ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    13. Siječanj 2020. 20:39

I moja je se osula po licu pa mi je pedijatrica rekla da je to od hornona kao hormoni trudnoce se pretvaraju u hormone laktacije?!? Tako nekako...a na internetu sam citala da je to normalno do max 3 mj a ako je kasnije to je nesto drugo....ugl javlja se kod djece na mm a ne na ad 

Valkris
    13. Siječanj 2020. 20:51

Mare cestitke na 
    Nas pregled uredan, sve je ok, bebac 2938g i po mjerama 37 tt. 💞
    Čestitke ostalim curkama na urednim pregledima i drago mi je da i dojenja krecu na bolje i da bebacima prestaju grcevi 🤞🤞

Red Fox
    13. Siječanj 2020. 20:59

Piba ja svog danas cijeli dan cuvam 🤦🏼‍♀️
    Mene bas zanima kaj  ce mi reci pedijatar jer mi je malo cudno da beba od mjesec dana treba pojesti 1200 ml na dan.
    Kakve vam bebe sad imaju oci? Ima kakvih naznaka kakve ce biti? Moj ima tamnoplave al i ja imam takve  pa me bas zanima jel na mene ili je jos rano 😆

kl1v
    13. Siječanj 2020. 21:10

MaRe

Curke stigao moj mali ljenjivac nocas u 3 sata 😍😍😍😍 čim budem mogla prepričati ću vam sve :)

Cestiiiitam Mare 🎉🎉🎉🎉🎉😍😘 mazi se sad s malcem i odmaraj koliko mozes
    Mi cekamo 😘😍😍😍😘🍼

13. Siječanj 2020. 21:34

Wow koliko neke bebe dobivaju na težini  Makar u bolnici su bebe dobivale po 150 g dnevno kad su ih htijeli brzo udebljati. Bitno da su bebe zdrave... lako za težinu i percentile.
    Moj malac isto ima aknice po licu no to je od hormona... proci ce. On ima smeđe oči kakve će vjerojatno i imati. 

13. Siječanj 2020. 21:36

Mila0301

Drage zene,evo mi smo danas u 36tt,i sve je bilo ok do danasnje prve kontrole u bolnici.Naime receno mi je da nemam 2 arterije i 1 venu,nego 1 arteriju i 1 venu.Do sada me niko nije upozorio na to.Ima li koja da se susrela s time ili da zna nesto vise o tome.Hvala Vam.

Da ti imas jednu arteriju i venu? Gdje? 

13. Siječanj 2020. 21:38

LoSa84

Mila0301

Drage zene,evo mi smo danas u 36tt,i sve je bilo ok do danasnje prve kontrole u bolnici.Naime receno mi je da nemam 2 arterije i 1 venu,nego 1 arteriju i 1 venu.Do sada me niko nije upozorio na to.Ima li koja da se susrela s time ili da zna nesto vise o tome.Hvala Vam.

Da ti imas jednu arteriju i venu? 

Nisam napisala..na pupkovini..

• AnnA
    13. Siječanj 2020. 21:59

Curke koje ste rodile, cestitam na bebachima :)
    Ja danas bila u TA. Ctg uredan, nema trudova. Cerviks i dalje smeksan, i sad jos pise uloziva do UU. To nisam sigurna sto znaci. Ultrazvuk mi danas nisu radili. Kontrola 21.1

DeeDee
    13. Siječanj 2020. 22:01

Mikio nikako ne mogu naći link ali zapamtila sam podatak da je u prvih mjesec dana prosjek 700, a prihvatljivi minimum 420g. Ovisi i o genetici tj. kakve su građe mama/tata  + bitno je da je stolica redovita. To se odnosi na djecu rođenu u terminu, ne znam za palčiće.

[/url

Grizli
    13. Siječanj 2020. 22:03

Mila nemam iskustva s time, al koliko cujem nekima tek na porodu to otkriju i sa bebama bude sve ok. Vjerojatno ce te cesce pregledavati. Jesu ti sto rekli danas u bolnici?
    Joooj ovo mi je sad bas uzbudljivo s ocima. Opcenito meni je preludo ono na kog je beba. Hehe znam da za necaka smo to na dnevnoj bazi mjenjali. Inace ne mor cak ni imati oci na mamu i tatu. Seka i ja imamo plave, a mama i tata smeđe, al zato nam deda imao iste oci kao mi tako da smo ocito na njega povukle.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.