Lunica mislim da se obicno ceka zadnje do 41+3 ako nije krenulo da se inducira. Buduci je p uzv beba veca taman toliko jasno mi je da ne zele riskirati...
Sretno sofi!
DeeSB mantraj da su te njihove procjene potejto potato😁😁
Yap, u riječkoj je 41+3 maksimum do kojeg puste bez indukcije, osim ako rodilja ne inzistira, onda kao ponekad puste do 42 ali 41+3 je pravilo
[/url
mala nemoj se opterecivati. Ne kuzim zasto bi stavljanje bebe na cicu potaknulo sisanje koje je nemoguce zbog neispupcanih bradavica. Okani se ljudi koji ti daju glupe komentare i izdajaj se... ako ni to ne ide daj bebi ad i gotovo. Od ad-a ce i brze rasti nego od mlijeka, to je cinjenica ma koliko je neki negirali Moj malac je dobio 860 g u mijesec dana i veli pedijatrica da je to dobro. I narasao je 5 cm. Dajem mu mlijeka koliko imam no par puta se dogodilo da mu dam i ad kad sam s njim u bolnici zapela i nisam se stigla izdajati.
Grizli potpuno isto razmisljam.
Curke jel probala koja oprati od njihaljke/lezaljke one jastuke i podstave u masini ili od kolica a da njima pise da se peru rucno. Ja bi to u masini na laganini, al ne bi volila da mi se raspadnu posto je sve novo upravo doslo. 😊 Ima koja iskustva. Radi se o chicco njihaljci baloon.
Lunice uff...sad kad su mi rekli za kilazu nit mi ic rodit nit cekat da jos naraste 🙈 Al sad mi drago sto sam obavila sto trebam za epiduralnu.
Lavice pokusavam se tim malo utjesiti jer znam da cesto fulaju. Kod nas evo nedavno 2 cure rodile, objema bebe procjenjene na 4300 - jedna beba bila 3900, druga 4900...e sad kako znat da ce biti vise ili manje od procjene 🤔🤔🤣
Mene sekira to sto dr uopce nije spomenuo da mi mogla biti manja, nego samo veca...i taj pogled kad sam rekla da je prvi porod mislim da cu sanjati nocas....i svaku noc dok ne rodim 🤣🤣
L 💛
Sofie zasto indukciju ne kuzim? Nadam se da ce ti ipak krenuti prirodno…
DeeSB kod tebe bas prava beba.. A mogle bi vas dvije biti sljedeće 😉💪💞
Zato sto sam kao vec 40+6, a malac je veci od pocetka za 3-4 dana..
Evo da se javim, mene su ostavili u bolnici, ja sam zatvorena ali malac je po mjerama veci za 3-4 dana i ne zele riskirati cekajuci da samo krene…sutra indukcija :)
Sretno!!! 🤞🤞🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Losa jeste bili mozda na jos koji dodatni pregled sluha, ako jeste pliz os mi se javit na stellesel@yahoo.com nesto me zanima.
url=https://lilypie.com]
Cure sve ste/smo vi/mi hrabre i kako kaze moj muz treba nam dic spomenik sta sve prolazimo da bi donjele malo cudo na svijet. Samo nek neko kaze da nas poradaju a ne da radamo i da smo nemajke jer dajemo ad ili koristimo dude i sesirice i sta ja znam sta sve ne. Vjerujem da bi i te babe korostile sva moguca pomagala da su im bila dostupna u njihovo vrijeme, a s obzirom da nisu mogu samo popovat.
Ja jucer probala bez sesirica i sad me opet bradavice nenormalno peku, ocito su takve. Ja sretna da bar ide moje mlijeko. I najsretnija sam jer mi je beba zdrava. Ja cu se vec nekako oporaviti i izdrzati sve ovo. Uz naravno malo kukanja vama na forumu za ispusni ventil 🤭
A curka se ne odvaja od mene i dalje. Evo bas spava na meni. I neka spava, kolko mi je tesko jer se nemogu odmoriti i recimo otusirati se toliko i uzivam u mrvici jer nebude zauvijek ovako mala.
Btw. Mamaroo ne podnosini vristi u njoj tako da dobro da smo ju posudili a ne kupili 🤪
Mikio nije nuzno da ju nece voljeti uopce. Moja prva dva mj nije htjela u njihaljku a poslije ju je bas voljela...
Stelle nismo isli na pregled sluha jer su ga to u bolnici provjerili i rekli da je ok, pise na otpusnom.
Grizli ja sam oprsla sve ogradice od kindaca na 40 i poslije vidjela da pise rucno pranje. Takoder oprala sam i pojas za voznju za trudnice na 40 a kao samo rucno se pere. I nista se nije raspalo. Opcenito ja redovno perem u masini stvari na kojima pise samo rucno. Vidis sko je nesto bas jako osijetljivo... pnda ne.
Sortiraj odgovore
Najstariji