ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    13. Siječanj 2020. 22:04

Hej cure... ne stignem sve popratit...mojoj se dugo boja ociju nije "iskristalizirala". Muz i ja imamo smedje,ona je s 5-6 mj poprimila zelenkasto smedje (mama mi ima zelene). 
    Sto se tice prirasta,moja je rodjena s 3210,3050,gr na otpustu a 3530 nakon mj dana,rekli nam dw uvedemo jednu dohranu na dan,za mjesec dana dosla na 4850gr. Mikio nisam strucna, al nema mi bas (meni) smisla teorija ona je sitna pa je mali prirast dovoljan🤔 tj ne kužim zasto...
    Mila0301 valjda su ti nesto pojasnili po pitanju toga? Ako ne ja bi svakako njih trazila pojasnjenje ili otisla privatno po drugo misljenje. 
    LoSa zivo me zanima odgovor svecenika da si postavila protupitanje "jel vas mama dojila,kolko dugo?"😂
    Valkris drago mi je da je sve ok na uzv bilo, velka bebica ko j moja😁
    Iiii Sorry ostalo sam pozaboravljala🙈

Lavica27
    13. Siječanj 2020. 22:06

AnnA

Curke koje ste rodile, cestitam na bebachima :)
    Ja danas bila u TA. Ctg uredan, nema trudova. Cerviks i dalje smeksan, i sad jos pise uloziva do UU. To nisam sigurna sto znaci. Ultrazvuk mi danas nisu radili. Kontrola 21.1

Uloziva do unutarnjeg usca (nisi otvorena). Uredan nalaz za te tjedne...

• AnnA
    13. Siječanj 2020. 22:11

Hvala Lavice :) i mislila sam da ces mi ti znati protumaciti nalaz. Ti si katica za sve kako se kaze, od salteruse do medicine ;)

Lavica27
    13. Siječanj 2020. 22:23

Ma nisam😂 Imam isti nalaz ko inti pa sam se raspistoljila s pojasnjavanjem. Da si me u prvoj T pitala sta je UU rekla bi neku glupost😂

• AnnA
    13. Siječanj 2020. 22:37

Haha znaci ima nade za mene da do druge T nesto i naucim ;)
    Nego, jel neka od vas onda na kraju masira medjicu? Ja sam pocela prije nekih 10 dana pa da podijelim iskustva s vama. Znaci prvih par puta boli za poludit a evo vec sad puuno manje, a kaze mm (jer kad je kuci on to radi i vjerovale ili radi to puno bolje nego ja) da je na pocetku puno manje rastezao nego sada. Pa se ja sve mislim da mozda ipak bude neke koristi od toga. Mozda sad neku od vas potaknem da se angazirate :)

Lunica
    13. Siječanj 2020. 23:11

AnnA

Haha znaci ima nade za mene da do druge T nesto i naucim ;)
    Nego, jel neka od vas onda na kraju masira medjicu? Ja sam pocela prije nekih 10 dana pa da podijelim iskustva s vama. Znaci prvih par puta boli za poludit a evo vec sad puuno manje, a kaze mm (jer kad je kuci on to radi i vjerovale ili radi to puno bolje nego ja) da je na pocetku puno manje rastezao nego sada. Pa se ja sve mislim da mozda ipak bude neke koristi od toga. Mozda sad neku od vas potaknem da se angazirate :)

Ja nikad nisam to radila a nikad ni šava nisam imala😅

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Reserved123
    13. Siječanj 2020. 23:27

Mare cestitam napokon se mazite, uzivajte ♥️
    Oh ti komentari za carski obozavam, pitala mene neki dan neka zenska kao jesam se uspila zblizit s djetetom s obzirom da sam rodila na carski? 🤯
    A susjeda pita da jesam se naucila na dijete jer ga cuje nekad kad place ? Samo sam joj rekla da nije dosao s uputama za koristenje i tako je prica bila zavrsena 🤣
    Losa sto mu nisi objasnila sto ga ceka kad se dira u hormonalnu novopecenu majku 🤣🤣
    Red fox jaooo citala i ja taj clanak na sajtu cijeli dan ga grlim i placem.
    On je isto prvih mjesec dana malo dobio (580g) al se kasnije to sve izreguliralo ovi tjedan je opet vaganje pa jedva cekam
    Stelle to se rijesavaju nasih hormona sasvim normalna pojava.
    Moj takoder tamnoplave sad ima. Mi oba imamo plave tak da se nadam da ce takve i ostat 🥰

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Angelly
    14. Siječanj 2020. 01:21

Sto se tice prirasta beba meni je dns patronazna rekla da se kao ocekuje u mj dana izmedju 600-800g, sve iznad je takodjer super. Ja sam sretna sto je mij ok za sad dobio al to cicanje me ubija...nikak na zelenu granu.. pa mu malo nudim da cicka pa se malo izdajam... nezz kolko cu izdrzat na ovaj nacin 😓 jako izmara

MaRe
    14. Siječanj 2020. 03:34

Evo i moje priče ☺ Malac je 3660 i 51 cm ☺ Mali prasac.
    U nedjelju oko 9 navecer mi puca vodenjak pomalo i do pola 10, već mi trudovi na 2 min. Dr pregledala,bila nekih 6 prstiju..poslala me na klizmu i u rađaonu. Na klizmi žena ispred mene pa sam malo čekala a za to cijelo vrijeme me piće trudovi. Ulazim u rađaonu u 11,otvorena 7 ili 8 prstiju i naravno prekasno je za epiduralnu. U ponoć full otvorena i spajaju me na drip jer se mali ne spusta. Posto se nikako uz sve pojacavanje dripa nije spustao rekla dr da ako se ne spusti do 3 sata idem na hitan carski.

MaRe
    14. Siječanj 2020. 03:40

Negdje 10 do 3 dolaze sve sestre,dr,babica,cijela smjena i mudruju kak bi ga probale izbaciti van. Na kraju odluce pokušati i moram reći da su mi puno pomogle i bez obzira sto su mi tiskale trbuh nije mi smetalo jer je mali velika beba a ja sam bila pred kraj snage. Iskreno porod mi je super prosao i brzo...slušajući priče pripremala sam se na nezamislivu bol al na kraju mi nije bilo toliko strašno jer sam ignorirala trudove i stalno se samo koncentrirala na disanje umjesto na trud.Bez obzira na drip imala sam prostora između dva truda tako da sam tu odmarala pa cak par puta i zadrijemala jer se sjecam da me muz budio. I nisam pustila glasa...tog sam se ono bojala prije poroda. Porod odlican,nisam rezana,ni popucala izvana,samo nešto sitno iznutra.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.