ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    14. Siječanj 2020. 03:52

Svi tamo sretni kao sto nisam popucala jako i krenu me sivati..na kraju mi valjda bilo oteceno dolje i kako je jedan kraj dr sivala drugi je pucao.Sat vremena me sivali i to jedva uspjela pokrpati tako da sad na kraju imam tko zna koliko savova i iznutra i izvana..vise me to bolilo od poroda. Ostavili su me do jutra pred rađaonom zbog jednog sava koji je buknuo pa da vide hoce li splasnuti..ujutro u 7 me dovoze u sobu i cijeli dan sam ladila "jaja" ledoom ne bi li što splasnulo.
    Bebicu sam dobila tek navečer jer se jako namučio u porodu,sav je plav kao da je u ratu bio i dosta se nagutao plodne vode pa su ga drzali kod sebe dok ne prestane bljuckati a i bolje jer se ja nisam mogla pomaknuti. Sad cu vam se i ja pridruziti na temi,muke oko dojenja 😁 Lijepo smo uspostavili kontakt i fino cica al naravno sad me bole bradavice pa ih luftam preko noći 😂 Pošto još nema mlijeka rekla je sestra da ce ga ona nahraniti kad ga je uzela u ponoć. Namazala sam purelanom i poslat cu muza dns po multi mam. I malac je valjda najgrlatija beba odjela..to ne plače to kriči 😂😂😂 A od cimerice malu ni čuti 😁

MaRe
    14. Siječanj 2020. 03:59

I muž na porodu je svakako plus...iako ga nisam puno dozivljavala u trudovima bas dobro dođe podrska i da nisi sama. Masirao mi je leđa u trudovima kako bi mi se mišići opustali da tiskam malca prema dolje.
    Eto malo sam se raspisala al ovo je moje iskustvo i čim je izašao mali smo se zajebavali ok možemo odmah drugo😂.
    Znači preporuka za cure koje još nisu rodile...dišite pravilno i koncentrirajte se na disanje i svakako surađujte s babicom i dr. Mene je disanje spasilo i stalno sam čekala tu neku jaču bol koja je fala bogu izostala..ok ne mogu reci da ne boli ali sam ipak to puno gore zamislila i očito imam visok prag tolerancije. Zato se sad raspadam s, ovim savovima 😒

14. Siječanj 2020. 06:29

Grizli

Mila nemam iskustva s time, al koliko cujem nekima tek na porodu to otkriju i sa bebama bude sve ok. Vjerojatno ce te cesce pregledavati. Jesu ti sto rekli danas u bolnici?
    Joooj ovo mi je sad bas uzbudljivo s ocima. Opcenito meni je preludo ono na kog je beba. Hehe znam da za necaka smo to na dnevnoj bazi mjenjali. Inace ne mor cak ni imati oci na mamu i tatu. Seka i ja imamo plave, a mama i tata smeđe, al zato nam deda imao iste oci kao mi tako da smo ocito na njega povukle.

Samo da ce porodajna tezina bit mala,u 36tt ona ima 2300g sta je za ocekivat,svaki tjedan kontrole i obavezan CTG da se prate otkucaji,s time ako dobijem trudove odmah bolnica da se prate otkucaji..samo sam pogrijesila sta sam isla googlat i svasta sam procitala i prepala se...

mrgud_zg
    14. Siječanj 2020. 06:58

Mare pa fakat zvuci ok prica s poroda. Bravo za tebe i za malca!! 💪🎉🎉😁 a bas he lujepo i procitat da su ti i dr i sestre pomagali!!
    Druim fige da sav sto prije splasne, i da uhodate dojenje od prvog dana!! 🤞💪😉😉

Lunica
    14. Siječanj 2020. 07:29

Mare super i ohrabrujuce prica pogotovo za prvorotku😉💞 nadam ee da ce dojenje dobro profunkcionirati💪

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Grizli
    14. Siječanj 2020. 07:45

PREGLEDI
    14.01. - DeeDee
    15.01. - Lavica27
    16.01. - Nita9999
    16.01. - PetraB
    16.01. - Grizli
    16.01. - Lorija
    17.01. - PetraB
    17.01. - C1M4
    17.01. - Damnarexx
    17.01. - Samojed
    21.01. - Točkica
    22.01. - Anna
    22.01. - Valkris

Lavica27
    14. Siječanj 2020. 07:48

Mare jako mi je drago sto nisi istraumirana, osjecala sam se kao ti kako opisujes,stalno sam cekala tu nadnaravnu bol jer su mi svasta opisivali, boli naravno al da se... jedino mi zao sto ti je izgon tako dugo trajao i ti savovi .. sad uzivajte❤
    Anna mislim da nemoze odmoci iako vjerujem i da genetika i babica imaju veliku ulogu (a i tvrdoglavost bebice😁).
    Sretno s pregledima danas!

DeeDee
    14. Siječanj 2020. 07:53

Mare zvuči super 😊😊😊
    Sretno dalje 🤞

[/url

mala.le.90.
    14. Siječanj 2020. 07:57

Mare ja stalno govorim da je porod mila majka sta je ovo iza...rana, umor, nespavanje, dojenje...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lunica
    14. Siječanj 2020. 08:03

Jel vas peru ovi kao menstrualni bolovi? Mene evo i dok pišem bas steze i prisutna ta bol. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.