ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Siječanj 2020. 17:18

mala.le.90.

Losai svecenik cak, hahaha, ajme! Necu zurit sa zakljuckom, al mislim da nama Biogaia pocinje djelovat…danas su grcevi manje jaki, bebac ne place onako dugo, a otkad ga stavljam spavati na stomak, bolji san ima i ne bude ga grcevi.
    A meni je sveki sinoc uletila na ispomoc i ja odspavala 9 sati…danas sam ko avion😛
    Mare, cestitke!!

9 sati u komadu? :-O ja se ne sijecam kad sam zadnji put duze od 2h u komadu odspavala :-D
    A ovo sa svecenikom nisam uopce lose dozivijela... cula sam i gora pitanja i komentare. Jedan od gorih mi je kad mi je jedna poznanica cestitala jer su me PORODILI, a ne sto sam rodila... jer eto na carski nije porod.

Točkica37
    13. Siječanj 2020. 17:19

Iduci pregled mi je 21.1 Grizli pa zapisi 😊

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lorena94
    13. Siječanj 2020. 17:52

Žrnice kojendte rodile, kako se vi osjećate!? Ja sam zadnja 2 dana u banani, samo plačem. A sretna zbog bebača, al čim mi netko nešto kaže ja u plač.. 

mrgud_zg
    13. Siječanj 2020. 18:25

Cure cestutam svima na urednim pregledima. Sve ide po ps-u, sve ste u samom finisu. Krece odbrojavanje 😉😁
    Nama danas bila patronazna. Onaj histericmi plac ke od toga sto on od jucer tako halapljivo jede da se naguta zraka i onda ga muci trbuh. Od toga mu je i kakica postala tekuca i dobio crvenilo na guzi 🙄. Trebala bi ga u dojenju 2-3 puta dignut da podrigne. Sto je isto sf jer kad ga maknem sa cice odma vristanje. I rekla mi je da se prije svakog hranjenja malo izdojim jer je to prvo mlijeko slabije.. bumo vidli sad kak ce ic dalje
    Ps- cure koje imate sinove, s cim cistite pisulinca. Ja nikak na zelenu granu s tim odgovorom. Bilo je rijeci o kamilici, pa je prosli tj patronazna to rekla ne. Danas mi dosla neka druga pa kao ne ovo bademovo ulje koje imam. Jel postoji neko jos neutralnije ulje i di kupiti?

annika
    13. Siječanj 2020. 18:28

MaRe cestitke
    Za ove tupsone koji komentiraju tudje dojenje i porode- bez komentara. 
    Ja sam malca uspjela dobiti da sisa na aventove sesirice, ali obvezno mu poslije ponudimni i izdojeno na bocicu jer vidim da ne posisa puno

[iimg]

Lunica
    13. Siječanj 2020. 18:32

Cure pozdrav svima.. Evo taman s pregleda... Ctg uredan nema trudova, uzv uredan beba namjestena glavicom dolje, sve mjere odgovaraju.. Sad ima 3300gr, prekosutra sam u TA jer on radi tad pa ce me gledati vag jer sad nije. I dobila sam slicicu 4D uzv.  Lice ko na fotografiji tako se cisto vidi😍😍

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Red Fox
    13. Siječanj 2020. 18:34

Bok svima 😊 

Red Fox
    13. Siječanj 2020. 18:38

Lorena mei ti je isto tak bilo, sad je proslo. Danas sam se jedino rasplakala na neki tekst koji mama pise sinu 🤦🏼‍♀️ "moje si dijete zauvijek, a beba samo godinu dana" pa sam skuzila da smo mi vec mjesec dana prosli a ja se zamaram oko gluposti i kucanskih poslova

Red Fox
    13. Siječanj 2020. 18:43

Bas me zanima vase misljenje i kolko su vase bebe dobile do sad na kilazi. Mi smo izasli iz rodilista sa 3180, a prosli cetvrtak je imao 3560. Patronazna je rekla da je to premalo i da mu dajem svakih 2 sata po 100 ml ili dohrane ili svog mlijeka. Pokusala sam ga tak hraniti, al to je nemoguce. Nekad ga ne mogu probuditi i ne moze tolko pojesti.on ima oko 4-5 pokakanih pelena i 7-8 mokrih sto bi po onim smjernicama trebalo biti ok

Red Fox
    13. Siječanj 2020. 18:49

Kaj se tice robice, mom su sad taman pidamice iz nexta (up to 1 month) i mislim da ne budemo dugo jos to mogli nositi. C&a pidamicu broj 50 smo uspjeli 3 puta obuci. Mislim da cemo kroz dva tjedna morati obnoviti garderobu. I isto perem svaki dan i susim na radijatoru. Nekad ga 3 puta presvlacim jer se popisa ili bljucne. Grizli to presvlacenje se i meni cinilo super 😂 al sad bas u 4 ujutro i nije bas 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.