Joj da, po danu i nekako to presvlacenje, moj se ne voli skidati, al po noci, ajmee🙄
Spavala sam 7 sati u komadu, tata mu je dao dohranu, a onda se i nemajka probudila i dala mu opet jest...🤣 poslije smo jos 2 sata spavali...ovo mi vrijedi ko milijun eura...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
MaRe cestitam na bebacu 💙💙
Procitala sam zadnjih 10-ak stranica, vidim da ste sve dobro i pri kraju 😊
Mi smo danas 40+5, ali se malacu ne zuri van, sutra kontrola ali posto nemam jos nikakve simptome vjerojatno ce reci opet kontrola za 2 dana🙄
Sretno cure s dojenjem, citajuci sva vasa iskustva toga me najvise strah...
MaRe cestitam na bebacu 💙💙
Procitala sam zadnjih 10-ak stranica, vidim da ste sve dobro i pri kraju 😊
Mi smo danas 40+5, ali se malacu ne zuri van, sutra kontrola ali posto nemam jos nikakve simptome vjerojatno ce reci opet kontrola za 2 dana🙄
Sretno cure s dojenjem, citajuci sva vasa iskustva toga me najvise strah…
Sofi jako mi je drago da si se javila. I ti imas malog ljenivca kao Mare hehe.. nadam se da će krenuti prirodno i proći što bezbolnije. Javi nam sutra kako je prošao pregled 😊
[/url
A joj koliko sam u zaostatku s čitanjem Prije svega curkama koje su rodile čestitke a a vi što ste u sitnom brojanju sretnooo
Mi smo jučer kooonačno nakon 5 dana došle kući, papamo, pavamo, smijuljimo se i baš rijetko da se nešto buni
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Macutica to su sve procjene tako da je lako moguce da su fulali tezinu, al super da ces biti pod kontrolom. Ja sam uvijek za puhanje na hladno nego odmahivanje rukom.
Losa 🤣 koja glupost porodili te! Ti nisi sudjelovala nista je? Koja izjava!
Mrgud a koje bademovo imas?
Lorenamei ti je isto tak bilo, sad je proslo. Danas sam se jedino rasplakala na neki tekst koji mama pise sinu 🤦🏼♀️ "moje si dijete zauvijek, a beba samo godinu dana" pa sam skuzila da smo mi vec mjesec dana prosli a ja se zamaram oko gluposti i kucanskih poslova
Eto ga, išla sam pročitati sad ovaj tekst i ne mogu prestati plakati 😂😂
Tako da Lorena ne brini, sve je to normalno.
A vezano uz tekst gore, kakva istina.. Ja isto čekam da mrvica zaspi da mogu pospremiti suđe, speglati ves, izdojiti se.. isto imam osjećaj da uopće ne uživam u njoj i s njom.
Drage zene,evo mi smo danas u 36tt,i sve je bilo ok do danasnje prve kontrole u bolnici.Naime receno mi je da nemam 2 arterije i 1 venu,nego 1 arteriju i 1 venu.Do sada me niko nije upozorio na to.Ima li koja da se susrela s time ili da zna nesto vise o tome.Hvala Vam.
Red fox 500 grama od porodjajne je neka donja granica za mjesec dana. Mene s druge strane muci jer je moj dobio previse. Obujam glave mu je na gornjoj granici za dob.
Nego zadnjih dana se osuo po licu, vratu i gornjem dijelu prsiju. Izgleda kao akne pa sam mislila da je od hormona ali koza je dosta i hrapava ono sitno ko karta devera. Jel to normalno? Ujutro nakon spavanja bude daleko manje.
url=https://lilypie.com]
Mareee čestitikeee😍😍 napokon je bebica tu!Lavica & Mikio, pomijesale ste Macuticu i mene :) ona je pitala za steznik..
Ja sad citam i gledam svoj nick 🤔 reko, kad sam ja to pitala 😂😂
Meni fali jos maaaalo odjelca br 50, uzasno me zivcira sto su u svakom ducanu razlicite velicine 🙄
-
Curke sretno danas!
Ja nisam imala ni jedno odjelce vel 50 😅 al u mom slucaju i bolje… evo sad su mu 56 na knap sve mi se cini. I da, takodjer me zivciraju te velicine…
Sa koliko kg se rodio?
Mene je strah da necu imat dovoljno tih pidjamica/odjelci, imam i 56 Pepcovih, oni spadaju kao pod 50. Znam da zimske bebe dosta budu u tom istom, kad samo spavaju i papaju.
Al dobro, mislim da ipak onda ne trebam kupovat 🤔 lako nekoga posaljem ako mi bude bas hitnoca.
3530 a onda je u bolnici pao na 3290...a sad ima 4560 😝
Macuticato su sve procjene tako da je lako moguce da su fulali tezinu, al super da ces biti pod kontrolom. Ja sam uvijek za puhanje na hladno nego odmahivanje rukom.
Losa🤣 koja glupost porodili te! Ti nisi sudjelovala nista je? Koja izjava!
Mrguda koje bademovo imas?
Nadam se, i meni je mozda tako draze nego da moram pred kraj cesce ici na preglede zbog toga, ovako sam ipak mirnija. Mozda je fulano, vec nekoliko zadnjih pregleda jos od ginekologice je spomen da je sitnija, problem je sto su zadnja 2 pregleda prirasti nizi, to je njima veca briga.
Sortiraj odgovore
Najstariji