I racunam da pojede 8 obroka dnevno...doji al i neke obroke se izdajam tada mi pojede 100 ml
Ajme svaka cast loshada nisi ni jednom pukla 💪👸 kraljice.
Mene su jucer oprali hormoni. Kad je malac tako plakao od tog sto ga zeza trbuh. Totalno me zasoralo 🙈 jos sam se od zivcanoce malo i s mm zakacil, i plakala skupa s bebacem. Al danas sam vec super 😊
Ma ja se uopce ne opterecujem s komentarima okoline, dal sam majka il #nemajka. Porod ovakav il onakav, dijete sam donijela na svijet. Opet je hodam s tim natpisom na celu. Dojim jer je netko izmislio sesirice, da njih nije bilo apsolutno nema sanse da bi moje bradavice uspjele same. Tak da ljudi ce uvijek pricat, ne treba se uopce obazirat 😉💪
Ja sam se jutros rasplakala jer sam hormonalna. Jucer mi je netko rekao da bih imala mlijeka da sam ga stavljala na sisu...a u mene bradavice ravne, bolje receno nemam ih, a mali vise sludjen od svih mogucih silikona...sad nece sesiric ni da nosom dodirne, samo boca...
Naravno da bih htjela da se hrani mojim mlijekom, al on se jednostavno muci s nastavkom i drzim ga po 45 min na prsima, a on nakon toga trazi jos i klepne dohranu 90 ml...znaci da nista skoro ne povuce...
I jutros sam plakala, place beba, stavim ga na prsa, on ko da osjeti, sav se skupio i poceo me lagano grebat po dekolteu i zaspe na meni...ja otcepila ko kisna godina...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Losa bravo sto od zivota si ne radis dramu iako bi mogala s obzirom na sve muke koje si prosla. Nisam neka vjernica al ima nesto u onoj da ti bog da kriz tezak koliko ga mozes nositi. Jednostavno mislim da ponekad zene iz neke potrebe sve u trudnoci i oko poroda prezentiraju kao veeelike zrtve i probleme. Nek me niko ne shvati krivo molim vas, jer svaka od nas je drukcija i ne poznajem vas. Al gledam prijateljice zatrudnila od 2 pokusaja, trudoca super nista posebno inace, al ona jokala jer joj prsti natekli pa nije mogla nakinđuriti se sa nakitom, plakala i prelezala jer su je prepone zatezale pred kraj p nije mogla obut sandale, popljuvala rodiliste jer su joj rekli da pod trudovima skida lak na noktima i porod joj je najgore iskustvo u zivotu zbog toga. Ja tu osobu nisam nijednom cula da je rekla da je porod tezak al dobila je najljepsi dar na sviejtu iz toga. S druge strane gledam mene i frendicu koje smo dosle do trudnoce iz ivf-a, nista nam nije tesko ni problem u trudnoci. Zena povracala pol trudnoce i ja joj kazem jadna ti, ona mi odgovori sretna sam moze do kraja tako samo da uspijemo. To je pogled na svijet bi ja rekla.
Losa ti si ko ja, moj svi na kolektivnom do 15.1., a ja im bas jucer zavrsila sve papire financijsku godinu, inventuru i jedan projekt. I pustila na stolu danas samo da potpisu se i posalju. I jos sam stigla jedan znanstveni rad natipkat sta mi bas drago da sam uspjela. 🙈 Ubi me beskorisnost.
DeeDee pa moja je svega malo teza ne kuzim di je problem.
Hej cure...ja danas imala ctg i pregled i uzv. Uglavnom, ctg dobar, pregled je prosao ok...nista se nije mijenjalo, i dalje za prst do glave i ovoja. Gledala mi je dr i plodnu vodu i to je uredno i odgovara tako za 39/40 tj...
Bilo me strah te amnioskopije, ali nije bilo strasno...malo neugodan osjecaj prvu sekundu poslje nisam mi osjetila. Samo kad je zavrsila ja lezim i cekam da izvadi to cudo, nisam ni skuzila da vec je 🙈🙈 Dobro pa nisam pitala jel ostalo sta unutra 😂
I za uzv sam cekala skoro 2 sata, bio je dr koji inace nista ne prica dok radi uzv...samo me pitao jel mi to prvi porod, kazem ja da..na sto mi je onako znakovito odgovorio "aha" jer je kraljica po njegovoj procjeni 4200 pa navise...bit ce veselo 😨😨
L 💛
Grizli nije nikakav problem nego je zadnji put kad je mjerio rekao da je ful mala i da cemo vidjet kako ce i ako ce napredovat.. a je, tako da sve ok. A i te njihove procjene, već smo ustvrdile da ničemu previše ne služe, možda na kraju rodim bebu od 5kg :D
[/url
Deedee da da ima predispozicije za ljenčarenje hehe 😂
Lavica ne javlja mi se stalno pretežno uvece al prodje kroz 10tak min
Mala le nemoj uopste da se opterećujes s tim zašto sebi život da zagorcavas zbog kojekakvih komentara od kojekakvih osoba
Uživaj sa svojom bebicom nemoj da ti ovi dani prolaze tako u stresu tvoja bebica svakim danom je sve starija i starija msm da je šteta da ove dane koji ti trebaju biti nešto prelijepo provodis u stresu poslije kad poraste nećeš moći vratiti vrijeme zanemari nebitne ljude i odbrusi im pa da je i tvoja rodjena majka
Mala le nemoj uopste da se opterećujes s tim zašto sebi život da zagorcavas zbog kojekakvih komentara od kojekakvih osoba
Uživaj sa svojom bebicom nemoj da ti ovi dani prolaze tako u stresu tvoja bebica svakim danom je sve starija i starija msm da je šteta da ove dane koji ti trebaju biti nešto prelijepo provodis u stresu poslije kad poraste nećeš moći vratiti vrijeme zanemari nebitne ljude i odbrusi im pa da je i tvoja rodjena majka
❤
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Evo da se javim, mene su ostavili u bolnici, ja sam zatvorena ali malac je po mjerama veci za 3-4 dana i ne zele riskirati cekajuci da samo krene...sutra indukcija :)
Sofie zasto indukciju ne kuzim? Nadam se da ce ti ipak krenuti prirodno...
DeeSB kod tebe bas prava beba.. A mogle bi vas dvije biti sljedeće 😉💪💞
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji