Jutro! DeeDee sretno! Ako sam kojoj preskocila termin javite... Nadam se da nisam
Mare osim ovog pucanja uzduz i poprijeko porod mi se cini ok. Brz oporavak svakako i malom struficu gladnom da fino papa. Odmori i uzivajte onda!
Mila vjerojatno je i za ocekivat kod toga manja porođajna. Moj savjet ti je ako bilo sto osjetis izmedju pregleda neobicno od u hitnu trudnicku bolje da dodjes za nista nego da je bebi nesto. Sretno!
Lunica mene svaki toliko uhvate, al ne bas stalno. Pitala gin rekla normalno da se maternica rasteze i namjesta. Reko di više... Pošto sam skroz zatvorena i ctg ko u mrtvaca ekg nije do kontrakcija. Kad ti imas kontrolu opet?
Lunica mene svaki toliko uhvate, al ne bas stalno. Pitala gin rekla normalno da se maternica rasteze i namjesta. Reko di više… Pošto sam skroz zatvorena i ctg ko u mrtvaca ekg nije do kontrakcija. Kad ti imas kontrolu opet?
Sutra sam u TA
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
MaRe zao mi je zbog pucanja, suosjećam s tobom. Ali stvarno porod ok zvuci. Koja ti je dr. bila?
I moj je bio plav, kao strumf je izgledao. Cak su posebno zvali neuropedijatricu da ga pregleda zbog toga. Ti odmori koliko mozes.
[iimg]
Lunica bas me zanima sto ce ti rec sutra u TA za to. Frendica mi kaze da ona ima te menstrualne bolove zadnjih par dana al ne jako blage skroz, al cijelo vrijeme i da joj jucer ctg ocitavao trudove 60 do 80 jacine. A ona da nema nikakvu specijalu bol.
Svi tamo sretni kao sto nisam popucala jako i krenu me sivati..na kraju mi valjda bilo oteceno dolje i kako je jedan kraj dr sivala drugi je pucao.Sat vremena me sivali i to jedva uspjela pokrpati tako da sad na kraju imam tko zna koliko savova i iznutra i izvana..vise me to bolilo od poroda. Ostavili su me do jutra pred rađaonom zbog jednog sava koji je buknuo pa da vide hoce li splasnuti..ujutro u 7 me dovoze u sobu i cijeli dan sam ladila "jaja" ledoom ne bi li što splasnulo.
Bebicu sam dobila tek navečer jer se jako namučio u porodu,sav je plav kao da je u ratu bio i dosta se nagutao plodne vode pa su ga drzali kod sebe dok ne prestane bljuckati a i bolje jer se ja nisam mogla pomaknuti. Sad cu vam se i ja pridruziti na temi,muke oko dojenja 😁 Lijepo smo uspostavili kontakt i fino cica al naravno sad me bole bradavice pa ih luftam preko noći 😂 Pošto još nema mlijeka rekla je sestra da ce ga ona nahraniti kad ga je uzela u ponoć. Namazala sam purelanom i poslat cu muza dns po multi mam. I malac je valjda najgrlatija beba odjela..to ne plače to kriči 😂😂😂 A od cimerice malu ni čuti 😁
E takav isto je bio i moj... grlen za ne povjerovat...a druge bebe u sobi ni cut 😅 tak da suosjecam
MaRe, cestitam jos jednom!!! 🎉 Hvala za detaljan izvjestaj.. Super da nije bilo prebolno (osim tih savova), brz oporavak tebi i bebacu!!! 💕
Ja obavila bris (ponovo), nalaz do kraja tjedna kod gin, a u TA narucena vec u petak, 17.01. pa mozete zapisati. Tlak danas 100/60. 😂
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mare tvoja prica je vrlo ohrabrujuca :D
Glavno da je sve proslo okej, izdrzat ces i te savove 😊
Malo po malo, i ostat ce nas samo jos par za rodit🙈🙈🙈
Jutro cure sretno danas na pregledima
Mikio moje mišljenje je da se je itekako teško poroditi carski valja dizati spuštati bebu sa ranom na stomaku te babe s tim komentarima nemam riječi
Ja se evo već sad plašim svojih reakcija na takve i slične komentare i za dojenje i za bebu i za bilo sta...
Mare sve u svemu lijep porod lijepo je čuti da će možda proc sve i bez bolova za umiranje 😂
Ako sam sta zaboravila oprostite
Zanima me da li neka osjeca kao ziganje kao probafanje ne znam ni ja sta prema dole počela sam da se plašim toga baš se često javlja toliko nekad bude jako da izpudtim glas
Jutro cure sretno danas na pregledima
Mikio moje mišljenje je da se je itekako teško poroditi carski valja dizati spuštati bebu sa ranom na stomaku te babe s tim komentarima nemam riječi
Ja se evo već sad plašim svojih reakcija na takve i slične komentare i za dojenje i za bebu i za bilo sta…
Mare sve u svemu lijep porod lijepo je čuti da će možda proc sve i bez bolova za umiranje 😂
Ako sam sta zaboravila oprostite
Zanima me da li neka osjeca kao ziganje kao probafanje ne znam ni ja sta prema dole počela sam da se plašim toga baš se često javlja toliko nekad bude jako da izpudtim glas
Bome je i mene krenulo, tu i tamo. Rekle su cure da je normalno. Sve je to priprema dole :)
-
Znam da su se prije cure zalile na otecene prste, mene je sad uhvatilo. Tj, jutros al samo prva tri prsta desne ruke 😂 minimalno su natekli ali zato utrnuli🙄
Pretpostavljam ne lijeci se nikako, i prolazi nakon poroda?
Sortiraj odgovore
Najstariji