodu si iscjedim limun i stavim veliku žlicu meda.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.